Alltid lika kul att bo precis vid vattnet då det blir översvämning..

Dagen innan:


Hade säkert 30 cm vatten på uppfarten, kunde dock inte ta någon bild då det var för mörkt ute, men så här såg det ut dagen efter, då det lugnat ner sig:





Och tydligen ska det bli ännu värre imorgon, skolorna har redan ställt in alla aktiviteter som sker efter skoltid.. KUL!


Pippi i USA?

Första gången jag skrollade genom tv-guiden, och vad hittade jag om inte tecknade Pippi långstrump!! :)



The Blair Witch Project

Ville ju åka till Burkittsville, Maryland, ca en och en halv timma härifrån för att utforska staden som har blivit känd för filmen The Blair Witch Project.. Varför ska det då vara så typiskt att filmen bara var påhitt??

Why I love football..

And especially my team; Navy! :)
Go Navy, Blue and Gold!!


Sjuk?

Nu önskar jag faktiskt att jag var tillbaka i Sverige, i alla fall när jag tänker på sjukvården.. Jag har de senaste dagarna gått runt med, vad jag trodde, var munsår. Men nu har det spridigt sig. Men bara i munnen än så länge. Jag kan svälja, men inte äta eller dricka, inte dricka för att det nuddar blåsorna, och inte äta, för att jag inte kan röra på tungan.. Hemma hade jag kunnat gå till läkaren på en gång, men här kommer det att bli en förmögenhet som jag inte har... Det gör så ont att jag bara vill gråta.. Och allt detta får mig bara att känna mig ännu mer risig.. Ugh!!!!!!!!

Utbyte

Nu är det klart, familjen har matchat med en ny au pair.. En tjej från colombia kommer att ta min plats.. Vet inte än vad jag ska tycka.. Men hon kommer hit den 18 november.. Så jag får nog se då..

Emotions

Känns konstigt att intervjua potentiella au pairer till min familj.. Känns då som att tiden kommer gå så mycket snabbare då, trots att jag har tre månader kvar här. Flickan sa i tisdags flera gånger att hon kommer sakna mig och att hon vill ha någon som är lika bra som jag, detta gjorde mig glad, men samtidigt ledsen då jag får så mycket tankar i huvudet.. Detta har ju trots allt varit mitt liv i två år..