In med det nya, bort med det... nya?

Den nya tjejen har lämnat familjen, efter 12 dagar att inte jobba, då jag hjälpt till med ALLT, så fick mamman nog. Hittills har tjejen bara suttit framför datorn, så efter mycket prat med mig och vår counselor, så hade mamman fått tillräckligt, speciellt efter allt hon gjort för henne. Jag ringde till min taxi chaufför Hassan, som kom och plockade upp den nya tjejen och körde henne till metron, och hon hade mage till att säga "i Love you" till barnen innan hon åkte. Hon kände inte ens barnen, hon visste inte ens vilka kläder som var pojkens respektive flickans! Nu har jag bara 7 dagar kvar i landet, och idag tjuvstartade vi chanukkah, då mamman måste jobba de nästa två dagarna. Jag fick en present, ett nytt jättevaclert halsband från mammans favoritdesigner Judith Ripka.. Nu måste jag bara börja jobba hårt på min present till familjen.. Också, tack till Emelie och Elin för lunchen idag, plus att jag fick lätta mitt hjärta lite!!! Ni är underbara!! Xoxo

Nu är vi nere på ensiffrigt!

9 dagar kvar tills jag åker hem! Men här är det just nu disaster.. Ugh!

Hjälp mig!

Jag förstår inte hur körskolelärare klarar det! Jag sitter som på nålar, och vill inget hellre än att dra i handbromsen och få färden överstökad!! :S Att inte ens hitta dragläge med kopplingen och gasen skrämmer mig då man endå har haft sitt körkort ett tag nu, och att dessutom köra med bilen ute på vägrenen och inte kolla om bilar kommer då man gör en vänstersväng.. Ugh, snälla! Lärarutbildning 1-0-1 just nu!! Jag vill inte! Hjälp mig!

Nu är det inte långt kvar!

Sophie: jag kunde kolla på den på datorn, men Youtube funkade inte, för det är en .zip fil. Men annars kan jag ju bara skicka över den till dig så du har den.. :) nu är det bara timmar till den nya kommer, jag sitter just nu i garderoben för att flytta mina saker, plus att jag sitter här och gråter en skvätt.. Det känns så tomt! Och ska jag verkligen gå runt med denna känslan i 19 dagar till? Ugh!

Nu är samlingen komplett!!



Sophie, jag fick vår video från Brad, men det är fel format så jag kan inte lägga upp den.. :( Jag ska försöka skicka över den till dig då jag kan se genom skärmen på datorn, så får vi se om du kan fiffla med den.. :) xoxox


3-21-504-30.240-1.814.400

3 veckor, 21 dagar, 504 timmar, 30 240 minuter, 1 814 400 sekunder..

Så lång tid är det tills jag sätter mig på planet för att flyga hem.. Ugh! Idag packar jag ner mina saker i mina resväskor för att se hur mucket vikt och plats jag har att tas med.. Skitkul att det är grått och tråkigt ute också.. Som att man inte var depp nog..


Sakna #3

Bensinpriset!


(Bild snodd från Josefin :)

När jag kom kostade bensinen $1.53/gallon (dvs ca 10 kr för nästen 4 liter), och jag fyllde hela tanken för under 100-lappen i veckan.. Nu har priset gått lite mer än en dollar, men jag fyller ändå tanken för ca 150 kr i veckan, lite skillnad mot den femhundringen jag betalade i veckan hemma i Sverige..


Inte Sakna #3

BILEN!!

Jag har ju kallat min lilla Honda från -96 en liten kanon, men på senaste tiden vill jag nog säga en defekt kanon.. I Augusti förra året så föll avgasröret av, en vecka senare dog generatorn.. Kul! (se gärna sarkasmen i det ordet..)
Sen har jag väl inte haft några större problem, förrän några veckor sedan, då dog batteriet, nu i lördags så blev det en spricka i tanken till kylarvätskan, så bilen var nära på att överhettas, det rök och hade sig.. Näe, jag är trött på bilproblem, därför hamnar den lilla Hondan från -96 på min "Inte-Sakna-Lista"..


Jag vill inte

Idag landade den nya tjejen i New York, på torsdag kommer hon hit till familjen. Och ju mer jag tänker på det, desto mindre gillar jag tanken om att någon annan ska komma hit och ta mitt rum, min familj, mina barn.. Jag har ju haft dem i två år, och att bytas ut mot någon annan är svårt att acceptera. Även fast jag vetat om detta i två års tid så är det mycket, mycket svårare än jag trodde.. Att få leva tillsammans med, att dela allt med, och träna upp i lite över 2 veckors tid kommer nog vara den värsta tiden hittills.. Ugh, nu vill jag bara att riden ske gå snabbare!!!!!!!!!!!!

Man, I love football..

Navy vs Central Michigan 38-37..


Sitter och drömmer mig bort..

Härliga tider!! <3

Vad var namnet igen? :)

 

Saknar!! Men Sophie, vart är vår LMFAO-Yes video ifrån Cali?? Jsg vill ha!!!! :)


WooHoo!!!


Grattis på födelsedagen söta du!!
Saknar dig galet mycket, men nu är det ju inte långt kvar!! :)
xoxo


Jag tröttnar ta mig tusan inte!!!!

Total Love <3

Nu lyssnat på dessa två låtar på repeat HEEEELA dagen, men jag tröttnar ta mig tusan inte!!!!


Lil Wayne ft Nicki Minaj - KnockOut

Weezer ft Lil Wayne - Can't stop partying



-

Okej, exakt en månad tills dess att jag sätter mig på ett plan för att flyga hem till Sverige, och jag börjar känna mig smått exalterad. Dock måste jag erkänna att jag idag fick massa tårar i ögonen idag då vi åt lunch med mormor, morfar och gammelmormor.. Detta är svårt..

The Final Countdown

1 månad, 30 dagar, 720 timmar, 43 200 minuter, 2 592 000 sekunder..

Inte Sakna #2

Förlåt, visst är det skönt att ha en hund så man får lite sällskap på  de helger när familjen är borta. Men att man måste anpassa sin egen tid till att behöva släppa ut hunden är dock inte så roligt.. Detta gör att man inte kan hitta på några dagsutflykter som jag kunde då vi bodde i vårt första hus med hundlucka.. Då kunde man vara borta hela dagen utan problem.. Det kan jag ju inte nu.. :(


Sakna #2

Att ha möjligheten att resa så mycket..


Dec 2008:
New York City, NY
Fort Lauderdale, FL
Atlanta, GA(mellanlandning :)

2009:
Providence, RI
New York City, NY
Orlando, FL
New York City, NY
West Chester, PA
Shanondovah Park, VA
Providence, RI
Niagara Falls, NY
Buffalo, NY
Las Vegas, NV
Grand Canyon, AZ
Chicago, IL (mellanlandning :)
Miami, FL
Key West, FL
West Chester, PA
New York City, NY
Hollywood, FL
Buffalo, NY

2010:
New York City, NY
Las Vegas, NV
San Diegi, CA
Los Angeles, CA
San Francisco, CA
Minneapolis, MN (mellanlandning :)

Och nu tror jag säkert att jag glömt något här..

:D


Weekend pics..

How often does it happen that: someone is taking a shot, but miss his mouth so some of the tequila ends up on you that's standing 3 feet away, a stranger walks by and kiss u on the shoulder and then walk away w no word, the dj buys u a shot and later on comes down on the dancefloor to ask U what kind of music U wanna listen to...? Awesome night DTA!!! :)

Känner du igen glasen, Sophie?

2 Corona + 2 redheaded sluts

DJ Kung-Fu/Dirty Panda

Alla ville leka med huvudet..

Our new friend.. the dj..

SKÅL!

(Elin's bild)

(Elin's bild)


Hej Då Halloween!








Inte Sakna #1

Som pappa brukade säga: "Vad är det för fel på diskmaskin???", nu inser jag hur mycket skillnad det gör att stoppa in disken i diskmaskin på en gång, då slipper man högarna i diskhon, och så slipper man ju allt slitjobb med att ta hand om det senare..


Sakna #1

Val av onyttiga sockrade flingor..

Självklart kommer jag att sakna familjen och barnen och allt sånt där som tusan, men nu tänkte jag göra en lista på andra saker jag kommer sakna och inte sakna, en idé som Carro hade, en tjej som jag åkte till USA med, hon avslutade dock sin tid här i USA i Augusti 2009..


36

5 veckor, 36 dagar, 864 timmar, 51.840 minuter, 3 110 400 sekunder..