Fredag kväll

Jag hatar snö! I alla fall när den kommer på helgen då man är ledig, för det finns inget man kan göra..  Varför kan det inte böja snöa när barnen är hemma och man jobbar, för detta förstör ju alla planer man har..

Igår hade jag i alla fall en bra kväll. Först middag på Applebee's för Moni som åker tillbaka till Österrike nästa fredag. Efter det, så åkte jag, Sophie, Elaine och Ingrid till College Park, dvs University of Maryland, där vi träffade två kompisar till Elaine och vi alla gick till en bar. Det var väl kul, förutom det att någon trampade på min stortå med högklackat. Helt plötsligt kändes det bara slipprigt, och jag insåg direkt att tån blödde och jag gick nu och trampade runt i blod. Men det var inte lite det blödde heller, och baren hade inget plåster, så jag fick helt enkelt gå utan.. Och det gör fortfarande jätteont!! Såklart var inte det här det enda heller. Slog upp ett sår på mitt finger också, så jag började blöda där också..

Disney-visning

Flickan mådde bra i morse, så jag kunde ta henne till skolan. Efter det åkte jag hem och fixade och städade här hemma, för att folk från Disney skulle komma och visa produkter som kommer ut senare i år.. Helt okej saker tycker jag, trots att det var elektroniska spel för Wii och Nintendo DS.

Nu sitter jag och kollar på tv innan det är dags att hämta barnen. Vi har en ny visning av huset idag. Så blir nog lite extra fix på huset dessutom..

Varför händer allt när jag är ensam hemma?

Allting händer verkligen när jag är ensam hemma. Igår satte mamman och barnens pappa ut huset för försäljning - igen.. Denna gång har de anlitat den ökända mäklaren i bygden, i hopp om att något kommer hända. Och jovisst, precis innan jag började mina lektioner på colleget idag, så får jag ett samtal om att de vill ha visning. Halvvägs in i första lektionen så kollar jag till telefonen, och ytterligare två samtal från mäklaren har kommit in. Problemet var bara att huset inte var i skick till att visa.
Så jag ringer till barnens pappa och får honom att flytta visningarna till senare, så jag hinner hem och städa. Och jag tror tusan inte att jag har städat så snabbt tidigare..

Men såklart är ju detta inte det enda som skulle hända idag. Efter det att jag och pojken hämtat upp flickan och kommit hem, så börjar hon gråta och säger att hon har huvudvärk. Och om man inte ger henne smärtstillande, så går det över till migrän. Så var det ju i detta fall, så det hela slutar med att hon kräks. Varför händer allt när jag är ensam hemma?
Pappan kom dock förbi senare och hjälpte till litegrann, så det var i och för sig rätt skönt..

Annars då. Köpte balettskor idag. Och jag bör nog behöva gå in dem lite, då jag nu fått sår på stortån, och det gör ont i plattdynan och hälen när jag har dem på.. Men jag är såååå glad att jag har dem. Har saknat baletten SÅ mycket, så detta är verkligen den bästa kursen jag någonsin tagit här i USA..


Varför straffar Gud mig för?

Underbart! Jag har tidigare skrivit att jag är stolt över pojken som lyckades komma med i den speciella orkestern på hans skola. Jag tar tillbaka det nu. Han har imorgon rehearsal innan skoltid, 7 på morgonen det vill säga. Men inte nog med det. Han har det på torsdag OCKSÅ!!! Och båda dessa dagar är jag ensam hemma.
Imorgon åker, som tidigare sagt, mamman till NYC för en massa möten, och kommer inte hem förrän sent. Men hon funderar då på att sova hos hennes pojkvän eller mormor, då hon på torsdag ska medverka i radio och bli intervjuad i sändning. Och då radiostationen ligger så pass till, så är det nästan inte värt att komma hem, då rusningstrafiken är hemsk åt det hållet..

Kanon! Varför ska detta vara när jag är själv för? Och två dagar på rad dessutom??

FYI

Sitter och äter vanilj-youghurt med färska blåbär som jag proppat ner däri..
Otroligt gott, ville bara att ni skulle veta det!


torsdag?

Dagarna börjar bara bli längre och längre nu känns det som.. I mitt huvud är det nu torsdag, och inte tisdag. Missade det veckliga kaffe, som jag haft med Sophie och Elaine, då pojken är ledig från skolan. Imorgon ska han tillbaka igen, och trots att jag är ensam hemma imprgon(mamman är i NYC för ett antal möten), så ser jag verkligen fram emot att få en ledig stund. Ledig och ledig dock, jag har dagen fylld med lektioner själv, så så mycket ledig tid får jag endå inte..

Annars så kan jag inte se mer fram emot nästa fredag, då det är min födelsedag. Av någon anledning, så ser jag mer fram emot denna födelsedag, än den förra. Kanske för att jag nu har fler kompisar att gå ut med, in fact, jag har kompisar att gå ut med, när jag fyllde 21, så gick jag ju ut med mamman - på en torsdag.. Jag lääääängtar till nästa fredag!!!!

Snälla mamma och pappa..

Jag behöver er hjälp!

Bachelor A, B eller C?


  
Känns ganska så hopplöst och ogivande när det gäller internetdejtingen.
Ska nog ta bort min profil, då jag aldrig får några mejl som intresserar mig.



I västa fall kan jag väl ta detta:


Let's go on an adventure!

Jag vill ut på äventyr! Jag vet inte när, var eller hur. Känner bara för att ge mig iväg någonstans. Finns det något att se här i närheten? Om det gör det, så vill jag dit!!! Någon som är på?

Idag kan jag äntligen sitta upp..

Igår var jag inte bra på en skala alls. Trots huvudvärkstabletter, så vägrade smärtan ge med sig, och efter att jag släppt av barnen i skolan, så sov jag på soffan tills det var dags att hämta pojken. När vi kom hem, gick han upp och spelade Wii, och jag la mig återigen i soffan och sov tills dess att flickan kom hem. Sen gick jag och hjälpte henne med läxorna och slappade innan deras pappa kom för att ta med dem ut på middag.

När de hade lämnat huset gick jag upp till mitt rum och sov i den 1½ timma som de var borta. Men när de kom hem så gjorde huvudet så ont att jag knappt kunde röra mig. Pappan var dock snäll som stannade och tog hand om barnen på kvällen, vanligtvis så brukar han bara släppa av dem.

Och inatt så har jag vaknat varannan timme, kanske var det ett tecken på att jag faktiskt började bli bättre. Sov med en blöt handduk över pannan för att svalka av lite också.

Nu känner jag mig faktiskt ganska så okej. Jag kan sitta upp utan att det dunkar, och jag känner faktiskt motivation till att ta ett bad och till att äta.. Yay!

sängliggandes

Jadu, denna dag startade ju inte alltför bra. Vaknade med huvudvärk och hade ont i halsen. När mamman kört barnen till skolan, gick jag tillbaka och la mig och sov i 1½ timma innan det var dags att åka till colleget då mina kurser startade idag. Övervägde att inte åka alls, men i och med att det var första lektionen så ville jag visa upp mig.
Skolan gick väl bra, men min första lektion, jazz-dansen, går alldeles för långsamt i mitt tycke, och det mesta är övningar som jag gjorde förra våren, fast på en "högre nivå" och ett snabbare tempo. Baletten gillar jag! Vi har en lärare som jag tycker verkar bra. Så jag är taggad för den kursen..
Tar samma klasser som en annan tjej, och hon verkade vara nybörjare, men hon berättade sen att hon var cheerleader för Baltimore Ravens footballslag. Så hon kanske har något speciellt i dansväg i sig i alla fall.

Sen när jag kom hem så hoppade jag ner i sängen igen för att sova två timmar. Vaknade, städade barnens rum, och sedan somnade jag igen. När familjen kom hemhjälpte jag till att fixa middag åt barnen innan mamman tog iväg barnen till pojkens hebreiska, och jag knaprade i mig tre ibuprofen, och satte mig och såg The Blind Side på datorn. Väldigt bra film tycker jag..

Näe, nu blir det till att sova. Mamman åker till New York City hela dagen imorrn för en massa möten, så jag har barnen för mig själv. Hoppas bara på att jag då känner mig bättre..

xoxox

College startar igen!

Jag är så exalterad! Jag har, tro det eller ej, sett fram emot det här sen förra våren. Jag som är så extremt motivationslös när det gäller läxor och studera, har nu valt att bara ta praktiska kurser istället.. Jazz-dans och ballett kommer nu att fylla mina måndagar och onsdagar fram till i Maj..

Nu ska jag ta och lägga mig och läsa Flickan som lekte med elden, som jag precis påbörjat. Ska väl bli lite bättre på läsningen hade jag tänkt..

Nej, vi får höras imorgon, då jag kommer hem från college!

xoxox

MLK-day

Igår var det Martin Luther King Jr Day här i USA, vilket betydde att barnen var lediga från skolan. Mina barn hade också varit hos deras pappa över helgen, men skulle spendera denna dag med oss. Så klockan 9 fick jag hämta upp barnen och köra i en timma till mormor och morfar där vi mötte upp med mamman.

Spenderade hela dagen där, och jag som var extremt trött, somnade på soffan efter att vi kommit hem från lunchen, och sov i över två timmar. När jag vaknade var det tid att åka och äta middag också, snacka om tidsfördriv..

Middag, och sedan hemfärd, där jag hamnade i sängen igen och sov gott hela natten. Nu är jag utvilad och redo för dagen. Nu ska jag ner downtown för att träffa Sophie för en kaffe.

Vi Hörs!

xoxox

Hetaste låten just nu!!!



Spelas på varenda radio-kanal!!!!

Finns till och med i flera versioner..


slappt

Gårdagskvällen blev inte så illa i alla fall. Elaine, Sophie och jag blev inbjudna på en hemmafest hos några Navy Football-killar. Mycket folk, alkohol och beer-pong.. Vad kan gå fel? 

Kom hem och sov nästintill hela dagen. Vid fyra-tiden åkte jag till Sophie där vi slappade och började kolla på filmen It's complicated med Meryl Streep och Alec Baldwin.
Nu sitter jag hemma och väntar på Pia som undrade ifall hon kunde sova här inatt. Och eftersom jag är ensam hemma, så vill jag gärna ha sällskap..

Näe, nu ska jag återgå till tvätten..

Xoxox

varför är jag så bra på att känna på mig saker?

Skulle ju ikväll på konsert i Baltimore med mamman, där vi skulle se country-artister såsom Chris Young och Easton Corbin. Men nu har hon textat mig och sagt att hon inte mår bra, och att hon inte tänker gå. Jag som sett fram emot det här i två veckors tid nu. Varför händer sånt här när jag är exalterad över något?

Fast mamman har sagt att jag fortfarande kan gå, och hon kan kontakta producenten för den radiokanal som håller i eventet, för att få in mig, och att även få träffa artisterna. Men jag tror ingen av mina vänner är intresserade av detta, då jag är det endå country-fanet av oss, så det blir nog bara utgång i Annapolis ikväll igen.. :(

Easton Corbin - I'm a little more country than that



Chris Young - Getting you home

Ses förhoppningsvis en annan gång :'(


Fredag kväll var super!

Kanonkväll igår!
Efter väldigt många helger som jag varit den som kört, så sa Elaine att hon kunde köra denna gång. Och oj så kul jag hade det! Dock vaknade jag med en stukad fot, som jag inte alls kände av igår, och ett blåmärke från en tjej som trampade mig på foten i hennes höga klackar.. Ajajaj..

Det roliga är också att vi (Sophie, Elaine och jag) inte behövde visa leg på ett ställe, McGarvey's, för dörrvakten kände igen oss, kanske för vi varit där 4 gånger på 9 dagar.. =D


Us with the Captain (Morgan)

Man blir så mycket roligare när man har alkohol?

<3


Filmkväll

Sully
Ska ikväll ut och se filmen Avatar med Sophie och Elaine. Vanligtvis är jag inte intresserad av denna genre av film, men denna film verkar faktiskt riktigt bra. Återkommer med vad jag verkligen tycker ikväll. Nu ska jag försöka mig på en powernap innan jag måste åka och hämta pojken..

xoxox


I USAs Dejting-djungel

Härliga vänner man har. Får en att signa upp sig för en online dejting-site, och så blir man helt beroende och fast, kan inte få nog att kolla vad som finns därute.
Hittills är det dock bara weirdos som man hittat, med ett undantag för en eller två personer. Men det är nog bara jag som har denna tur, mina vänner får nämligen bättre svar än jag. Inte OK. :(

Aja, man får helt enkelt bara fortsätta att leta..

Nu ska jag hoppa i badet, kom precis hem från gymmet..

xoxox

Oy Vey!

Visst blir man stolt över pojken som är så musikalisk att han får en plats i den speciella skolorkestern, men att jag då måste köra  honom till repetitionerna som ska vara 7 på morgonen är jag inte lika exalterad över.
Jag har varit frånvarande på senaste, det vet jag. Och på kvällarna då jag haft tid att skriva, så har jag helt inte orkat, även trots att det inte alls är stressigt nu jämfört med i höstas.

Idag mötte jag lyckan på jorden. Har länge gått och våndats över att sidorna i min filofax håller på att ta slut, och att jag därför måste hitta en ny, vilket jag inte velat då jag älskar den jag har. Men idag hittade jag sidor som passar min nuvarande filofax, så jag kan behålla den! Yay!

Nu är barnen med pappan på middag med farmor och farfar, så jag kan ta och förbereda deras luncher till imorgon, kanon! Då kan jag sova lite längre imorgon bitti..

Over and Out!
xoxox

Ormen i garaget..

..Håller på att växa! Barnen hittade skinnet hängandes från taket från vår 1½ meter långa orm som vi har i garaget. Jag kan ju säga att jag springer genom garaget varje gång jag ska in och ut ur huset. Ingen lugn stund här inte..  Så då är det ju tecken på att den finns kvar. I somras hittade mamman och jag en babyorm i poolen medans flickan simmade runt.. Ugh.. Men.. På ett sätt är det ju bra, den håller ju eventuella möss borta! 



Saturday Delight?

Mamman gav mig ledigt ikväll, och eftersom det är lill-lördag måste man ju ta vara på det.. Jag, Sophie och Elaine ska downtown för en öl. Så vi får höras mer imorrn, nu ska jag köra och hämta upp flickorna!!

xoxox

Ny-gaddad

Jag orkade inte vänta längre, så jag och Isi åkte till tatuerarn som lyckades klämma in mig på en gång. Så nu sitter man med en ny tatuering. Och jag är JÄTTENÖJD!






1950 1955 1983 Ah-Hah-Vah
(pappa, mamma och brors födelseår, sedan ordet kärlek på hebreiska, både en dedikering till min svenska och min amerikanska familj)


Nu drar jag..

Nu drar jag till gymmet, sedan bibblan och vid 12-tiden ska jag träffa Isi. Kanondag! Hörs på eftermiddagen igen..

xoxox

Looking forward

Flickan hade skola idag, men pojkens skola har renovering, så skjöt dem upp skolstarten till imorgon istället. Så idag hade jag bara honom att ta hand om, väldigt enkelt då han själv ringde över en kompis. Så de sprang runt i huset medans jag satt och läste boken Män som hatar kvinnor som mamma och pappa skickat över. Jag är TOTALT FAST. Har läst mer än halva boken på bara några få dagar.

Jag längtar som bara den till imorgon också. Då jag ska få träffa Sophie igen. Vi har inte setts på över två veckor, eller som hon uttryckte det, sedan förra året. :) Vi har extremt mycket att prata om. Kommer att träffas nere på City Dock Café. Så jag vill bara att det ska bli morgondag.
Måste också köpa ett nytt USB-minne att lägga över alla mina foton på. Det jag har är nämligen fullt. Det var något mer jag var tvungen att göra också, men har för tillfället glömt bort vad..

Over and Out
xoxox

Gaddning

Har bestämt mig för att skaffa en ny tatuering, har ju en annan sedan 3 år och 2 månader tillbaka. Tror jag kommer göra det om två veckor, då jag har en helg ledig. Resultat kommer jag lägga upp här när det är gjort..
Spännande..


Återuppstånden.

Förlåt att jag varit död de senaste veckorna. Jag har haft mycket ledig tid och tagit vara på den.

Den 23'e åkte ju familjen och jag ner till Hollywood, Florida. Där bodde vi på ett INSANE lyxhotell i en svit och gjorde inget annat än att bara bada, kasta football nere på stranden och ha en god stund. Kom hem igen den 28'e, och den 29'e åkte barnen till deras pappa och jag åkte till Buffalo.

Där blev jag upphämtad av Lauren och Will. Och i åkte för att hälsa på Brad som var tvungen att jobba. Efter det åkte vi hem till Lauren, där vi hängde innan i åkte till krogen Someplace Else. Ute på bonnvischan. Kanon! Drinkarna var starkare och kostade mer än en dollar mindre än en Corona i Annapolis. På nyår följde jag med Lauren när hon tog med sig sin lillasyster för att fixa naglarna, jag hade dock redan gjort mina innan jag åkte upp, så det blev skvallertidningar för min del..

På kvällen åkte vi(Jag, Lauren, Brad och Will) upp mot Buffalo, där vi åt middag och sedan tog en tur till Laurens hus. Därefter släppte vi av killarna hos en kompis, och Lauren och jag åkte till University of Buffalo, det stösta colleget(till ytan sett) i New York State. Umgicks med hennes kompisar till klockan 11. Åkte sedan och hämtade killarna och åkte sedan till en bar. Firade in det nya decenniet för att sedan åka hem.

Dagen efter hade Brad och Laurens familj ett party, där det kom massa folk, vi drack, åt mat och tittade på collegefotboll. Vid sju-tiden körde Brad mig till Buffalo för att träffa Jeanne och Becky. Vi satt på Starbucks och skvallrade över en kopp kaffe innan jag var tvungen att bege mig till min buss..

det var faktiskt ganska så skönt att komma hem igen, så fort jag kom hem igår så störtade jag ner i säng. idag har jag inte varit produktiv alls. Mindre än en timma innan barnen skulle komma hem, så åkte jag dock till affären och handlade mat inför den kommande veckan då barnen går tillbaka till skolan. Men nu ska jag sussa!!

xoxox