Uppdate

Forlat for min franvaro, men intenet har inte fungerat den senaste veckan i hemmet, och jag har jobbat som en galning denna vecka, sa jag har inte haft tid att aka till biblioteket, dar jag sitter nu.

Miami var en helt underbar resa, trots att jag och Freddie insag efter tre dagar att vi inte hade tillrackligt med pengar for att kunna njuta varje dag. Och att jag var bakis och glomde kameran da vi akte och snorklade vid Key West, USA's sydligaste punkt. Men hey! En bra ursakt till att aka tillbaka va?
Nar jag val lag i vattnet sa sag jag massor med fisk, och nar jag simmade efter ett par fiskar sa dok helt plotsligt en haj upp. En haj i samma storlek som mig, tur att den hajen var av den snalla sorten, och lamnade mig ifred, men coolt att ha en haj 3 meter ifran sig..

Jag tror var basta tid vi hade, var de tva sista dagarna, da vi traffade nagra killar pa stranden, som bjod oss med pa fest pa deras hotell(det hotell jag och Freddie suktat efter hela veckan), plus att ena killen ocksa bodde i en bungalow, (som kostar ca 8000 kronor per natt), dessa killar var snorrika. Var sista dag(fredag) blev vi ocksa inbjudna till ytterligare en fest dar, och nar vi kom dit visade det sig vara killens svensexa, sa det var jag, Freddie och 15 killar i 30-ars-aldern. Vi var i himlen.

Ledsna over att aka hem, sa kom vi tillbaka till en osregn i Maryland, och tillbaka till vardagen. Mina barmn kom namligen hem fran camp i sondags, dar de varit i 4 veckor, bada hade haft en bra tid. Vi tog och hade middag hela slakten pa en vietnamesisk restaurang, och tog samtidigt och tvattade over 20 tvattar med barnens alla klader de hade med sig till camp.
Pa mandagen akte vi och kopte skolmaterial till pojken, och pa eftermiddagen akte mamman till Pennsylvania for att jobba under hela tisdagen.
Pojken borjade skolan igen i tisdags. Och jag var faktiskt lite radd att aterga till de stressiga schemat vi haft under varen, men det gladde mig,. da pojken skotte sig over forvantan och det var en frojd att ga igenom morgonrutinen.

Efter dess har inte sa mycket hant, barnen har paborjat fotbollssasongen, sa veckan har fyllts med traningar, skola och lek med flickan, sominte borjar skolan forns pa onsdag..

Nej, nu ska jag ga, ska aka for att traffa lite vanner i downtown Annapolis, ska bli kul att se alla igen..

Miami

Så, om 2½ timme är det dags att vakna och bege sig till flygplatsen, för att åka påmin tredje och sista resa innan barnen kommer hem, och jag kan inte längta mer till nästa söndag då pappan ska hämta barnen på camp.

Freddie är här, och vi båda är taggade till tusen över denna resa. Så skoj det ska bli!!

God Natt, God Morgon, äh vad tusan, Ha det bra, så hörs vi!!

Vegas-resan... del 3

Söndag:
Vaknade upp vid 9, var lite smått rädd av att gå och göra stan själv, och ute vid poolen är det alldeles för varmt. Så jag blev mest bara sittandes på rummet och tog det lugnt. Tog ett långt bad igen, och gjorde mig i ordning till att faktiskt gå ut och vandra till hotellet Treasure Island, där jag skulle se Cirque du Soleil-föreställningen Mystére. Men innan dess hade jag tänkt åka upp till taket på Stratosphere där jag bodde, och åka de attraktioner som fanns där. Fast som jag gör mig i ordning, så kommer jag på att jag inte har reserverings-numret till showen, så snabbt ner till datorn i lobbyn och loggar in på mejlen, och tur var det, för jag hade i minnet att showen började 10.30, det skulle den då inte göra, utan 9:30. Så det blev till att skynda i mig mat från Donken, innan jag påbörjade vandringen.
Showen var något av det coolaste jag sett, helt otroligt att man kan utföra de konster som de akrobaterna kunde göra. Efter en 2 timmars show satte jag iväg till hotellet igen, nu skulle jag ta mig tusan åka de attraktionerna, och jag hade tur att jag kom när jag kom, för enorma köer, gjorde att jag hade tid att precis åka med den sista turen innan de stängde.
Självklart var jag inte klar än, utan jag tog och satte mig i baren nere i casinot och började prata med en kille som kommit dit med sin pappa som present på hans 21-årsdag, som var denna dag. Han var dock inte alltför lätt att hålla en konversation med, och jag blev ganska lättad att han gick då han gick. Och helt plötsligt dyker an annan kille upp, Dan, en kille som jag sett sittandes med sina kompisar på andra änden av baren, och vi började prata, och prata, och prata. Helt plötsligt var klockan efter 5, då vi faktiskt beslöt att call it for the night. Vi täckte dock det mesta. Hans bror är tydligen en ganska stor komiker i England, där han kommer ifrån, och Jonas, han skrattade då jag sa att du jobbat i Torquay, och han hoppades verkligen att du fått komma ut och se lite mer än bara den hålan..

Måndag:
Vaknade klockan 9 då städerskorna kom in genom dörren, och tur var det väl att de kom då, för då kunde jag gå upp och packa ihop min väska så att jag kunde checka ut vid 11. Och ner till Starbucks för frukost innan jag skulle vandra ner till ett shopping-center down the strip. Och där stötte jag även på Dan igen. Och vi bara fortsatte prata.
Efter en stund beslutade jag mig faktiskt för att inte bara sitta, utan jag började gå neråt. Väl vid shopping-centrat ser jag det häftigaste shopping-center någonsin. Då hotellet köpcentrat låg vid, heter the Venetian, och hela shopping-centrat var en hel avbild av Venedig, med kanaler, gondoler, broar, hus och taket var målat som himlen, ja, detta var ett inomhus-center.
Efter att ha köpt två parfymer till mamman, och en till mig, så satte jag mig på "huvudtorget" och tog ett glas vitt vin. Började prata med bartendern som sen började bjuda mig på oliver och färsk parmesan att äta till. mycket gott.
Klockan 5 gick jag till restaurangen TAO, där mamman rekommenderat mig om middag, och då jag var själv, så satte jag mig i baren, tur det, för där hade jag 4 sket-snygga bartenders som jag höll ett extra öga på, och alla servade mig. Jag la en liten extra dricks till dem.. Dumt, då jag knappt har några pengar. Men vad tusan!!
Gick tillbaka till mitt hotell, hämtade ut min väska och väntade på shuttlen som skulle ta mig tillbaka till flygplatsen för min resa hem.

En kanonresa, och jag vill verkligen göra denna resa igen! Fast då med sällskap och mer pengar i plånboken. Mamman har sagt att hon vill ha sin 40-årsdag firandes här, så jag får nog sätta mig och åka dit då..

Nej, måste gå nu, ska åka och hämta Freddie, hon ska sova här inatt, då vi tidigt imorgon flyger till Miami.. WOW längtar!!

Vegas-resan.. del 2

Fredag:
Vaknade tidigt, då jag trodde jag försovit mig, men klockan var då bara 5. Gick upp, klädde på mig och vandrade till köket, där kaffet väntade. Vid sextiden väntade frukost som bestod av pannkakor, ägg och bacon. Klockan 7 gick första turen med helikopter ner till botten av Grand Canyon. Och när alla 28 var nere, så fick vi stoppa ner vårat bagage i så kallade dykar-väskor, som skulle hålla tätt för vatten. And off we go..
I den (uppblåsbara) båt som vi satt i, så kunde man antingen sitta i mitten på ett säte, eller så kunde man sitta på den tub, som täckte sidan på flottan, självklart så satte jag mig på tuben, jag ville bli blöt! Och när det är över 40 grader i luften, så är det skönt att då och då svalkas av med vatten på 12 grader.
Efter att ha åkt i några timmar, så stannade vi vid en strandkant för lunch, och medans våra guider satte upp lunchen, så tog vi andra och hoppade från en 5 meters klippa och badade litegrann. Lunch bestod av mackor med kycklingsallad. Och när vi var mätta och belåtna, så fortsatte resan. Efter ytterligare ett par timmar, så stannade vi vid ett indianreservat, och vandrade upp bland klippor och vattenfall, för att komma till en grotta, med ett vattenfall i, väldigt vackert. På vägen ner så fick jag dock för mig, att hoppa nerför ett vattenfall, det skulle väl inte vara något problem, då höjden på det bara var 1 meter. Well, det gick helt på tok, och jag skadade min vänstra fot(smärtan gick bort, men igår valde jag att gå runt i ett par av mina högklackade skor, för att se ifall jag ville ha med mig dem till Miami, ytterligare ett dumt beslut, för nu gör foten ont igen..)
Så att knappt kunna gå var inte så populärt sen när vi stannade vid en strandbarr för att övernatta, det gik inte att gå i sanden. På kvällen satt jag uppe med gubbarna och drack öl och berättade skämt, medans alla andra gick och la sig, men det tog inte lång tid innan vi väl gick och la oss också.

Lördag:
Sista dagen, och då vi åkt det mesta av floden, så kunde vi sova in litegrann, det vill säga till klockan 5. Då var det dags att gå upp, äta frukost och packa ihop alla våra saker, när vi bildade led för att skicka upp alla väskor på flottan igen, så lyckades jag bryta alla mina naglar på högra handen, ajajaj. Fick även passa på att använda den toalett(läs tunna), som våra guider satt upp, precis vid strandkanten. Jag tror nog det var den bästa utsikt jag någonsin haft från en toalett, och ifall det kom någon förbipasserande på floden, så var det bara att vinka(vilket jag lyckligtvis slapp..).
När vi kom ut på floden igen, så hade vi redan åkt alla forsar som fanns, så att sitta i 4 timmar utan att svalkas av i den hettan, var jobbigt. Tur så hade guiderna på våran båt tagit med sig vattenpistoler, som kom väl till hands. När vi var klara med själva forsränningen, så möttes vi upp med en motorbåt, som körde oss till Lake Meade, där vi plockades upp med buss, och k

äntligen amerikansk?

Måste säga att jag de senaste gångerna sagt att jag är svensk till folk, så har de sagt att jag har en väldigt amerikansk dialekt, det gör mig glad..

Torsdag kväll.

Tog ikväll och åkte in till DC för att träffa Maddy, en vän som bott här i Annapolis, men som hamnade i re-match då hon hamnat i "kläm" med hennes gamla familj, och nu bor hon i Herndon, bara en timma ifrån mig, men endå har vi inte setts på fyra månader.
Så jag tog och åkte in och träffade henne och hennes vän Rickie, och efter ett tag kom även Lisa, och vi alla spatserade runt den lilla stund som vi faktiskt kunde ses. Blev en kaffe på Starbucks, och sedan en tur förbi Vita Huset och Washington Monument.

När jag väl kom hem vid 11, så började jag plocka fram lite av de kläder, som jag vill ha med mig till Miami, jag åker ju dit på lördag morgon, bara lite mer än 24 timmar från nu..
Har en del saker att ta itu med imorgon också, så det kanske är bäst att gå och lägga sig nu. En fortsättning på min Vegas-resa kommer imorgon, när vet jag inte, men innan jag åker till Miami i alla fall..

xoxox

Papprena har kommit..

GULP..

Vegas-resan..

Här kommer det! Håll i er för ett låååååångt inlägg..

Onsdag:
Jag vaknade! Jajamensan, dock var jag inte på humör att gå upp alls, var alldeles för trött. Men jag tog mig i alla fall till flygplatsen och checkade in. Planet lyfte i tid, och bytet i Chicago gick utmärkt. Klockan 10 anländer jag till flygplatsen i Las Vegas och sätter mig i en taxi till hotellet, som låg längst bort på the Strip.
Checkade in och bestämde mig för att gå till poolen, där låg jag i ca 40 minuter, då det var ALLDELES för varmt att kunna vara ute. Så jag gick tillbaka till rummet och tog mig ett långt bad, och gjorde mig även i ordning för att gå ut och göra stan osäker. Kom dock inte så långt, då jag la mig och vilade, och somnade totalt, när jag vaknade var det för sent för att gå ut, då jag skulle upp tidigt dagen efter. Så det blev till att somna om..

Torsdag:
Vaknade halv 8 och började packa för att sedan checka ut klockan 9. Då shuttlen till flygplatsen inte skulle gå förrän klockan 9:30 så gjorde jag ett besök till älskade Starbucks.
Då vi alla skulle mötas klockan 11 vid terminal 1 så samlades en grupp på 28 personer där. det var en blandad version av människor där, en familj på 6, en spansk familj på 4, ett antal par, ett antal personer med en förälder, det var bara jag och en kanadensisk tjej i min ålder som reste ensamma, men hon var tråkig ut till fingertopparna, så jag anslöt mig mer med de äldre..
På flygplatsen blev vi upphämtade med buss, och körda ut till en annan flygplats, där vi fick sätta oss på ett litet propellerplan. Planet tog oss ut till en ranch, och vilken skumpig resa det var.. Väl ute på ranchen blev vi tilldelade sovplats, och jag valde att sova i en liten västernvagn, en sån som man ser i gamla filmer. Och när allt det var klart, så blev det en liten tur på hästryggen till ett litet skjul, där vi fick lyssna på historier och jag fick även hålla i en orm. Sen blev det en liten ridtur igen, och när vi kom tillbaka så gick vi upp på en kulle för att skjuta lerduvor. Ingen vidare lycka för min del. Middagen kom, och vi blev bjudna på ranchens egna ko.
Efter middagen åkte större delen av gruppen på en trip med fyrhjulingar. Men då jag inte hade ekonomin till det, så blev det bara till att hänga runt som gällde.
Och när alla kommit tillbaka, så bjöd de som jobbade på ranchen på en liten show. Där de gjorde allt från att dansa, till att sjunga, till att spela instrument.

Fortsättning följer..

Bilder från Vegas och forsränningen..

.. Ligger nu uppe på Facebook, titta och njut.
Imorgon kommer jag att skriva om min resa också. Så återkom då!!

Off to Vegas, baby!!!!

Klockan är ställd på 3:50am, men nu är ju frågan om jag vill sova eller inte..

Ja= För när jag i februari åkte till New York City för att hälsa på mamman och se Barbie's fashionshow, så klarade jag knappt stå, när kvällen var över, så trött var jag..

Nej= Jag är rädd att försova mig. Jag kan få in några timmars sömn på flyget. Imorgon är det en lugn dag i alla fall, med tidsändring, och jag vill i alla fall gå och lägga mig tidigt, då jag måste upp tidigt på torsdag..

Nej, jag tror minsann att jag vill ha några timmars sömn.. Vad än det kan vara bra för..

Så detta är vad ni hör av mig till på tisdag. Jag ska försöka få tag på något intenetcafé när jag väl är där, men om jag inte lyckas, så får ni ha det så bra tills vi ses igen..

Kram!!

Det är ju helt otroligt så produktiv man har varit..

Eller ja, kanske inte.. Vaknade imorse utav att en galning ringer om och om igen på dörrklockan och att hunden skäller. Efter ett bra tag av ringande tar jag och springer ner för trappen, och det visade sig vara städhjälpen som var här. mitt rum såg för taskigt ut, så jag sprang upp och röjde undan lite snabbt, tog min dator och la mig nere på soffan.
Somnade om väldigt snabbt, och när jag vaknade halv 10, så var städhjälpen ute ur huset igen.

Gick upp och packade inför min resa till Las Vegas, jag åker ju dit imorgon!!!! Och gick sedan ner och tittade på tv en stund, innan jag somnade om - igen.. sov i en tre timmar. Och har sedan sena eftermiddagen gått runt som en zombie, i mjukiskläder och mina nya högklackade skor, ger mig på att försöka gå in dem..

Nu ska jag bara slänga ner det sista i min väska, för att sedan försöka mig på några timmars sömn... Eller ska man strunta i att sova för att sen sova på flyget? kan inte bestämma mig..

Resa 1 avklarad, förbereder resa 2..

Vaknat upp efter 11 timmars sömn, och jag känner bara att jag vill sova mera.. Men för att unna somna ikväll och skapa en bra rytm, så är det nog bäst att jag går upp nu. Ska nog ta och se till att packa inför Las Vegas-trippen. Tror ni jag klarar att packa allt i en väska som jag kan ta med mig på planet? så jag slipper kostnaden för väskan?

Vi får helt enkelt se..

att doften av skunk kan få mig må så bra..

Är  nu tillbaka från en helg i New York State, där jag fick se Niagarafallen, mina vänner i Buffalo och camp. Är dock trött på att köra, då jag suttit bakom ratten i över 160 mil på 48 timmar. Ryggen värkte enormt också, så på resan hem knaprade jag på Advil, då kändes det lite bättre.

Fredag:
Resan började då jag plockade upp Moni och Lisa för att handla provianter till resan, jag plockade på mig socker, i form av godis och läsk, då jag ville se till att vara vaken till 4 på morgonen, och tur det, för då vi väl plockat upp Freddie var klockan 8 på kvällen, och med raster och bensintankningar, så var klockan 4 på morgonen, som beräknat, och jag var hur trött som helst.

Lördag:
Fick 4 timmars sömn. Och när vi väl hittat ett ställe att äta frukost på, så var det fallens tur. Väldigt massivt och häftigt, men jag trodde faktiskt att fallen skulle vara högre. Även en tur med Maid of the Mist blev det, och vi blev dyngsura, även fast vi hade regnponchos på oss... När vi var klara, åkte vi till flygplatsen i Buffalo, där vi lämnade av Moni som skulle vidare till Chicago för några dagar. Väl där träffade vi också Becky, Ashley och Marta(som skulle åka tillbaka till Spanien) och vi alla gav oss ut för lunch, innan Marta väl skulle lämna oss. Becky och Ashley var upptagna för kvällen, så synd nog var det här det enda vi såg av dem.
Jag, Freddie och Lisa åkte då till camp för att snabbt hälsa på Daniel som jobbade över helgen, och vi möttes även upp med Brad, som lovat att vi skulle ses. Brad och vi tjejer åkte till Lakewood för att åka och hälsa på hans syster Lauren som jobbade, men när hon var klar, åkte vi alla hem till Brad och Lauren's, där vi satte oss och drack öl och pratade på deras veranda till mitten av natten.

Söndag:
Även 4 timmars sömn denna natt. Och när vi vaknat upp, tog Lisa, Freddie och jag och åkte tillbaka till camp för att säga ett sista hejdå. Men ingen "viktig" person var där, så vi åkte utan att säga hejdå, och åkte och åt frukost innan vår långa tur hem. Äntligen hemma firade vi med sushi, innan det var dags för mig att köra hem de andra. Nu är jag hemma, riktigt trött, men vill inget hellre än att ta ett bad. Fast jag tror dock att badet får vänta till imorgon.

Jag är även hemma själv nu tills jag åker till Las Vegas på onsdag. Mamman har påbörjat sin 5-städers-tour, och är nu i Pheonix, Arizona. Vi kommer gå om varandra enormt denna månad, tror vi bara kommer ses en dag, innan det är dags att hämt aupp barnen. Känns konstigt. Och ja just ja. Barnen har det bra, jag saknar dem enormt, och kan inte vänta till den 23:e, då vi hämtar upp dem från camp igen..

  
  
Finn ett fel i denna bild..