Okay, då ska man försöka sig på att få igång en sån här också.

Denna blog tänker jag då ägna mig åt det jag helst vill. Plus, det var ju så att jag hade tänkt mig att åka till USA ett år för att bli Au Pair. Får vi hoppas att allt går vägen från och med nu, det har ju inte gjort det tidigare.

När jag ansökte om att få bli Au Pair så sa alla i min omgivning, "men gud, du kommer att få placering jättefort med din erfarenhet", nu börjar jag undra. Minst en 15 familjer har hört av sig till mig, den ena bättre än den andra, men även den ena underligare än den andra.
En familj som kontaktade mig erbjöd mig dykcert-utb. med respektive dykresor, jättekul tänkte jag, men insåg snabbt att denna famlj kunde jag inte fortsätta ha kontakt med, dem hade nämligen inte skrivit vart dem bodde, eller om dem hade flickor eller pojkar, nej, dem hade inte ens skrivit att dem hade barn. Så dem tackade jag illa kvickt nej till, dock på ett snällt sätt.
Sen kom jag i kontakt med en helt underbar familj med tre söner, ville så extremt gärna komma till dem, men den familjen tackade artigt nej i måndags och jag brast ut i gråt, hur skulle jag nu hitta en familj som levde upp till de krav jag nu hade, då jag förlorat denna familj. Det tog en natt, nu är jag helt såld på en annan familj, där mamman är någon av de skönaste (äldre?) personer jag haft kontakt med, förutom mina chefer.

Så nu har vi lite kontakt och allt känns toppen, vet dock att hon har kontakt med flera, men denna gång kan väl oddsen ligga på min sida?