Innan utgång..

Sitter nu och gör mig iordning innan Sophie kommer hit. Vi ska, så fort hon kommit, åka downtown för att träffa Svenja, Pia, Isi och Moni för att titta på amerikansk fotboll, det är Navy som spelar.

Hade jättegärna gått och sett hela matchen, men min familj vill ha med mig för att gå Bus eller Godis,l så vid fem ska jag vara hemma igen. Gå med dem ett tag för att sen troligtvis åka med Sophie och några mari-killar till Baltimore för att festa. Ska bli riktigt kul!!

Och imorgon kommer maddy och hälsar på i Annapolis också. Är så exalterad. Har inte sett henne på jättelänge, och hon åker hem till England om mindre än 2 veckor..

TiK ToK

http://www.youtube.com/watch?v=oGhQNUCdQLU

Min nya favoritlåt. Ke$ha - TiK ToK


Fredagsplaner

Planen var först att gå ut med Navy-killarna i Annapolis, sen blev det till att gå på hemmafest, nu har jag och Sophie bestämt oss för att gå ut downtown istället. Tror kvällen kommer bli lyckad.
Mamman och jag har spenderat kvällen med att blanda drinkar och vi fick till och med in en varsin shot. Bra inledning måste ju innebära ett bra slut.. eller?

Kalas!!

Två kanondagar lider snart mot sitt slut.. Jag som var så orolig över att dessa dagar skulle bli kaotiska(vilket det alltid varit förut), har nu mötts med barn som varit helt kanon! Och emellan detta så har jag även lyckats hålla huset i schack.. Riktigt glad är jag, jag kan nu sova sött..


Lite bilder

 


Låt inte skenet bedra.
Det är inte så att jag åker på en fot, jag stod faktiskt stilla och lyfte lite lätt på ena benet..


Detta är mer jag. bakis, stillastående, noll balans och nära en vägg.


Rullskridsko-fötter


Älskar höstens alla färger.


Söta Isi och Sophie.


Glada Pia.




Trots att man sitter med vänner, så åker kalendern upp för planering.
Gult för barnen, blått för mig och svarta linjer för när mamman är bortrest..


Dödstrött

Är hur trött som helst, är dock glad att jag lyckades få alla nödvändiga sysslor gjorda innan klockan 9. Dock kan jag inte lägga huvudet på kudden förrän pojken har släckt lyset, det vill säga 9.45.. Vill soooova!!! så måste man upp imorgon halv feem också.. kalas!

Åh, men nu är det bara två dagar till, sedan får jag sova lite i alla fall. Om inte till helgen, nej justde, inte då heller.. tusan.. jag får ta det till Thanksgiving dårå...


jahaja

Orkar egentligen inte uppdatera. Mamman har åkt iväg och är nu på sin media-tour tills på torsdag eftermiddag, och jag är ensam tills dess. Längtar som tusan till helgen då jag är ledig, men den är också fylld med mycket fest då det är Halloween.

Kom precis hem från City Dock Café(igen ;) där jag fikade med Sophie, Jenny, Pia, Svenja och Tina. Mycket mysigt tycker jag. Ska väl nu hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.. äntligen..

over and out.

Fest heeeela helgen..

Väldigt produktiv dag man har haft. Sovit heeela dagen från halv 10, då ja kom hem från gårdagens festande. För att kunna berätta helgen på enklast sätt, tar jag och skiver den i punktform..

Lördag
- Sophie och hennes vän Emma kom hem till mig, där vi åt middag och gjorde oss iordning. Beställde taxi som hämtade upp oss och körde oss downtown.

- Prövade lyckan på O'Briens(Sophie är nämligen inte 21 än, men visar man upp hennes svenska körkort så kan amerikanarna tro att hon är född den 11 oktober istället för 10 november). Dock så visste dörrvakterna på O'Briens hur vi skriver ut vårat födelsedatum, så vi kom inte in.

-Prövade då lyckan på FedHouse, där vi faktiskt kom in efter att ha blivit utfrågade om det var ett falskleg eller inte.

-Dansar och får drinkar och shots köpta åt oss. Kanon!

-Träffar på tre Navy-killar som vi dansar och pratar med, efterfest hos dem.

-Även natten spenderades hos dem. Kom hem igen klockan 10.

Söndag
- Skyndar oss och gör oss iordning, för att åka iväg och åka rullskridskor med Isi och Svenja.

-Gick inget vidare för mig. Ramlade inte, men inte gick det bra.

-Åkte ner downtown och åt lunch på Chick & Ruth's, dock var man bakis, så det blev bara pommes med världens godaste milkshake som dem har där.

-Bestämde mig för att åka hem och sova någon timma för att orka med kvällen.

- Min timmes sömn blev tre timmar, och fick skynda mig att byta om och åka ner downtown för att träffa de andra.

-Möter upp med Svenja, Moni, Isi, Pia och Sophie på City Dock Café. Efter går vi till Acme, men vad tusan, de måste ha blivit mer strikta på att släppa in folk under 21, för vi kommer inte in.

-Rör oss ner mot hamnen och klubben Dock Street, där Navy-killarna var och firade deras vinst i football. Men de andra kände inte för att pröva stället, då det var väldigt mycket poliser runt omkring.

- De vill åka till Double T Diner, men jag och Sophie vill inte riktigt ge upp hoppet om att få gå in, så vi testar, och vi båda kom in.

-Träffade Navy-killarna igen och dansade till stället stängde, sedan efterfest hos dem igen. Natten spenderades där igen.

Och tillbaka till var jag började. Har inte gjort något annat än att sova, men ska nu ta mig ner och koka pasta till veckan som kommer. Barnen kommer snart hem, och mamman jobbar till midnatt. Så allt ligger på mig. Awesome!!


Kanske ska ta en snabb tupplur.

Ikväll blir det utgång som gäller. Sophie har en svensk kompis från Virginia som kommer och hälsar på i helgen. Och ikväll ska vi ut och dansa. Men frågan är om jag vill ta en snabb tupplur, så att jag orkar med kvällen. Jag gick ju upp halv 6 imorse, och somnade sent igår, så det kanske är bäst så..

Åh, vad jag älskar TJ Maxx och Marshall's.

Att kunna köpa designerkläder till rea-pris, det glädjer mig. Har nu kommit hem med en Ed Hardy tröja som det var 50% rabatt på, inte illa alls. Har verkligen förälskat mig i den designen, och att inte behöva spendera orginal-priset är ju kanon!

Idag köpte jag också allt jag behöver för att bli Marge Simpson på Halloween. Tyg till min klänning, röda pärlor till ett halsband, och peruken hade jag ju sen igår. Nu väntar jag bara på kroppsfärgen.. När ska den komma?

Påkörd

Denna morgon gick ganska så bra. Jag fick upp barnen och vi lyckades få allt gjort som vi har på morgonschemat. Körde och lämnade pojken i skolan och på väg till flickans skola kommer vi till en korsning(mamman hade förvarnat mig om att se åtminstone 3 olyckor där under mitt år här), stannar vid stoppskylten och duns, en kvinna kör på mig bakifrån, dock en lätt duns.
Lyckas få registreringsnumret på bilen som träffat mig och och så fort jag lämnat flickan i skolan tar jag mig en titt bak på bilen, inga märken som tur är.

Iväg till college, och sedan ner till Annapolis för att träffa Jenny och Sophie. Fika med te och en hallon/vit choklad-scone. Mycket gott. När Jenny lämnade oss kom Moni med hennes lilla pojke igen, så söt.
Sen efter ytterligare ett tag inser jag att jag måste åka hem för att städa lite innan mamman kom hem från Orlando igen. När jag kommer hem märker jag att min peruk till Marge Simpson har kommit. Drar på mig den och TUSAN vad tajt den var, fick knappt på mig den.
När mamman kom hem så fick hon idén att vi skulle plocka upp flickan från skolan med olika peruker på. Javisst, jag hade inget att säga till om.

Hem och hämtade pojken, självklart hade vi ingen peruk på oss då, vi skämmer ju redan ut oss något så totlt enligt honom. Gjorde läxor och sedan iväg till deras fotbollsträning. Och trots att det är ca 20 plusgrader om dagarna, så blir det ruskigt kallt när solen går ner, Skidjackan åkte på och den var välbehövlig.
Ska nu sova gott, då jag varit vaken sedan halv 6. Och imorgon ska jag upp halv 6 igen. Jippi!!!!

Vackra som få i våra peruker.


Jahopp

Har tydligen ett virus i halsen som kommer ta 7-10 dagar innan det försvinner. Det var iallafall vad farmor sa när hon kom förbi på ett snabbt besök nu på kvällen. Hennes besök berodde på att barnen har hostat så mycket på grund av deras astma, så hon kom med lite medicin till inhalatorn. Och då passade hon på att ta en titt i min hals. Fick även ett väldigt komplicerat ord när hon sa namnet på viruset. Jahopp, jag får väl ta och fortsätta gurgla saltvatten och dricka te, fan också. Tur att man iallafall mår kalasbra.


Gurgla saltvatten

fan vad äckligt. men har man EN stor blåsa bak i halsen så gör man väl vad som helst...

(Ifall jag kunde ta kort och visa, så skulle jag definitivt göra det. Jag vill ju inte utesluta er från något. Men blixten gör dessvärre inga under på min kamera, så ni får leva utan synen, ni får föreställa er det istället.)


Ny-vaccinerad

Emmapemma! Du är välkommen i min resväska närsom!
Om jag så ska pressa in dig i mitt handbagage. Saknar dig muchoooo!!

Kom precis hem från att ha lämnat barnen i skolan, en sväng på gymmet och vaccinerat mig för influensan. Dock inte svininfluensan, då den fortfarande inte kommit till Maryland. Barnen får deras vaccin för svininfluensan på fredag, då deras läkare får vaccinet på torsdag. Men mamman och jag som tog vårat vaccin i mataffären(Hur great är inte det? att slippa läkarbesök och läkarkostnader) frågade när de får in vaccinet från svininfluensan, och fick till svar att de inte får vaccinet förrän om 5-6 veckor.

Snart åker även mamman till Orlando för att jobba där imorgon bitti. Kommer hem på eftermiddagen för att åka till Philadelphia tidigt på fredag. Imorgon by the way kommer gammelmormor hit igen som jag ska passa. Bara till fredag kväll som tur är.
Helgen blir fullspäckad med att träffa kompisar. Ska bli grymt kul, då jag jobbat de två senaste helgerna, och inte riktigt kunnat göra något.

Nu väntar duschen.
Ha det så bra!
xoxox

10/20-2009

Efter att ha lämnat barnen i skolan, och själv ha tagit min klass på colleget, så åkte jag downtown för att fika med Sophie. Vi satt i solen och värmen steg till över 20 grader varmt, härliga höst. Efter ett tag kom Pia och gjorde oss sällskap och efter det även Moni, med hennes lilla Grayden, 18 månader, som hon tar hand om.. Satt i hamnen ända tills det var dags för mig att lämna dem för att åka och hämta pojken i skolan.

Kom hem och fick honom göra sina läxor och spela cello, då han inte gjorde det på morgonen. Efter det var det lite slapp, innan mamman kom hem med flickan, för att ge barnen mat och sedan köra iväg dem till fotbollsträningen. Jag fick dock dra på min skidjacka från VM i Åre, då det blev ruskigt kallt då solen gått ner. Men jag och pojken stannade kvar lite efter hans träning och sköt lite bollar.

Kom hem igen och pojken tog ett bad, sedan lagade han en smootie till oss alla, som var extremt god. Äntligen i säng nu, och kan inte vänta till att John Blund kommer och gör ett besök hos mig.

God Natt
xoxox

Man är ju ganska stolt över sin Halloween-karaktär...

playboy300.jpg


Vilken talang jag är!

Mamma, Pappa.
Jag är ett proffs på att göra små linor med vitt pulver!
Ni borde vara stolta över mig!

Dock är det då barnens medicin jag pratar om. Då pojken varit sjuk, och läkarna vill förhindra att flickan blir sjuk så tar de nu medicin för det. Men då medicinen för barn har tagit slut, och vi bara har medicin för vuxna, så får vi öppna upp kapslarna, hälla ut pulvret, ta bort 1/4-del för att sedan få in 3/4-delar tillbaka i kapseln. Ganska så rolig syssla faktiskt.

Annars så har mammans jobb nu satt igång på riktigt. Hon åkte nu iväg till Philadelphia för att göra ett tv-framträdande imorgon bitti. Så nu är jag ensam med barnen, och för att få allt gjort så snabbt som möjligt imorgon har jag nu ikväll: Tvättat, Förberett luncher för imorgon, preparerat barnens medicin, satt igång en maskin med disk, förberett en maskin disk för imorgon, lagt ut lakan till städhjälpen som kommer imorgon, packat min väska med ombyte för colleget imorgon och ställt fram soptunnorna. Allt inom loppet om 40 minuter, jag är ganska stolt själv.

Imorgon ska jag också ner downtown för att träffa Sophie. Blir nog en liten fika innan jag måste åka och hämta pojken i skolan.
Har också fått en ny mobil, eller fått och fått, jag hittade en av den gamla Au Pairens mobiler som hon lämnat kvar, och frågade ifall jag kunde ta den, då den mobil jag hade var på gränsen att explodera i mitt öra. Batteriet hade nämligen svullnat upp så förfärligt, att vi nu längre inte kunde sätta på locket på den. Batteriet var det ju något fel på, när jag kom hit för 10½ månad sedan kunde den klara sig upp till 5 dagar utan att laddas, och nu var jag tvungen att ladda den varje natt. Men mobilen var ju några år gammal också..

Nej nu måste jag sova, tidig dag imorgon. Måste väcka barnen extra tidigt då vi måste hinna med att sätta igång deras inhalator. Då vardera barn kommer ta ca 30 minuter med inhalatorn.

God Natt
xoxox


Agera sjuksköterska

Mormorn dök inte upp. På vägen hit insåg hon att det kanske inte var så bra att utsätta sig för att bli sjuk, då hon ska passa barnens kusin, som bara är tre månader gammal, i helgen som kommer. Så jag har varit helt själv, barnen har bara slappat hela dagen, men jag har inte gjort det själv.
Då jag inte sprungit med Ibuprofen och satt igång deras inhalator, så har jag sprungit och städat där jag vet att pojken har varit.

Nu äntligen är det dags att sova, men jag bereder mig på att bli väckt inatt. Mamman varnade i alla fall för det, då de väckt henne flera gånger natten till idag..

4 gånger till Florida på ett år - ganska lyxigt..

Ja just ja, mamman har nu bokat in oss på ett hotell i Fort Lauderdale där vi ska fira Hanukkah/jul. Varje år gör familjen en resa dit för att bara få kvalitetstid då hon är ute och reser från nu fram till dess. Förra året åkte vi dit, och bodde på ett Sheraton, detta år är de dock stängt pga renovering, så då bokade hon in oss på ett Westin Hotell, men tydligen är det landets bästa Westin. Med 1000 rum, kommer dessa tydligen vara helt uppbokade snart. Och med tanke på att mamman bor på hotell så pass mycket under året, så har hon ett platina-kort, vilket kommer ge oss lite bättre status. Känns ganska så nice.

Så 23-28 December kommer jag att ligga på playan! SUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!




Pojken har svininfluensan.

Det var bara en tidsfråga innan vi skulle åka på det. Många utav barnens vänner har haft det, och många ifrån pojkens klass har lämnat skolan med influensan.
Så just nu behandlas pojken. Men mamman och flickan behandlas också i förebyggande syfte med tanke på att de har allvarlig astma.

Annars så är allt bra här. Gick igår ut och träffade Sophie, Pia, Moni, Svenja, Isi och Bianca. Vi satte oss och fikade på City Dock Café, men kände att vi störde stämmningen där då vi var extremt(!!) högljudda. Så vi åkte istället till Double T Diner där vi fortsatte störa vår omgivning. Riktigt kul om jag får säga så själv.

Idag har jag och flickan också klätt ut oss med mammans dräkter hon ska åka runt i landet med. Vi båda klädde ut oss till Captain America's dotter, The American Dream. Skoj, skoj.
Ikväll åker mamman iväg för att jobba nattskiftet på QVC, en hem-shoppnings-kanal, och mormor kommer hit för att hjälpa mig under kvällen.


Jag blev nedröstad..

Ville så gärna vara snövit på Halloween, men efter att ha frågat runt på facebook, så valde 5 av 5 det andra alternativet, Marge Simpson. Jag var inte helt övertygad, inte förrän min vän Kendon påpekade att hon var det bästa alternativet då det faktiskt pratas om att hon ska pryda playboy.
Men nu måste jag hitta en grön klänning och en Marge-peruk.

Annars så har denna dag inte gått alltför bra, regnat och dystert är det. Jag åkte downtown efter college för att träffa Sophie, Pia och Svenja. Vi åkte senare till Old Navy där jag handlade lite myskläder.
Men sen på eftermiddagen har jag inte gjort något annat än praktiskt taget bara bråkat med pojken. Och det blev samtal till mamman med tårar från oss båda. Vi har dock redan pratat ut om allt och vi avslutade kvällen med att sitta uppe och titta på en komiker på tv.

Nu ska jag gå och lägga mig för att få några timmar sömn.
God Natt

xoxox

God Morgon

Uppe med tuppen och redo för att göra dagen. Vad har jag på schemat idag? Mamman åker till New York för möten och kommer hem först ikväll. Jag har college, men ska sen träffa Sophie och Svenja downtown för en fika. Sen hämta barnen från skolan och skynda runt, då både pojken och flickan har fotbollsträningar. Jag tror denna dag kommer ge en bra försmak på hur stressig denna höst kommer bli.

Gå kommer jag nog kunna göra imorgon.

Men jag kommer absolut inte kunna lyfta något imorgon. Eller på fredag. Men jag känner mig ändå glad över att jag var med mammans personliga tränare idag, det var kul. Är stolt att jag lyckades utföra hela passet, dock med känslan att vilja spy till slutet. Hur tusan klarar mamman av 5 dagar med den tortyren?

Mer än så har inget hänt, fick köra mammans Ford Expedition när vi åkte och hämtade barnen, och trots att den är lite läskig att köra på grund av storleken, så har jag hittat min drömbil. Jag älskar den!
Hem och gjorde läxor, sedan körde vi pojken och två tjejer(som vi samåker med) till deras hebreiska de har på onsdagar. Mamman, jag och flickan åkte till Target, där vi satte oss och åt en korv, gjorde klart alla läxor och fick även med en liten shoppingrunda innan det var dags att hämta resten av barnen igen.

Kom nu hem och gav pojken och flickan frukt och dessert, varsitt bad och nu läggdags. Känner för att somna på samma sätt som igår, men det kanske är bäst att byta kläder och lägga sig i och inte på sängen denna natt.

xoxox

Trötter

Somnade igår med datorn i knät och kläderna på. Vaknade dock efter en timma och lyckades då släcka lyset och kravla ner i sängen. Men trots att jag då sovit  ca 8 timmar, så kändes det som att jag inte fått en endaste blund då jag vaknade imorse.

Men vad händer idag då? Mamman och jag ska eventuellt åka och vaccinera oss mot den "vanliga" influensan, och vi ska hämta pojken från skolan för att ta med honom på en läkarkoll, sen har jag fått för mig att jag vill träna med mammans personliga tränare idag, huvaligen, bered er på att höra att jag inte kan gå imorgon.

Over and Out

Oh btw..

Fick ju tillbaka mina långa naglar igår också, flickan var hemma från skolan så hon, mamman och jag gick och fixade våra naglar. Fransk akryl igen.
Jag tog ju av mina naglar efter att ha brytit de flesta under forsränningen i Grand Canyon, och har nu gått utan naglar i 2 månader, men nu är de ÄNTLIGEN på igen.. Känns så mycket bättre. Dock så misshandlade kvinnan som fixade dem mina fingrar, så henne går jag inte tillbaka till, jag stannar med Shaun.

Näpp, nu drar jag till barnens fotbollsträning. Hörs senare!!

Over and Out.
xoxox

Då var det gjort..

Nu har jag klippt håret, det var mycket som åkte av då jag inte gjort något åt det på mer än 10 månader. Men ja vet inte än vad jag tycker om det.. Ovant, eller är det för att de flesta frisörer fluffat upp mitt hår, trots att jag inte gillar det. Nej, får väl spara ut håret och låta Aina fixa det igen när jag väl kommer hem till Svedala igen..

Annars så springer jag runt nu och försöker komma på vad jag vill vara på Halloween, imorse tänkte jag på att klä ut mig till Marge Simpson, men mamman nämnde att jag eventuellt kunde välja ut en kostym från ett företag som hon kan få gratis kostymer från, om detta går vägen kommer jag istället vara snövit, men då vill jag hitta svart hårspray så jag kan ha mörkt hår..


Känns inte alls bra.. Men titta här!!

Vilken underbar vän man har.. Fick en påse lakrits, ett väldigt personligt brev, en cd med mixad betydelsefull musik och ett band som man koppla in sin iPod i, då jag inte kan lyssna på varken cd eller iPod i min bil.. Nu kan jag äntligen lyssna på musik jag själv älskar!!



Och titta vad jag fick av min familj!!! Älskar dem så mycket!!!




Hemska dag.

Dagen börjar med att gå upp tidigt och hjälpa till att få iväg barnen till söndagsskolan. Jag ska snart åka till mitt clustermöte där vi ska till en pumpa-odling, med tanke på Halloween som kommer upp snart.
Dock känner jag mig bara allmänt nere, och inte bättre blir det av att det är Freddie's sista dag i staterna idag. Vad ska jag ta mig till utan henne? Vi har varit väldigt tajta efter det att vi träffades första gången dagen innan nyår. Och tillsammans vill vi ju ha vårat minne från Miami i Augusti.
Hur vi ska spendera hennes sista dag vet jag inte, men vi ska i alla fall äta sushi på Nano i Annapolis. Får se vad som händer mer..





Nattligt äventyr.

Efter min college-kurs idag, så åkte jag för att hämta upp Freddie på flygplatsen, hon hade varit i California och spenderat några veckor där, men nu var det äntligen dags för henne att komma hem. Efter att jag droppat av henne hemma hos sig, så åkte jag hem för att följa med mamman till ett doktorsbesök hon hade, sedan åkte vi hem, bytte olja på hennes bil och plockade sedan upp flickan från hennes skola.

Vi åkte hem och mamman vände för att åka och hämta pojken på en gång, och när dem kom hem satte han sig ner för att göra sina läxor. När han var klar åkte vi till en fotbollsplan där han har 1-1 träning med Denison Cabral, en professionell fotbollsspelare för Baltimore Blast. Mamman, jag och flickan tog och spelade kubb medans pojken tränade med Denison.

Kom hem och skickade iväg pojken med pappan, då pojken skulle vara bollkalle för en varsity-match för high school. Mamman och jag tog med flickan till hennes fotbollsträning, och när hon var klar åkte vi hem, och mamman satte iväg mot jobbet. Inte långt efter ringer hon mig, bilen la av mitt på motorvägen, så nu satt hon fast där. Jag kastade in flickan i bilen och åkte till undsättning.. Väl där fick vi sitta i 30 minuter innan en bärgningsbil kom och tog med hennes bil till en verkstad.

Nu kom vi hem och mamman fick ställa in sitt jobb, vilket hon stressar över, då hon aldrig ställt in en sändning för denna tv-kanal under de 9 år hon jobbat för dem. Men vad ska man säga, hon hade tur i oturen. Att bilen la av så pass nära hemmet, och att ingen körde på henne där hon satt på motorvägen.

Min öl blev Captain med Ananasjuice, 10 timmar senare än planerat..

Alla sysslor blev gjorda, till och med så jag hade tid över. Sen var det dags att hämta pojken på skolan, tog med honom hem, där vi skulle spendera 30 minuter innan jag skulle köra honom till pappan. Vi fick lite läxor gjorda, och sen bar det iväg. Pappan skulle t amed honom till en öron-näsa-hals-doktor, då han gått med smärta i öronen sedan Juni, och först nu har hans egen doktor rekommenderat denna doktor.

Efter att ha droppat av honom, åkte jag till flickans skola för att hämta henne, som idag hade after-school activity, då hon nu kommer dansa hip-hop som en kompis mamma lär ut där.
Vi åkte hem och satte oss med läxor, och hon hade en hel drös. Eller ja, en hel drös kan vara att ta i, men då det gäller att ta hand om en flicka som är trött och allmänt långsam, så blir det en hel drös, även om det är 4 små områden med läxor.

Pojken kom sedan hem från hebreiskan, och jag gjorde dem iordning för läggdags, lagom då, stiger mamman in genom dörren, möts av 15(!!!!) kartonger av leksaker som hon fått under dagen(och då jag jättegärna vill att hon ska se dem, så har jag placerat dem direkt vid ingången.. hehe).
Nu är det sängdags, och göra sig redo för morgondagen, då jag ska hämta Freddy, som hommer hem från Cali där hon varit 3 veckor. Dock blir vistelsen inte lång, då hon åker hem till Danmark för gott på måndag... :(

Lite glädje

OBS!!!!

Läs tidigare inlägg: Så jävla frusterad innan ni läser detta inlägg, ni får bättre förståelse då..

Efter att mamman och vår couselor mailat till och från ett antal gånger, så får jag ett mail som mamman vidarebefodrat till mig, och i detta mail finner jag dette meddelande från vår couselor. Det gjorde mig glad. Ger mig lite hopp i alla fall

Trust me I don't want to lose Sofie!  She is one of my best au pairs.  I will make sure that we get this done today.
Kindly
Natasha

Någonstans i världen är klockan efter 5..

Är det för tidigt att öppna en öl klockan 10 en onsdagsmorgon?
Nej, jag tror inte det.


Så jävla frustrerad

Vi har gjort allt! Vi har skickat in papper och betalningar. Ändå så har agenturen fuckat upp allt, och säger att vi saknar vissa saker till min förlängning, och om detta inte tas itu med snarast möjligt, så kommer jag inte kunna förlänga min vistelse här till 2 år.. Seriöst, jag sitter och gråter då jag inte vill åka hem om 2 månader..

Och inte förrän nu får vi reda på att saker saknas, flera veckor efter att vi skickat in alla papper. Och vi får reda på det efter det att jag tjatat på vår counselor att ta reda på när vi ska få svar på om jag kan förlänga eller inte. Agenturen själv har inte hört av sig. Au Pair in America SUCKS!! Big Time..

Så nu väntar jag på att vi eventuellt ska få detta faxat till oss, för vi har ingen aning om vad det är vi måste göra.. Mamman har nu lämnat huset för att åka till New York för dagen för ett möte med The View
Jag lämnade alla sysslor ogjorda imorse, för att kunna sysselsätta min dag, och det kanske var bra.. Nu kanske jag kan tänka på annat..



Skype is awesome

Skypar med Marta, oj så jag saknar henne!



Marta, Jag och Becky.


Mock the Week

Sitter på YouTube och kollar in det brittiska komikerprogrammet Mock the Week. Tycker det är extremt roligt, och började kolla på det efter att jag träffat brodern(till den första komikern som går fram till micken) i Vegas..



Go Giants..

Vinst 27-16 mot Kansas.
Fjärde vinsten i rad, sjunde totalt.
Bådar för en bra säsong.
Förhoppningsvis....



GO GIANTS!!!!!!!


---

Mina fötter mådde inte alls bra igår efter utekvällen. På grund av mina nyköpta jeans med långa ben från Ed Hardy, så tvingades jag ha på mig mina klackar på 12 cm. Och efter en kväll med dans, så gick det bara inte att gå mera, skorna åkte av så fort jag kom utanför klubben, och satan så ont det gjorde.
Så när kvällen var över åkte jag, Isi, Verena och Pia till Double T Diner, och mumsade i oss nattamat, tack och lov för ställen med 24/7-öppet.

Imorse när jag vaknade så åkte jag och mamman och åt frukost på ett frukosthak i närheten av var vi bor, och halv ett kom mormor, morfar och gammelmormor hem till oss, och vi hoppade direkt in i vår bil för att åka och titta på pojkens fotbollsmatch. Dock dök inte det andra laget upp, så hans lag gjorde då en träningsmatch utav det hela.
En vända till affären för inhandling av mat till nästa vecka. Hem och packa upp allt, för att sedan sitta på baksidan i 20 gradigt väder för att invänta barnen. När de kom hem tog vi alla och åkte och åt på en kinesisk restaurang. Hem igen, bad, läsa och nu sängdags.

God Natt!
xoxox

Slut

En dag med shopping där jag inhandlade mig själv en ny garderod tar verkligen på krafterna. Och om man nu är såhär trött, hur ska man då orka gå ut ikväll? jaja, jag tror allt funkar bra ändå.. Jag sitter nu och väntar på att mamman kan komma hem så att vi kan förfesta lite..

Vi hörs!
xoxox

I Hope They Serve Beer In Hell

Hysterisk, äcklig, rolig, va?-känsla, igen äcklad och samtidigt så..
Ja, vad ska man säga..
Mycket skratt, men samtidigt skiljer den sig så från boken, så man blir ju lite depp.. Men det var värt 11 dollar och 40 minuters bilväg för att kunna se filmen, då den inte sänds i vårat eget köpcentrum..


Jag är rädd, men jag måste!

Har kommit till insikt att jag faktiskt måste gå till frisören snart. Tänka sig, det var 10 månader sedan jag var hos min favorit Aina och klippte barret, och sedan dess har jag bara låtit ogräset växa fritt. Men när ska jag komma iväg att ggöra det? jag är rädd att gå till de billiga ställena, då jag inte riktigt litar på kvalitén, och jag vet inte om jag har råd att gå till mammans frisör..

Jaja, det tåls att tänka på, jag ligger i badet i skrivandets stund, och tvättar bort svetten från gymmet, ska snart åka för att fika med Elaine från Kanada, eller Canada som man säger, amerikansk som jag är..

Ikväll blir det troligtvis bio med Isi, vi hörs senare!!

Ha De!

Amerikanarna har tamejtusan inte kolsyrat vatten..

Detta blir jag då lite smått sur över, då mitt husknep är att dricka te och gurgla kolsyrat vatten då jag har halsont. Men då amerikanarna inte ens säljer kolsyrat vatten på 7eleven, så ger jag upp hoppet om att hitta kolsyrat vatten i matbutiken. Det fick istället då bli Sprite, som jag inte ens tycker om, som jag fick gurgla. Men istället för att få det onda i halsen att gå bort, så gjorde det bara så jag behövde rapa..

Men annars då, mötet med Ramona var väl sådär. Hon har nu varit här i en vecka, och har nu fått reda på att hennes farmor ligger på sjukhus med cancer, och Ramona har nu beslutat sig för att åka hem igen, även fast hon inte vet HUR allvarligt det är än. Vi tog en snabb tur förbi Natasha, vår counselor, för att Ramona ville prata om valmöjligheter med henne.
Natasha började berätta för mig också att Julia, den andra svenska tjejen i vårat Cluster, hade extrem hemlängtan och ville åka hem, och frågade mig ifall jag kanske kunde prata med henne. (Jag har tydligen blivit Assisterande Counselor nu..)
En snabb tur förbi Julia's hus men utan någon syn av henne, så åkte jag och Ramona ner till downtown för en fika i hamnen, och sedan åkte vi till köpcentrat en snabbis innan vi bar hemåt igen..

Annars så är väl allt bra. Vädret börjar bli kallt, och inför flickans fotbollsträning, rustade jag upp mig med mjukisbyxor, underställ och långarmad tröja. Men ändå satt jag och huttrade. Pizza till middag och ligger nu i min säng med matkoma, efter två bitar pizza.

Oh Well, good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite!!

xoxox


Morgonstund har bagel i mund..

För en gångs skull så lyckades jag ta mig ur sängen så fort klockan ringde.. Har nu städat huset, och ska nu åka iväg till min college-klass. Spänningen väntar, för att få se vad kvinnan 70+ har på sig idag.. Förra tisdagen var det en lila body, förra torsdagen var den svart, och i tisdags bjöd hon på en aquatic body. Vilka mer färger kan hon tänkas ha??

Menmen, jag tror minsann att jag vill stanna för en kaffe och bagel på vägen.

Hej då!!

God Natt

Trots att jag sov 3½ timmar under dagen, så är jag fortfarande trött, och så har jag huvudvärk. Vacker kombination det där..
Så nu slumrar jag in..

Imorgon ska jag träffa en ny tjej i vårat Cluster, Ramona från Tyskland. Annars har jag ett späckat schema(utöver mitt jobb) de närmsta dagarna..

Torsdag: College + Träffa Ramona.
Fredag: Träffa Elaine från Canada + Gå på bio med Isi(se filmen baserad på vår favoritbok I hope they serve beer in hell).
Lördag: Gå och shoppa med Julia + Utgång med Svenja och Pia(fira Svenja's 20-årsdag) + Utgång med mamma.
Söndag: Re-Cover!!!!!

Jag klarade det!!!!!!!!

Jag är väldigt trött på att skriva i bloggen just nu, har kommit in i en seg period, men några små uppdateringar kan jag komma med, tills jag känner att jag orkar skriva igen. Skriver jag något som ni undrar över, Googla det..

Jag gjorde det! Jag har kokat ris för första gången i hela mitt liv på eget bevåg, utan någons hjälp. Jag är ju så stolt att jag faktiskt skulle vilja ta ett foto och lägga upp här i bloggen..

Något annat som inte är så kul dock, är att jag fått Coxsackie, det betyder att jag har öppna blåsor på min vänstra halsmandel. Kul att detta bara är början, och att dessa blåsor kommer sprida sig till den högra också..

Vad mer har hänt?
I måndags var det Yom Kippur, och jag följde med min familj till templet, där jag fick ha dresscode "täcka knäna och armbågarna", kul att jag inte har några klänningar som går längre än till halva låret. Men med mörka leggins under så gick detta kanon.
Templet var gammeldags, så kvinnorna fick sitta på ena sidan om en vägg, och männen på andra sidan. Och det blev mycket stående, då de hela tiden visade upp Torahn. Dock blev vi bara där en timma, för vi var tvungna att köra hem mormor, då en flyttbil med gammelmormors alla saker skulle komma. När vi kom dit fick vi dock reda på att de var försenade, och skulle inte komma förrän tisdagen.
Spenderade några timmar hos mormor, innan vi tog och åkte till farmor och farfar för att bryta fastan som de har över Yom Kippur, jag försökte själv fasta, men lyckades inte längre än till klockan 3 på eftermiddagen..

Och igår morse åkte mamman till New York för att göra en Satelit Media Tour idag, där hon hade 33 sändningar på 5 timmar. Så jag var ensam med barnen igår och stötte delen idag. Men med dem i skolan hela dagen, så har det varit väldigt lätt..