Nedräkning pågår..

28 dagar!!!


NYC imorrn!! :)

Snabbt planerat blev det så att barnen och jag ska följa med mamman till New York City imorgon för tre möten som hon har på tisdag. Få se kommande leksaker från Mattel, Disney och ett tredje företag jag inte kommer ihåg vilket det var..

Dock blev jag lite skrämd, för nu kom vi på att vi inte hade någon som kan ta hand om hunden, så jag skulle ha fått stanna hemma. Men mamman frågade barnens pappa och han kunde hjälpa till, och för första gången på fem år så hjälper han till, överlycklig är jag.. Så NYC imorrn och på tisdag, kommer hem sent den kvällen.. Mitt fjärde besök i den staden som varat mindre än 24 timmar och utan sightseeing, ganska skillat?

Gotta love Annapolis at night..


West Coast

Biljett till västkusten är nu inhandlad.. Så den tredje Augusti åker jag och Sophie till Las Vegas, San Diego, Los Angeles och San Francisco.. WooHoo!!!

On our way..

Nu är vi på gång! Huset är nästintill helt packat, och ikväll är första natten i vårat temporära hus i Eastport, Annapolis, tills vårat hus i Severna Park är redo för oss.. Är exalterad, men väldigt stressad samtidigt.. Såå mycket att göra, har gått konstant trött och haft huvudvärk i tre dagar nu.. Men från och med nästa lördag, har vi inte längre detta hus att bry oss om.. Yay!!!

Way to many pics to even comment on.. Last couple weeks of fun!!











Sickan Jönsson

"Jag har en plan.."

Det tror jag också att jag har.. Det gör mig både glad och exalterad över att komma hem till Sverige igen.. Dock har jag ju exakt 6 månader kvar innan jag kommer hem. Men känner jag mig själv rätt, så kommer nog detta att ändras, men nu har jag funderat på detta i några dagar, och jag känner nog att detta kommer bli kanon för mig..
I'm a happy camper!