Boot Camp..

En timma på gymmet med personlig tränare.. Hujedamej, jag är död...
Så ska man försöka sig på att ta ett pass med honom varje vecka, och två dagar med dans + eventuell träning, och två dagar med kondition.. Awesome!!!
Fick dock beröm av min hostmom att jag lyckades klara mig väldigt bra, att jag faktiskt lyckades klara av ett helt pass. Min hostmom och en annan kvinna jag gjorde passet med, har gjort detta i 1½ år, men får även de kämpa, så jag är riktigt stolt..

Styrka

Och så ska man dra till gymmet, tänkte försöka hoppa in och ha en personlig tränare idag.. Får se hur det går..

Talk to you later!!!

Korrekturfel. Tryckfels-Nisse.. etc.etc.

Jahopp, här var man glad över att man sett Obama's fötter. Men fick precis höra, att när Obama lämnar huset har han 3 helikoptrar, en som han reser i, och två som vilsemanöver, samt att det flyger flera stridsplan runtom..

Så tydligen var det någon annan högt uppsatt som tog helikoptern därifrån.. Men man kan ju hoppas, att eventuellt Obama följde sin vän(?) ut till helikoptern, så kanske jag såg hans fötter i alla fall..

p.s. jag har bränt mig idag.. Ansiktet strålar som ett trafikljus.. d.s.

För att idag såg jag Barack Obamas fötter..

Utekvällen med Ulla igår var väldigt lyckad tycker jag, dansade och hade trevligt. Idag åkte jag in till D.C. med Moni och Isabell, väl därinne ville de gå och titta på körsbärsblommen vid Jefferson Memorial, då de hört att det ska vara väldigt fint. Men när vi insåg att det var väldigt långt att gå, på en väldigt komplicerad väg, ångrade vi oss och gick till the Mall, den stora gräsplätten i centrala D.C. som löper mellan the Capital och Washington Monument. Väl där träffade vi Isi och två av hennes tyska vänner.
Vi alla gick till Vita Huset för att ta bilder, men när vi var där kom polisen och spärrade av vägen utanför, så vi var tvungna att gå långt ut på gräset framför Vita Huset för att se vad det var som hände, och helt plötsligt kom en stor helikopter och landade innanför grindarna till Vita Huset. Då propellerbladen slutade rotera kunde man sen se ett antal fötter under helikoptern på personer som klev upp i helikoptern och helikoptern flög iväg igen, riktigt coolt att se.. Det måste ju ha varit Obama's fötter, för vem annan är så viktig i Vita Huset att få ta helikopter därifrån..

Då det inte var så mycket mer att se gick vi för att äta lunch/middag, och när vi åt kom Lisa tillbaka från New York, kul att se henne igen. Sen när maten var uppäten tog Lisa och jag och åkte hem medans de andra gjorde ett till försök att komma till Jefferson Memorial..

Måste nämna att vi idag har haft uppåt 20 plusgrader, och jag har även lyckats få lite färg idag.. Röd, dvs..
  
   
  

Over and out!!

Mamma....

.... Jag har INTE påbörjat påskägget än.. Jag öppnade det bara så jag kunde få en bild...

Btw, vilken dag är "påskäggsdagen"?? Så jag vet när jag kan ge kidsen deras ägg...

Tragedi...

...Älskade solglasögonen har gått sönder..



Älskar att påskliljorna blommar på tomten sedan 2 veckor tillbaka..



Middagen igår var förresten väldigt god..



Kan man ha sötare föräldrar??




Dance Flick

Längtar tills denna film kommer till biograferna!!



Parodi på filmer som:
Save the last dance, You got served
Step up, Flashdance, Honey


Can't wait!!!

Kycklingen steks..

Gårdagen med Maddy gick bara bra.. Vi åkte till köpcentrat och köpte biljetter till filmen I love you, man. Sen gick vi och åt middag på Cheesecake factory, och efter en extremt god efterrätt (vilken vi åt en tredjedel av, resten tog vi med oss i en box), så gick vi och såg filmen som var riktigt bra.. Fimen handlade om en man som skulle gifta sig, men kom till insick att han inte hade några manliga vänner att ha som bestman. Så han går på åtskilliga man-dejter innan han hittar en bra vän, men då sätts hans relation på spel, då han spenderar så mycket tid med sin vän.. Riktigt bra flm, sa jag det??

När filmen var klar åkte vi bara hem till mig och hoppade i sängs, då det var väldigt sent.. Imorse vaknade vi och åt resten av vår efterrätt från gårdagen till frukost, oj så nyttig man känner sig. Hennes familj kom och hämtade upp henne idag, och de verkade trevliga, så jag hoppas på det bästa för Maddy's skull.
När hon blivit upplockad åkte jag till Isabell och mötte henne, Isi och Moni, och vi åkt eoch åt lunch, tog en tur och handlade projektet Paint By Numbers, som vi sen satte igång med. Men efter en stund var vi tvungna att sluta, då Isabell skulle jobba.

Nu sitter jag i köket och lagar middag samtidigt som jag lyssnar på country. Ska äta kyckling på avocado-bädd med tomat/mozzarella-sallad, det var bara något spontant jag kände för, så jag får se hur det hela smakar.. Ikväll ska jag ut på krogen med Ulla. Äntligen en vän som är ÖVER 21, så jag slipper gå till Acme...

Nu drar jag..

Ska åka för att hämta Maddy, sen får vi helt enkelt se vad som händer efter det.. Vi har inte direkt pratat något mer det senaste dygnet, så vad vi gör, det får bli en överraskning..
Det viktiga just nu är att hon ska få lämna det hus och familj hon varit med sedan November och förhoppningsvis komma till en toppen-familj, då detta är hennes sista chans att få stanna kvar i USA.. Och jag hoppas verkligen att denna familj kommer ta bra hand om henne, då den förra var en besvikelse..

Socker till frukost..

Sitter nu och äter en skål med Fruity Pebbles, och jag tror att det bara är socker jag äter.. Har nog aldrig ätit något så sötsliskigt i hela mitt liv..

Kom för en liten stund sen hem från att ha droppat av barnen i skolan. Nu ska jag packa deras väskor, för i helgen ska de bo hos deras pappa. Men hur packar man kläder till en 10-åring och en 7-åring, då de båda är väldigt medvetna med vad de har på sig??
Idag måste jag även städa huset. Min vän Maddy ska nämligen sova här i natt, då hon vill bort från sin familj och hennes nya familj hämtar upp henne imorgon från mitt hus.. Vi ska även hitta på något skoj att göra ikväll, bowling? bio? middag? definitivt alkohol..

Sjuk??

Jag har sedan i söndags fått väldigt ont i magen efter det att jag ätit.. Jag berättade detta idag för mamman då barnen åt middag. Då fick jag en blick av henne, och hon berättade för mig att det var precis så hon kände efter det att hon varit magsjuk, och samma sak var det med hennes pojkvän och sonen, då de varit magsjuka..
Mamman trodde då snabbt att jag blivit suk, men av något under lyckats klara mig från själva spyandet, och bara åka på en eftersläng av det..

Kan det vara så? Kan det gå till så? Har haft magont/magknip efter alla måltider ända sedan i söndags..

Saknad

Idag har varit en halvdan dag tycker jag.. Har efter mitt samtal till kusinen för en gratulation till hans son, fick mig att börja ringa runt till de viktiga där hemma..
Och det är först då jag inser hur mycket jag saknar folk där hemma, för jag klarar inte ens starta en konversation innan tårarna faller.
Ska det vara så här svårt??Jag har ju bara varit här i 16 veckor och 3 dagar..

Tråkigt bara att jag inte lyckades komma åt alla, för nästan ingen svarade, tar lite hårdare på en då..

Agera Taxi..


Grattis Lucas på födelsedagen!!!

Nu hade jag planerat att städa lite här hemma, om mindre än en timma ska jag åka och skjutsa Lisa till tågstationen, hon ska nämligen åka till New York idag.. Hon ville att jag skulle följa med, men med brist på pengar och att mamman ska dit imorgon för jobb, hindrade mig..

Värsta beslutet någonsin taget...

Kroppen värker, huvudet bultar. Vad kommer härnäst, jo en visdomstand som tittar ut och gör så hela käken gör ont, och att jag idag bröt nageln på tummen, detta gjorde mig lack, och bara för att protestera mot detta, valde jag att klippa av alla mina lösnaglar.. Först blev jag glad, då jag la märke till att mina naglar hade blivit jättelånga(!!!!) men kort därpå kom jag även på att mina naglar är lika tjocka och starka som en pappersremsa, så på mindre en 20 minuter hade jag brutit alla naglar förutom vänstra lillfingret. När jag på kvällen gick och åt middag och fikade med Maddy och Naomi, båda från England, så lyckades jag även bryta den nageln, dock riiiiiktigt långt ner, så jag började till och med blöda, ajaj...



Måste säga att min pappa är oerhört generös, skickade denna bild till mig, trots att jag bad honom att ABSOLUT inte skicka någon bild för att påminna mig om gottigheterna där hemma, nä, istället åt jag en BLT sandwich med grönsallad till middag, och en choclate chip cookie med kaffe till dessert..
Nu väntar sängen, ska först bara läsa något kapitel i boken I hope they serve beer in hell.
God Natt!!

Brunch

Kom precis hem ifrån en lång brunch och mycket prat med Lisa och Freddie i Annapolis.. Min brunch bestod av en crossaint med äggröra, cheddarost och stekt bacon, till detta drack jag kaffe och nypressad apelsinjuice, mycket gott.. Nu sitter jag här hemma, har precis tryckt i mig några mini-daim, som jag köpte på IKEA, då jag var där i söndags, och jag våndas över vad jag ska hitta på på lördag..

Fredag ska jag ut med Maddy, då det är hennes sista helg här i Annapolis. Och på söndag ska hon komma till mig, då hennes nuvarande familj inte vill ha henne kvar i huset, så hon ska spendera några timmar här, tills hennes nya familj plockar upp henne. Och Samma dag ska jag hämta Lisa, då hon kommer hem från New York.

Men lördag??? Vad ska jag göra??? Gaaaahhhh!!!!!

GodMorgon

Tusan vad en kvart gör mycket skillnad.. Idag är det en skillnad till det sämre, var nämligen tvungen att gå upp 5.40, iställer för 5.55.. Och det känns..

Nej, nu ska jag väcka sonen, han ska också upp en kvart tidigare, då han inte lyckades göra klara alla läxor igår, så ska han upp och göra klart dem nu...

Ha De!!!!


Lång dag? verkligen??

Jag har inte skrivit på ett tag, varför då? Jo, helt enkelt för att man får lite för lite respons om vad som händer runt omkring, men också för att jag har haft alldeles för mycket att göra..

Mamman väckte mig inatt, hon har tidigare haft en förkylning, men nu hade den tydligen vandrat neråt, och samtidigt som detta får hon en astma-attack, och kände att det inte var hållbart, så halv 2 åkte hon till akuten med andningssvårigheter. Hon kom hem igen vid 5-tiden, men låg sen däckad i sängen till 3-tiden nu på eftermiddagen.
Så vad har jag gjort? Jag gick upp, gjorde lunch-lådor, väckte barnen, gav dem frukost, skjutsade till skolan, kom hem och bäddade deras sängar och plockade upp från golvet +mitt eget rum, skötte disken, åkte och handlade, hämtade ut medicin till mamman, gjorde X antal omgångar tvätt, samtidigt som jag stekte köttfärs och sprang upp med ren tvätt och hängde det i garderoberna, hämtade barnen, kom hem, fick köra sonen till läkaren- då han hade riktigt ont i bihålerna, komma hem.
Sen med mammans hjälp så gjorde vi läxor, åt middag, tvättade mer kläder, tog bad och gick och la oss...

Så förlåt om jag verkat död, det har helt enkelt bara varit för mycket att sköta runt omkring..

<3<3<3<3




Förresten..

Det är inte rättvist att alla där hemma kan läsa vad jag gör, medan jag inte hör någonting om vad som händer hemma.. Måste jag sluta blogga för att folk ska ta kontakt med mig???


Krabbor, bilkörning och husvisning..

Denna dag har varit lååång, blev väckt tidigt i morse och fick reda på att det var stopp i toaletten, upp och fixa det och sen drog dagen igång..

Massa ärenden, och städa huset..
Familjen har tidigare haft huset till salu, men då ekonomin sjönk drog de tillbaka huset och försäljningen, men idag var det en familj som ville komma och kolla på huset, så en mäklare hade en "stängd" huse-syn med dem. Eventuellt kommer familjen att lägga ut huset på marknaden snart igen..
Medan de hade visningen så åkte vi till Virginia för att hämta mammans pojkvän, det tog oss 2 timmar att ta oss dit, då en olycka på vägen orsakade säkert över en mil av köer, på en fem-filig motorväg..  Målet med dagen var att vi skulle skaffa cowboy-boots, och vi skulle testa på en ny affär i Baltimore, som skulle ha öppet till klockan 7 enligt deras hemsida, men då vi kom dit 18.10, så visade det sig att de stängt klockan 6..

Flickan och jag, som akut behövde använda toaletten efter vår biltur, gick in på en närliggande restaurang, och när vi var klara, hade de andra bestämt sig för att vi skulle äta där.. Så rökta räkor och krabbor blev vår middag, det var kul att pröva på på något nytt som krabba, smakade riktigt bra..

Nu är jag reda för att sova, tänkte kolla på en film på datorn, ska upp igen klockan 7 imorgon bitti, men sen är jag ledig för dagen, jag och mina kompisar har bestämt att vi ska åka till IKEA för rundvandring och lunch.. Och jag är superexalterad!!! Yeeeeaaaaayyyyy!!!!!


Hemkomst

Kvällen gick bara bra.. Barnen kom som sagt hem och flickan och jag satte igång och hade ett dans-party i köket, lyssnandes till Ola - Feelgood. Middag framför TV:n och filmen Robotar, såg inte alltför mycket av den själv. Istället gick jag runt och pysslade med städning och tvätt..

Sen var det dags för bad och sängdags, flickan fick ett utbrott för att hon var tvungen att gå och lägga sig medans pojken fick kolla på ett extra tv-program. Nu känns det dock riktigt bra när hon får utbrott. Förstå mig inte fel, men jag har äntligen lyckats lugna ner mig själv när det händer.. Hon får även bara utbrott då hon är trött, så det var väldigt enkelt att idag få henne att lugna ned sig.. Hon sov som en stock en kvart senare..

Men det är oftast såhär, när de kommer hem från pappan. De är riktigt trötta, gapiga och mat-skicket är inte som det brukar, och det tar vanligtvis två dagar för mig och mamman att "återställa" dem. Bra att vi nu har hela helgen på oss att få tillbaka sovrutiner tills dess att då börjar skolan igen efter lovet som varit..

Väntan..

Då sitter jag här och väntar på att barnen ska komma hem, pappan har inte alls pratat med mig och meddelat vilken tid han planerat lämna över barnen, det gör det ju jättelätt för mig att planera eventuell middag. Han har inte sagt ett ord, lite oförskämt måste jag säga...

Flickan däremot har ringt mig 3 gånger på 2 dagar, och jag tror det här är första gången de ringt till mig överhuvudtaget då de varit hos deras pappa.
Första gången hon ringde, ville hon bara veta hur jag hade det, men vårt samtal blev inte alltför långt då jag var i skolan..

oops, nu kom de hem.. gotta go!!!

Tsunami & Maggie Moos

Kvällen på Tsunami blev väldigt lyckad, vi blev även fler personer än väntat, då Isabell och Moni anslöt sig till oss. Då vi var klara där, drog de andra med mig till Maggie Moos, vilket är en glassbar. De andra tycker det är den godaste glassen som finns.. Men jag måste tyvärr hålla mig till Ben & Jerry's.
Men det blev i alla fall en bägare med mörk chokladglass, blandat med bananglass och mashmallows. yum!

Idag kommer barnen hem igen, mamman kommer hem vid midnatt, så jag får en liten stund ensam med dem, men innan dem kommer hem måste jag åka och hämta bilder jag beställde för framkallning igår..

Ajökens!

Top 10 - Country

Chris Cagle - What Kinda Gone                  David Lee Murphy - Dust On The Bottle

Toby Keith - I Wanna Talk About Me            Montgomery Gentry - Roll With Me

Keith Urban - Sweet Thing                            Rascal Flatts - Here Comes Good-Bye

Brooks & Dunn - Red Dirt Road                   Mark Chesnutt - Bubba Shot The Jukebox

Gary Allen - Watching Airplanes                   Kenny Chesney - She Thinks My Tractor's Sexy

Det finns sååå många fler låtar jag vill nämna, men jag måste hålla ner det lite..
Imorgon kommer top 5 dans-musikvideo, med bäst dans-moves i..

Ut...

Nu drar jag! Ska åka och framkalla lite bilder, sen drar jag till köpcentrat för att fördriva lite tid. Sen bär det av till Maddy, hämta upp henne och sen åker vi down-town Annapolis för att möta Lisa och Freddie. Ska äta sushi på restaurangen Tsunami..

Hepp, nej nu drar jag!!!


 
Jag, Maddy, Lisa och Freddie

Top 5 - Party

Kevin Rudolf ft. Lil Wayne - Let It Rock

Flo Rida - Right Round

Britney Spears - If You Seek Amy

M.I.A - Paper Planes

Christina Aguilera - Keeps Gettin' Better

Hemma igen

Sofie, you're an awesome person :) Thank You so much!!See you on Thursday! :) ♥
Kan man bli mer glad då man får ett sånt här meddelande av en kompis??

Shoppingen gick väl bra.. Först kände jag mig hjälplös där jag stod i butiken, men till slut hittade jag i alla fall ett par jeans från Michael Kors som blev mina.. Hittade att annat par från DKNY som var riktigt snygga på, men tyvärr var dem lite för korta i benen för min smak..
Fick även med mig två toppar från Miss Sixty, och en topp från Romeo & Juliet Couture.

Kände mig riktigt glad.. Nu äntligen vet jag att jag kan handla jeans här, men nästa gång ska jag sikta in mig mer på Levi's, då vet jag att jag gillar figuren på jeansen, och behöver inte gå runt i 2 timmar för att hitta en enskilt par..



Nu ska jag ta mig ett bad och kolla på film på datorn samtidigt, halv 5 kommer pappan hem med barnen. Jag ska hjälpa honom med att köra flickan till dansen medans han tar pojken till hebreiskan.
Over and Out!

ÅNGEST!!!!

Ska åka och handla jeans.. Arrrgghhh!!!

Önska mig lycka till!!...

St. Paddy's

St. Patricks Day

Självklart så ville jag fira denna högtid, men då mina vänner är för tråkiga, och inte vill gå ut på en tisdag, så fick jag göra det själv. Gjorde dock inget, för jag träffade Mark, en av tränarna på gymmet, så jag dansade runt med honom och hans kompisar hela kvällen.
Innan Mark och hans vänner kom stod jag i baren och bara tog det lugnt, en tjej bredvid mig ville ha kontakt med bartendern, men då inte hon lyckades så blev det min uppgift att hjälpa henne, så jag ropade på Brad, och både hon och han blev förvånade att jag visste hans namn, dock kände Brad igen mig, för vi träffades på min födelsedagför ca en månad sen. Tjejen frågade ifall vi var ett par, trots att jag sagt att vi bara träffats en gång tidigare.. hmm..




Så här ser man då ut efter en slitsam kväll på krogen, och vem blir inte sugen på kaka och Jell-O som natt-mat....



På tal om annat...



Hittade en klänning som jag eventuellt vill ha på NAVY Balen, men kan inte riktigt bestämma mig. Vad tycks? Då med strumpbyxor under, och inte jeans..




Kan man ha mer kul???


SöndagMåndag

Jag kan ju börja med att berätta lite om gårdagen. Efter det att mamman och jag hämtat upp barnen från söndagsskolan åkte vi och lämnade pojken på fotbollsträning, och medans han tränade så sprang jag runt och sparkade på en fotboll med flickan, men det gick över till att vi började dansa i duggregnet istället.

När vi kom hem tog barnen och mamman och packade sina väskor för att åka till mammans pojkvän i Virginia för att spendera natten där. Och då de åkt tog jag kontakt med Freddie och vi bestämde oss för att träffas. Vi åkte ner till Annapolis och gick runt en stund för att bekanta oss mer med staden, inte bara gatan melan vårt favoritcafé och krogen vi är på..
Men då vi tröttnade på regnet åkte vi till Applebee's för middag och efter det gick vi och såg filmen Miss March. Och med min och Freddie's humor, så tyckte vi den var rolig, blandning mellan American Pie och Roadtrip.

Idag hade jag sovmorgon, men satte igång att jobba då barnen kom hem vid 11-tiden, mamman hade tid med sin tränare på gymmet, så jag jobbade de 2 timmar det tog för henne att ta sig fram och tillbaka. Sen nu på kvällen gick vi med en vän till familjen och hennes barn på en restaurang som serverar sushi. Idag valde vi dock att äta mat som de lagar framför oss på en stor spis som vi alla sitter runt. Hem efter det och barnen började titta på en film, och vi vuxna tog ett glas vin. Nu äntligen är det dags för att sova.

Hörs imorgon! Min skola står först på schemat.. Barnen har denna vecka SpringBreak. Och jag har min ledighet från skolan nästa vecka..
Imorrn ska jag även försöka uppa lite bilder från veckan som gått..


Underbara dag

Idag har varit en bra dag. Vaknade i morse och begav mig ut på ärenden med familjen. Benskydd, halsband och kemtvätt var några av sakerna som stod på listan. Samtidigt som vi var ute fick jag telefonsamtal från Maddy och Freddie, som båda ville ses på kvällen, Freddie ville även gå och se en baseball-match med Navy. Det lät väldigt intressant, så självklart ville jah hänga med på det.

Satte mig i min bil då vi kom hem och åkte och plockade upp Freddie, och åkte in till Annapolis där vi först åt lunch. Då vi gick till stadion där matchen skulle vara, så började det regna. Inte så kul, då jag endast bar en tunn tjocktröja. Vi klarade 20 minuter av att sitta och titta på matchen, vi gick då det hände alltför lite i vårt tycke. Vi gick då istället till Starbucks och fick i oss något varmt.

Ringde till Maddie och bestämde att vi skulle åka och plocka upp henne, då hon inte alls får använda bilen, eftersom hon begärt en re-match. Vi åkte och träffade Lisa, och efter det åkte vi och satte oss på ett café, gamla hederliga 49 West Street. Har nu bestämt mig att högst upp på min önskelista är en iTouch. Tidigare var det en iPod som stod högst upp, då jag av misstag råkade tvätta min mp3-spelare, den slank med i tröjan trots att jag kollade alla fickor.. Ooops..

Vi ville sen hitta på något kul, så vi åkte och bowlade. Dock måste jag säga att det var roligare i somras då jag och mina kompisar i USA drack öl samtidigt som vi spelade, och eftersom det idag var sent och lördag, hade jag hoppats på lite disco-bowling-stuk, men nej..

Fick skjutsa hem alla igen, sen åkte jag själv hem för att byta om och åka och gå på krogen, älskar verkligen klubbarna med den fasta 21-årsgränsen, men kan inte gå där, då jag inte har några vänner över 21. Måste verkligen skaffa mig några.. Kom hem och mötte mamman i dörren, hon hade nämligen också varit ute, så vi delade några pizza-slice:ar innan jag studsa ner i bingen, dags att sove.. Upp tidigt och skicka barnen till söndagsskolan imorrn.

Tristess

Så vad har hänt de senaste två dagarna, inte så mycket skulle jag vilja säga.. Igår efter det att mamman kommit hem åkte vi och hämtade barnen i skolan, sen bar det hem igen för att få iväg sonen på fotbolls-träning, jag själv tog och åkte ner till hamnen i down-town Annapolis, där jag träffade Lisa, Freddie, Moni och Isabell.. Vi träffades där för att fika och umgås, men jag tror nog att vi mest bara betedde oss som 4-åringar, men kul var det.. De alla blev förundrade över hur jag lyckas böja tungan så det blir 3 veck. Ett litet party-trick jag håller hårt i.. haha...

Idag har varit en lugn dag. Upp i morse och skjutsade barnen till skolan, efter åkte jag och mamman och åt frukost på en restaurang innan vi åkte till Tysons II i Virginia, där hon klippte sig och jag tittade runt i butiker. Efter ca en timma där åkte vi hem, bytte om och åkte till gymmet.. Sen åkte vi och hämtade barnen igen.. Ikväll ville två kompisar att jag skulle hänga med ut, men jag kände att jag bara ville ta det lugnt, och flickan var tvungen att delta i deras tempels "gudstjänst". Och jag var lite nyfiken på hur en sån går till inom judendomen, så jag följde med dem.. Där blev det även middag för att fira shabbat..

Imorgon kommer vi fortsätta städa ur källaren på leksaker.. Hade planerat att till kvällen träffa Maddy, då det var extremt länge sedan jag träffade henne, men fick reda på att hon bett om en re-match idag, då hon under lång tid haft stora problem med och behandlats dåligt utav mamman i den familj hon jobbar för, så förhoppningsvis kan hon komma ut och träffa mig endå..

Lycka

OCH SÅ KOM MAMMAN IN GENOM DÖRREN!!!! YEEEEY, LEDIGHET!!!!!

-

Nu ska jag iväg till skolan och ha dans.. Tydligen ska vi ha en Masters Class(ingen aning vad som är så speciellt med det, så fråga inte..) och ska få dansa Irish Dance, dvs typ riverdance? Vad vet jag.. Ska bli kul att testa på..

Just nu är jag helt utsliten och vill helst bara ta en tupplur, men kan inte.. Har saker att ta itu med, lämna böcker på biblioteket och sedan komma hem och städa igen..

Upptäckte för en stund sen att jag gått ner i vikt här, inte mycket, men att först ha gått upp 7 pounds sen jag kom hit till att ha förlorat 9 pounds efter det.. Tack till dansen, gymmet och mammans nyttiga matlagning..

Nej nu drar jag.. Hörs igen ikväll!!

...

Förlåt att jag inte har uppdaterat.. Det har varit så mycket de senaste dagarna. Mamman åkte till L.A i söndags kväll, och det var tänkt att hon skulle komma hem tidigt imorse, men igår fick vi reda på att hon låg magsjuk och inte alls kunde komma hem. Till råga på allt, så fick jag även igår ett samtal från barnens skola, som sa att jag var tvungen att plocka upp pojken, då även han blivit magsjuk, så de senaste två dagarna har jag tagit hand om honom.
Mamman ville att barnens pappa skulle ta hand om honom, så att jag inte riskerade att bli sjuk också, men det kunde han inte, för han skulle på semester med sin flickvän till Dominikanska Republiken..

Allt har väl gått bra, men igår natt blev jag väckt 7 gånger, för pojken kunde inte dricka vatten(det kom nämligen upp igen så att säga), och blev extremt törstig på natten, och det ända han kunde få i sig var en sorts isglass som har vätskeersättning i sig.. Sen väckte flickan mig också och frågade om något, men vad har jag ingen aning om, då jag var totalt död..

Nu känns allt ändå lite lättare, för mamman kommer hem imorgon istället, och jag har nu lärt mig hur man lagar amerikanska köttbullar, fick även beröm av pojken, då han tyckte det luktade jättegott, så nog ska han få en bra lunch imorgon..

Utekväll, spyor, temperaturväxling och sommartid..

Utekvällen igår var väldigt lyckad, men ack kort.. Mammans pojkvän låg hemma spysjuk, och hon ville inte vara ifrån honom allt för länge, tur det, för tidigt imorse tvingades dem åka in på akuten, där de konstaterade att han hade
The Noro Virus. En väldigt smittosam magsjuka, så nu är hela huset sanerat, jag kommer nog få gå en extra omgång imorgon och sanera lite till.. Jag vill verkligen inte ha detta, då jag är väl bekant med sjukdomen, då 11 vänner och ungar drabbades av det på lägret jag jobbade i somras.. Sjukdomen gör att man inte kan stoppa vad som kommer ut, oavsätt ända på kroppen, man kan bara inte hålla det tillbaka. Inte så bra för mig att få det, då jag kommer vara själv med barnen till onsdag morgon..


Svettig kväll för mig och "mamma"..

Nog om det, jag måste säga att jag trivs väldigt mycket med vädret här nu. Hela helgen har vi haft över 20 grader varmt, och det är svårt att tro att vi hade 20 cm snö för mindre än en vecka sedan. Fast nu går vi ju också mot ljusare tider, inatt gick vi nämligen över till sommartid.. Tur att flickan berättade det för mig, annars hade det blivit en sorglig historia imorgon bitti..






Underbara Lördag

Idén var att jag skulle åka till gymmet i morse, men när klockan ringde klockan 7, kände jag att det var skönare att ligga kvar i sängen och sova, fast visst är det så? Det är tanken som räknas.. Eller är det ett undantag när det gäller gymmet??

Upp klockan 9 blev det i alla fall, åkte och fixade naglarna, och efter det bar det hem igen, klä på sig för att sen åka in till Annapolis för att titta på när Navy hade Lacrosse-match, skön vinst med 14-9, sur för att jag inte fick en t-shirt som kastades ut i publiken vid mål, men däremot fick jag gratis inträde då jag log lite extra mot gubben i insläppet..
Efter det var jag, Moni och Isabell i köpcentrat och gjorde lite mini-shopping, åt lunch och tog det lugnt..

Nu sitter jag redo att åka till Baltimore för födelsedagsfest, ska ner och dricka lite vin innan taxin kommer!


Fredagsrensning..

Idag har varit en bra dag.. Oftast då barnen är hemma en hel dag brukar jag få huvudvärk och känna mig extremt trött, men inte idag av någon anledning, och vi har inte slappat alls.. Hela dagen har bestått av rensning av källaren, garaget och tomten.. Alla leksaker vi har som vi inte använder ska slängas, och till vår hjälp har vi en stor container på tomten. En dag har gått, containern är fylld till hälften och vi är inte nära av att vara klara, så här kommer vi nu att jobba i två veckor, innan containern blir hämtad..
Fotobevis över dagens arbete kommer imorgon, det är helt sjukt så mycket vi kastat..

Nu är jag redo för helg, och ikväll ska jag träffa Lisa. En annan vän Moni ringde tidigare och undrade ifall jag hade lust att följa med till Philadelphia på söndag, men då mamman åker till L.A. på söndag kväll, så ville jag inte riskera att komma hem för sent, så det skulle bli stressigt när barnen kommer hem.. Aja, jag kommer högst troligen få följa med mamman till Philly eftersom hon jobbar väldigt mycket där..

Nu väntar duschen, måste göra mig i ordning nu, så det inte blir stressigt sen när jag ska träffa Lisa..
Ha det bra alla!!

Helgplaner

Sorry att jag inte skrivit på två dagar.. Det har helt enkelt inte hänt något kul som är värt att skriva om.
Idag var en sysselsatt dag med college och långbad för min del.. Barnen kom hem från skolan och vi hade en längre kväll än vanligt, då de är lediga från skolan imorgon pga utvecklingssamtal..

Jag är mer än redo för helgen som förhoppningsvis kommer fyllas med roliga saker, imorgon har jag planerat att fixa mina naglar på nytt, senast jag gjorde det var inför min födelsedag,  imorgon kväll ska jag också träffa Lisa på ett café i down-town Annapolis, och troligen ska vi lyssna på en mini-konsert där som kommer spelas under kvällen.
Lördag kommer nog bli relativt lugn. På kvällen ska jag på en födelsedagsfest i Baltimore, som är för en av tränarna på gymmet jag går. Han fyller 25, så jag och min amerikanska mamma blev ditbjudna. Tidigare på dagen får jag väl springa runt och leta efter nya kläder som jag kan ha på kvällen.. Har fortfarande inte köpt min ansiktstvätt, så det blir ett måste. Jag har hittills fått improvisera, vilket har gått bra, men jag vill ha min favoritsort..

Nej, nu ska jag dra mig till kojs! Ha de!!

Roten Ur-dagen

Det var just så pappan till barnen kallade denna dag.. För 3x3=9..(3e Mars 2009). japp, han gillar matte..

Kvällen gick bara bra, förutom det att flickans snuttefilt hon haft sedan födseln är borta, och hon har aldrig sovit utan den tidigare, så jag fick springa runt i huset och leta efter den, dock utan resultat.
Slutade med att jag hittade tre stycken filtar som hon kunde använda över natten. Hoppas på att hon sover igenom hela natten och inte väcker mig alldeles förtvivlad...

Sonen skötte sig utomordentligt ikväll också, kan vara för att han inte hade en massa läxor att få panik över. Det enda jobbiga är att han ropat mitt namn tre gånger den senaste minuten för att han vill ha hjälp med det ena och det andra.. och jag som bara vill sova... huhuhuhu...

3 Månader

Kom precis på att det var tre månader sedan jag kom hit.. Konstigt, för på ett sätt känns det mycket mer, men på ett annat sätt känns det mycket mindre..

 
Trots att jag är här i USA, så har jag alltid det nära till Sverige :)

Cause I got asked out on a date..

Provet som jag hade idag i dans gick bara bra.. Blir förbannad på mig själv bara att jag inte lyckas hålla balansen i  piruetterna, men annars kan jag inte klaga..
Ute har vi nu fått 20 centimeter snö, så igår var barnen lediga från skolan, och idag var hade de två timmars försening på skolstarten, så vi tog alla och åt frukost ute idag, så städerskorna skulle få jobba ostört på morgonen.

På vägen hem från skolan idag blev jag också utbjuden på en date.. Av en fet, ful amerikan, som ropade ut genom bilfönstret att han ville gå på date, trevligt jojo..
Att jag sedan går i mjukiskläder, svettig från en danslektion, är sjuk och hostar upp lungorna, är osminkad, har håret i en slarvig sidotofs och känner mig allmänt äcklig verkade inte störa.. Är man då rent av desperat? eller är man som vackrast när man inte gör till sig?
Nej, i detta fall måste det vara desperat..

Ikv'äll kommer jag att jobba själv igen, då mamman har jobb i Philadelphia, och kommer hem i morgon på dagen, men det kommer gå finfint tror jag.. Nu när jag samlat lite krafter..

Upp och Ner, Ner, Ner...

Hur glad blir man inte, då man kommer körandes hem mitt i natten, och får syn på ett paket till sig själv i brevlådan.. Fylld med lakrits..

Tack Mamma, Tack Pappa, ni förgyllde min dag, jag var i D.C. idag och gick på olika muséer, fikade på Starbucks och åt lunch.. Helt okej, men sen förvandlades hela dagen till ett enda stort elände då man fick ett textmeddelande från mamman.. Orkar och vill verkligen inte ta upp det nu.. Jag skriver mer när jag vet mer.