Skulle egentligen blivit publicerat imorgon, 1 Augusti..


Nu börjar det faktiskt kännas..

Lördagen den 1 Augusti, är den dagen jag har varit här i 8 månader. Anledningen till att jag skriver detta inlägg idag, är att jag under helgen kommer att vara i New York State och Niagarafallen. Väl där kommer jag även träffa alla mina älskade. Jag är sååååå exalterad. Bilen är packad och jag är redo, nu ska jag hämta upp Moni och Lisa för att handla lite grejer till resan, och sen ska vi hämta upp Freddie som jobbar. Förväntad ankomst till Niagarafallen, 04:00 Awesome!!!

Ni alla där hemma får vänta på uppdatering till på söndag kväll, min tid.. Hoppas ni alla får en lika bra helg som jag förhoppningsvis kommer få!! 

3 nätter i rad..

Det tar på krafterna att parta 3 nätter i sträck, och jag tror inte riktigt att jag lyckades recover från gårdagens utekväll, känns ju något lyckat... Nu ska jag försöka vara vaken ett tag till, så att jag kan ta en lång sovmorgon, då jag ska köra min bil i 8 timmar imorgon kväll. Det är ju nämligen då som jag, Freddie, Moni och Lisa ska ha en roadtrip till Niagarafallen.

Men innan dess måste jag åka till banken och lösa in en check, byta olja på bilen, städa bilen och handla diverse nödvändigheter till resan. Måste skriva en lista, ska göra det nu, så jag inte glömmer det.

-

Det blev en trevlig kväll igår.. Extra bra blev det, då vi beslutade oss för att hoppa i poolen med kläderna på. Jessica hade dock glömt bort att hon hade telefonen i byxfickan, så nu är den totalt död.
Känner mig dock ganska sliten, så hur jag ska orka gå ut i Annapolis ikväll, har jag ingen aning om. jaja, vi får vänta och se..

Utgång

Nu var vi klara igen för att åka till Cancun Cantina..
Vad kul det ska bli, idag är det även Ladies Night, då tjejerna får gratis påfyllning hela kvällen, vadå utnyttja??

Western Style

Vi hamnade på en bar i Virginia igår. Jag, Jessica och mamma åkte och träffade mammas pojkvän Smitty, och vi gav oss iväg till Ned's som hade country-kväll. Mycket dans, mycket alkohol och mycket svett. Kan en tisdag bli bättre?
Upp i morse och tillbaka till Maryland och gymmet. Är nu hemma och äter en kycklingsallad till lunch. Jag har även skickat iväg ett mail till barnen, men det är svårt att inte skriva att man missar dem, då de kan få hemlängtan, kanske inte så bra, då de bara varit borta ett dygn..

Ikväll ska vi gå till Cancun Cantina, för de har danslektioner där ikväll.


Barnlösa och nytillskott..

Det var en jobbig sak att lämna ifrån sig barnen till camp. Att inte få se dem på 4 veckor.. Tur är det att jag ska ut och resa, annars hade jag suttit och stirrat in i väggen hela dagarna..

Men en rolig nyhet som vi fick på vägen till camp, är att barnen har fått en liten kusin. Imorse vid 7-tiden fick mammans bror en liten flicka. Och på bilderna vi sett so far, är flickan hur söt som helst..

Nu ska jag inte skriva något mera, mamman, jag och Jessica ska dränka våra sorger i den nya mixern vi köpt. Drinkar, här kommer jag!!!!

Imorgon.

Imorgon är det dags. Det är då barnen åker till camp, och min semester börjar.. Det kommer kännas konstigt, och jag kommer att sakna dem. Men samtidigt kommer det att kännas väldigt skönt, då jag får en månad på mig att samla krafter inför fjärde kvartalet, då mammans jobb är som mest stressigt..

Min semester påbörjas då med några lediga dagar hemma med mamma och Jessica, för att på fredag kväll bila upp till Niagarafallet och även mitt camp.. Längtar något så otoligt. Har pratat lite med min kompis Brad, och han har sagt att vi måste anordna ett party av något slag. Jag är mest ledsen dock, då Becky och Daniel(huvudorsaken till varför jag ville åka upp) måste jobba, och det verkar inte som att de får någon att jobba för dem.. Usch, det gillas inte!!

Nä, ska sova nu, upp tidigt imorgon för att packa bilen och köra barnen..
xoxoxo

Packa

Tidig morgon. idag ska vi bara ägna oss åt att packa för barnens camp, dit de åker imorgon.. Måste säga att det är lit eför tidigt för mig att gå upp nu. Med tanke på att jag var uppe halva natten och pratade med folk från mitt camp, och gjorde planer för nästa helg..

Uppdaterar nästa gång jag får chansen..

när ska jag lära mig?

Åh, jag lovade mig själv att inte shoppa något mera, då jag måste spara till min semester. Det löftet bröt jag, då jag och Jessica gick in på Forever21. Hittade en topp som bara var underbar..
Sen nu på kvällen så gick vi ut, och på mig hade jag mina nya jeans, mina nya skor, och mitt nya linne. Dumt av mig dock att ta på mig så höga skor utan att gå in dem först, så nu ligger jag i sängen med öppna blåsor på fötterna, när ska jag lära mig? Vi båda gick ut med Kayla och en annan vän till Jessica, Amrita från England, som kom hit i onsdags. Med dem fanns det även ett stort gäng från deras camp där de jobbar i sommar. Mamman skulle också följt med oss. Men då hon är i Pennsylvania, och jobbar väldigt många timmar, så kände hon att det var för mycket att köra hem, för att sen åka tillbaka imorgon bitti..

Nepp, nu ska jag sova sött, ska imorgon ut och äta frukost med Jessica och alla de andra från ikväll..

God Natt!

lyckorus..

Pratade just med min gamla klasskompis Dennis på Facebook. Han är nu i Santa Barbara och reser runt och lever livet. Och den 9 sätter han sig på nattbussen till Las Vegas. Där är ju jag då!!! Jag åker hem sent den 10:e, och han kommer tidigt den dagen.. Så jag kom då på den smarta(!!!!) idén om hur kanon det vore att träffas.. Ja jäklar.. Hela min semester blir ju bara bättre och bättre, förutom att jag har inga fickpengar att leva för..

Fredags-shopping är kanon..

Mamman har åkt till Pennsylvania för att jobba. Denna helg är det nämligen Christmas in July. Ett stort evenemang som hålls på den tv-station där hon jobbar. Där ska de hålla 48 timmar direktsänd hemma-shopping.
Jag och Jessica tog dock bilen till Marshall's för att shoppa för oss själva. Själv fick jag med mig ett par jeans och skorna nedan..


CARLOS  BY CARLOS SANTANA Women's Chica Shoe
 

Jag kan inte fejka det..

Gammalt ordspråk lyder:
Kan man inte säga något snällt, är det lika bra att inte säga något alls.


Och det ordspråket ska jag ta vara på nu, därför får ni vänta med uppdatering..

Brist på rubrik..

Tar nog och uppdaterar igen imorgon, är alldeles för trött för att orka skriva något..

LEGO's president har det snyggaste visitkortet någonsin..

Är nu hemkommen från en 38 timmars resa till Rhode Island och Connecticut, där vi spenderade 18 timmar i bilen. Känns ganska så kanon.
Det hela började tidigt igår morse då vi packade bilen och gav oss upp till Rhode Island, och trots att vi satt i bilen drygt 7 timmar, så kändes det väldigt fort. När vi kom fram så begav vi oss ner till stranden och satte oss för att ät alunch med morbror och hans fru. Då vi var klara bagav vi oss till deras hus, där jag och pojken kastade lite fotboll innan middagen var serverad..
I säng tidigt då vi skulle upp tidigt idag igen, och efter en rejäl frukost gav vi oss iväg till Enfield, Connecticut där Lego har deras huvudkontor här i USA.

Väl där fick vi se nyheter för 2010, som fortfarande är konfidentiella. Vi fick också träffa och prata med Lego's president Sören, som flygit in från Danmark, och jag fick även hans visitkort, en LEGO-gubbe med Sörens namn, telefonnummer och mail på tröjan. Riktigt coolt!!!!!
Efter det fick vi spela lite LEGO-spel, som ännu bara kommit ut i England och Tyskland. Och vi fick också träffa och se deras proffsbyggare, som byggt den ena häftiga och extrema skulpturen efter den andra. Riktigt coolt!!!! Jag tyckte om denna tur väldigt mycket. Och ser nu fram emot en natt i min egen säng, där jag kan sträcka ut mig ordentligt efter att ha suttit ihopkrupen i bilen..

Något negativt? Jag tror att en nerv har kommit i kläm i min tå.

RI och CT

Lite färg fick jag minsann idag av att bara sitta ute vid poolen.. Nu ska jag försöka få mig ett par timmars sömn, för tidigt imorgon åker vi upp till Rhode Island för att träffa morbror Will och hans fru Aliza. Sen på tisdag åker vi till Connecticut, och Lego's huvudkontor här i USA, då mamman har ett möte med dem. Och sen kommer vi även hem igen på tisdagskvällen.. Måste verkligen sova nu. Men ville endå bjuda på lite bilder från min och Jessie's utekväll med Kayla från Australien, och även från vår båttur igår..

God Natt
xoxoxox






jajamensan

Det blir en dag vid poolen, underbart!

Vilket lyxliv jag lever..

Ner till Annapolis för att äta lunch i hamnen, vilket blev en riktigt god kycklingwrap för min del. Då vi var klara satte vi oss i hamnen, och beslutade oss för att följa med Jessica's vän Loralee och hennes familj ut i hennes mans chefs båt. Så klockan 2 blev vi upplockade i hamnen, och genast fick vi en drink i handen och det var bara att sätta sig i fronten då båten åkte rejält fort, med stark betoning på rejält..

Åkte och la till i en vik där jag och Loralee's 2 barn hoppade i vattnet och lekte, plaskade och hade kul. Det blev dock inte allt för långvarigt, då Loralee's dotter blev bränd utav en manet. Så det var bara att hoppa upp i båten igen. Det gav mig dock tid att torka, då jag varken hade handduk eller ombyte med mig.

Vi tog alla och åkte hem till Loralee's mans chefs hus. Och jag säger då det. Att ifall ni någongång sett MTV's Cribs, så var det INGENTING jämfört med detta hus. Mång-miljon-dollars-hus, med inomhuspool, gym, vinkällare, walk-in closets, gigantiska badrum, åtminstone 10 av dessa, ett flertal lounger och ja, de hade till och med en hiss(och mycket, mycket mer).. Till detta så har de 3 lyxbilar och 2 motorbåtar. Den mannen har minsann pinkat på rätt ställe.

På vägen hem blev det många foton av solnedgången. Och en tur för att kolla in alla yachter som ligger i hamnen. Hittade lyxyachten som tillhör Baltimore Ravens coach(?), eller någon annan viktig för det laget. Och jag vill så gärna gå ombord på den båten och titta runt, om än mindre äga den. La till igen klockan 10 på kvällen. Och jag och Jessie kom fram till att vi haft en jäkligt lyxig dag, och att denna helg har varit bra som få.. Det är väl inte varje dag man kan spendera 8 timmar på en motorbåt..

lunch

Ligga ute och sola var för tråkigt.. Så vi åker downtown istället och äter lunch... Ha De!!

ork

Jag klarar inte av att gå upp nu.. men jag måste!

God Morgon allihopa.. Bakisdag kallar.. Usch..

God Natt

Ska  nu sova, vi hade en kanonkväll. Har skitont i fötterna, tror att jag brutit en nagel, men mår hur bra som helst.. Imorrn ska vi ut på en båt med vänner, så GOD NATT..

Bättringsvägen

Att 8 timmar i shoppingcentrat kan få en att må så bra.. Massa shopping och en kass film "I love you, Beth Cooper" med Hayden Panettiere. Se inte den.
Fick med mig massa saker hem, 4 toppar, en bikiniöverdel från Victoria's Secret, och ett par skyhöga, skitsnygga skor från Steve Madden. Nu sitter jag och Jessica och dricker vin och gör oss i ordning för kvällen. Party i Annapolis!!!!

..

Ny dag= Nya tag


Jag förstår inte..

Varför är det så svårt?

Aja, imorgon åker familjen till West Virginia för en begravning, då får vi lite tid själva, kanske det blir lättare då.. Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen..

Exalterad?

Har insett att jag använt ordet exalterad ganska mycket på senaste.. Har detta lyckats trötta ut någon?

Kan någon hjälpa mig utöka mitt ordförråd???

New Au Pair vs. Old Au Pair..

Efter att mamman och jag gått till gymmet, uträttat några ärenden och lagat mat, så kom barnen hem från Cape Cod, där de varit i helgen med deras pappa. Och inte långt därefter så åkte vi till flygplatsen för att plocka upp Jessie, familjens gamla Au Pair, även hon från Sverige. Och jag har varit exalterad att se henne, för jag skulle inte vara med min familj, om det inte vore för henne.

Och när hon kom ut genom gaten, så samlades tårarna i mina ögon att se barnen och mamman så glada över att ha henne tillbaka efter ett år. Men samtidigt blev det svårt. För att få se den kärlek som barnen hade till henne, och hur roligt de hade i bilen på vägen hem, får mig bara att hoppas och undra, vad för känslor de har för mig, om de kommer att känna samma sak för mig..

Middagen kom, och efter att vi badat barnen och sagt god natt till dem, så satt vi inne på hennes rum och pratade och gjorde lite planer för de kommande veckorna, och jag fick ha en liten pratstund med henne, så känns allt så otroligt bra. Jag är glad att ha henne här, och ska definitivt inte känna någon avundsjuka. Självklart ska barnen spendera mer tid med henne, då hon bara är på besök två veckor, och jag ska vara här i minst ett år..

Tiden kommer definitivt flyga förbi. På måndag kommer vi att åka upp till Rhode Island för att hälsa på morbror Will och moster Aliza, och spendera dagen med dem, det är spännande, för de väntar barn om mindre än en månad, så vi får se hur långt utvecklingen har gått. Och sen på tisdag åker vi till Connecticut för att träffa Lego. Se vad de har för nyheter osv.
Helgen efter det kommer eventuellt Jessica och jag följa med mamman till Pennsylvania då hon ska jobba, barnen är hos deras pappa, och jag som aldrig följt med till hennes tv-studio, är väldigt intresserad av att åka dit..

Tisdagen därefter skjutsar vi barnen till camp, och sen är det party till fredag kväll, då jag och mina kompisar åker till Niagarafallen. Allt ska bli så kanon!!!

Cancun Cantina & McGarvey's

Vår kväll startade på Cancun Cantina, men du musiken inte var av bästa slaget, människorna var gamla, och vi hade lurat dit Mark, som ABSOLUT inte är ett country-fan, utan ville dansa till hiphop-musik. Så tog vi och åkte ner till Annapolis och hamnade på Tiki Tuesday på McGarvey's, då det var packat med folk, och alla var av den yngre generationen, så jag kan inte klaga. Jag hade en kanonkväll. Och nu är det dags att sova, imorgon kommer äntligen barnen hem igen.. Och imorgon kväll kommer också Jessica hit, jag är exalterad..

God Natt mitt folk!!

Preparing to not be able to walk..

Jag fattade ett dumt beslut idag.. Jag sa att jag ville vara med på mammans boot camp med en personlig tränare.. Och nu vill jag ta ett bad innan vi ska gå ut ikväll, men är rädd att jag inte kommer lyckas ta mig upp ur badet, då magmusklerna fått sig en ordentlig omgång..
Senast jag joinade den gruppen så kunde jag inte fungera på tre dagar.. är lite nyfiken på hur många dagar jag har att recover denna gång..

Ikväll ska vi ju som sagt gå ut till en country-bar och dansa line-dance, men mamma, detta är RIKTIG amerikansk line-dance, inte den töntiga varianten du sysslar med. =D

Nej, nu väntar duschen. Ha det så bra!!

Ja, just ja..

Idag fyllde ju mamman år också, så idag har jag varit iväg på middag med hennes mamma, pappa, mormor och moster. Vi hade även middag med pappans mamma och pappa, då det även är svärmoderns födelsedag.. Det hela var väldigt trevligt, men det hade varit bättre ifall barnen varit här, men nu är dem i Cape Cod med deras pappa

Imorgon får jag vara med och fira på riktigt, då vi ska till en country-bar och dansa.. På onsdag kommer den gamla Au Pairen Jessica, och hem kommer även barnen, så då får vi fira igen..

Mamman blev väldigt glad över min present, jag hade köpt två vinglas, med trycket "Mommys little helper" på. Jättesöta..

 

Sköldpaddor, Örnar, och Krabbor..

Så kanot-turen igår var väldigt trevlig, var dock hur trött som helst då jag gått upp vid sex-tiden på morgonen. Morgonen blev stressig, då jag var tvungen att göra i ordning min lunch, packa min väska och tanka innan jag skulle hämta Lisa klockan sju. Men då jag skulle hoppa i bilen, så inser jag att jag glömt mobilen i bilen över natten och den är totalt död.. 
Så tankningen får vänta, och jag laddar mobilen samtidigt som jag ringer till värdpappan till Tammy, som jag skulle plocka upp. Vi kom fram till ett nytt ställe, som jag skulle plocka upp henne vid.

Då jag plockat upp Lisa och Tammy och tankat, så begav vi oss till västra Virginia, och till Shenandoah River, där vi skulle paddla 7 miles(~12 km). Jag och Lisa satte oss i en kanot, startade som några av de sista, men paddlade på, och kom fram som tredje kanot, när vi passerade alla andra, så fick vi se några sydamerikaner som hade det svårt, då det var första gången de paddlade kanot, några tjejer satt bak och fram i kanoten, några satt fast vid strandkanten osv.

Under vår tur nerför floden så fick vi se diverse vilddjur såsom; sköldpaddor hägrar och en stooooor örn flyga förbi. Det var rätt coolt att se.

Då allt var klart, tog vi med Tammy downtown Annapolis, där vi mötte Freddie och åt krabbor, eftersom Maryland är känt för att vara "a crabby state". hehe.. Efter det blev det sightseeing och en snabb, snabb, snabb tur till köpcentrat, men då de redan hade stängt alla butiker, så vi fick call it for the night..

 
Lisa jobbade hårt i fronten..
  
Medan jag slappade och kollade in vildlivet..

Fler bilder kommer, när jag orkat minimera dem till en mindre storlek.. Det gåt så mycket snabbare att ladda upp dem då.. Nu tar det eeeeeevigheteeeeeer..


Min största önskan just nu..

.. Är att få köpa en iPhone, 99 dollar från Apple.com...

Blev totalt kär i den idag när jag och mina kompisar var i den affären..

Saturday

Papprena blev utskrivna. Sedan hämtade jag Freddie och vi åkte downtown för att äta frukost. Därefter gick vi och köpte en födelsedagspresent till mamman ifrån mig. I samma affär hittade vi också MÄNGDER med saltlakrits, och jag tror dessutom att vi länsade hyllorna i den affären.
Därifrån gick vi ner till hamnen och satte oss med vår lakrits och dinglade med fötterna över vattnet. Inte långt därefter kom även Isabell och Lisa, och en stund efter det, även Moni.

Vi beslutade oss alla för att åka till den pool, som Isi's familj tillhör, och vi simmade, kastade en amerikansk fotboll och badade i bubbelpoolen. Hur mysigt som helst. Middagsdax i köpcentrat, där det blev kinesiskt, jag kommer troligtvis bli sjuk som en hund av den maten, men det är väl något man får ta, när man ger sig in på att äta mat som stått framme i gud-vet-hur-länge.. Tog mig även tag i att köpa en keps inför min resa till Grand Canyon, och jag köpte även två ringar, en svart och en vit, formade som blommor. Jag gillar dem starkt..

Tillbaka till bubbelpoolen igen efter det, för att spendera 15 minuter där innan de stängde innan det var dags att åka hem igen. Har varit en härlig dag med vännerna, och nu ska jag sova 6 timmar innan det är dags att gå upp igen.. Imorgon ska jag paddla kanot nerför Shenondoah River. Och innan dess ska jag plocka upp Lisa och en ny tjej, Tammy från Sydafrika.
Lång dag imorgon alltså.

Godnatt allihopa!!

Och så var hostel bokat..

Då jag helt glömt bort att det var fredag ocg biblioteket stängde klockan 5, så får jag kika in där imorgonbitti. Men nu har i alla fall jag och Freddie bokat hostel i Miami, ett litet schack i mitten av Miami Beach.
Jag introducerade henne också för en alligator-farm som vi vill besöka, och eventuellt snorkling vid Key West, USA's sydligaste del. Men vi får se med det..

Näpp.. Om jag ska till bibblan imorgon så gäller det att sova, ska nog ta och påbörja en ny bok, eftersom jag avslutade den förra. Eller ska jag läsa den igen? Jag som gillade den så.. Är sjukt exalterad att de ska göra om boken till film, och ha premiär den 25 September, om allt går som planerna..

God Natt..
xoxoxox

Såklart..

Pappan sa till mig och mamman att han skulle hämta barnen mellan 2-3.. Vid 1-tiden så ringde pojken till honom, och då sa han att han skulle komma klockan 3. Men sen så dök han inte upp förrän 4, utan att höra av sig, lite dålig stil tycker jag..
Men jag hade i alla fall kul med barnen, vi åkte och såg filmen Ice Age 3, heeeeelt underbar film.

Nu ska jag hoppa i duschen, sen till biblioteket. Efter det ska jag till Freddie.. Avslappnad men skön kväll.. Hörs senare!!


22 dagar

22 dagar tills jag, Freddie och Lisa (eventuellt också Moni) åker till Niagarafallen. Jag har pratat med mamman om att få låna bilen. Lisa har fått ledigt och likaså Freddie..

27 dagar tills jag åker till Las Vegas.

28 dagar tills jag påbörjar forsränningen.

37 dagar tills jag åker till Miami med Freddie.

Men vad ska vi göra tills dess? Lisa hade lust att åka till en Amish-by i Lancester, Pennsylvania. Och jag har någonlunda lust att följa med henne, kanske gör det i helgen. Dock så har vi clustermeeting på söndag, då vi ska åka konot nerför Shenandoah River. Ni vet den dem sjunger om i låten "Country Roads".. Och om 6 dagar kommer familjens gamla Au Pair Jessica hit. Ska bli kul att äntligen få träffa henne, utan henne så hade jag inte varit hos den mest underbara familjen någonsin.

Allt har en losning..

Sitter nu i biblioteket, da jag blivit utkastad ur huset, da vi har visning.. Har varit och spenderat tid med Lisa.

Vi har ocksa bestamt att vi ska aka till Niagarafallen helgen den 1 Augusti!!!!! Samtidigt som vi da ar dar, kan vi traffa alla mina kompisar och festa med dem... Hur exalterad ar inte jag?????

Nu hoppas jag bara att Lisa och Freddie inte avbokar detta, som de gjorde nar vi skulle till Ocean City, men Lisa har haft detta som en viktig sak hon vill se, och da hon aker hem i borjan pa September, och jag ar borta hela Augusti, sa far det bli nu som vi aker..
Vi har aven fragat Isabell och Moni ifall de vill hanga pa, sa vi far se vad vi far som svar.. Jag vill ju sa garna se Becky, Daniel, Marta, Rachael och Ashley, sa det finns inte.. Det var ju ett ar sen senast..

Snart ska jag hem for att ta hand om barnen till imorgon, mamman aker till New York for att fira sin fodelsedag som ar pa mandag. Pappan skulle egentligen haft barnen fran och med idag, men har nu kommit pa att han maste jobba. Sa jag far ta hand om barnen till imorgon eftermiddag, vilket jag inte har nagot emot, da jag nu vill spendera sa mycket tid som mojligt med barnen da de aker till camp snart. men da det ar tankt att han ska ha barnen i 2 veckor under sommaren och att han sen bara har dem i 5 dagar, det gor en lite sur..

Ånger

Jag tar tillbaka det där om att magen är bränd.. Den är friterad, likaså knäna och fötterna..
Och armhålorna.. Jättekul..
Inte så lätt då det varit åtminstone 30 grader idag..

Solskyddsfaktor +50 imorgon, då vi ska spendera dagen vid en pool i Annapols..

Jobbat på brännan, del 2..

Denna gång var det dock inte ryggen jag lyckades bränna, utav magen.. Jaja, kanske jag lär mig en läxa tills jag och Freddie åker till Miami...

Jag vet att jag inte har uppdaterat på sistonde, men jag har helt enkelt int egjort något speciellt, bara samma gamla vanliga.. Och jag orkade helt inte skriva om samma gamla sak om och om igen..

Idag följde jag med familjen till den country club som vår granne tillhör, där vi badade och solade.. Det var det roliga jag gjort idag.. Nu är det dags för middag, och jag kan uppdatera er lite senare om vad som kommer hända/ har hänt..

xoxox

4th of July in DC

Happy Independence Day!!!

Denna dag blev ganska så bra till slut. Jag, Freddie och Lisa träffades för frukost, och sedan bar vi oss ner till Annapolis, där vi köpte ett shot-glas och en t-shirt som vi ska signa och ge till Isi, som lämnar oss imorgon, då hon har avslutat sitt år här och återvänder till Tyskland.
Efter det åkte vi och köpte ett par solglasögon till mig, då jag glömt mina i mammans bil. Och därefter åkte vi och köpte lunch till oss själva.

Klockan halv fyra mötte vi Isi, Isabel och Moni, och vi alla gav oss iväg till DC i Moni's van.. Då jag trodde det skulle vara kaotiskt att ta sig in till DC, så blev jag lättad att det inte alls var så farligt. Det fick jag tillbaka då vi väl kom fram till the National Mall, gräsmattan mellan the Capitol och Lincoln Memorial.
Vi fann oss en bit gräs att sitta på, precis bredvid the Washington Monument, så vi hade utsikt över Lincoln Memorial, Vita Huset och scenen, där de hade en konsert ifrån.

Kvart över nio startade det största fyrverkerit jag någonsin sett, tror jag.. Och då det var över vid halv tio, trodde jag att vi skulle bli fast där för alltid. För säkert mer än 2 miljoner människor var där, jag svär. Och tänk er den folkmassan och tunnelbanan. Det var galet, men kommunaltrafiken jobbade på riktigt bra, så vi kom hem väldigt smärtlöst. Begav oss till Double-T Diner för lite nattmat. Och nu är jag och Freddie hemma hos mig och ska sova.
Vi allihopa ska mötas imorgon igen för frukost, och sen kommer alla hit till mig för att bada i vår pool.

Oh Well, God Natt Allihopa!!!
xoxoxoxo

Hibachi, Maggie Moo's, S'mores med twister

Att en kväll med  sina vänner kan förändra allt. Har skrattat igenom en middag, glass till efterrätt och spelar nu twister och ska snart fixa s'mores.
Riktigt rolig kväll. Jag och Freddie har dessutom nu bokat biljetter till Miami. Lycka!!!

Nä, måste gå, min tur på twister-brädan..

Ha det!
xoxoxo

Destroyed and Upset

Här har man betalat 77 dollar för en bussbiljett upp till New York State och Buffalo för att hälsa på alla mina kompisar där. Och NU får jag ett mail som säger att jag inte kan komma, då de har en "policy" på camp som säger att alla volontärer måste vara där i 4 veckor, och att de inte kan tillåta en gäst att stanna över natten.

Jag förstår inte alls. Det har ju ALDRIG varit ett problem för någon annan förut. Varför ska det vara så nu?

Bortkastade pengar och jag får inte se mina vänner som jag inte sett på ett år. Början på min semester är körd. Jag kunde ha sparat de pengarna till min resa till Miami eller Las Vegas. Jag som började maila Jon redan förra veckan, och så svarar han mig dagen efter jag köpt biljetten. Varför kunde han inte svarat tidigare för?

Fan.


Inte inatt igen?

Samma person ringde mig inatt igen!! Gaaaahhh, blir galen. Tur nog så nöjde sig den personen med att bara ringa en gång, och inte fyra...


FindADate.Com

Har jag sagt att min familj försöker att hitta mig en man?

Här är Bachelor #4 tror jag..


Jobbat på brännan..

Bokstavligt talat..
Fläcken på axeln är från solkrämen som jag faktiskt hade på mig, och randen på ryggraden är från bikinin.. Snyggt!


Idag har vi då varit iväg och fixat naglarna, gymmat och hängt vid en pool i downtown Annapolis. 
Efter det hade vi (tre familjer) middag i närheten av poolen. Då papporna fick höra att jag kom från Sverige så började diskussionen på en gång ifall vi hade ett bikini-team eller inte.. Mamman passade också då på att berätta om min grymt roliga födelsedag, TACK.. Skojskoj.

Förslag till lagstiftning?

Hade bunkrat in mig i mitt täcke, redo att sova den bästa skönhetssömnen någonsin. Men det blir inte så lätt, då man får fyra samtal där man inte känner igen numret. Det borde vara en lag på att inte ringa mellan vissa timmar på dygnet. Nu har jag i alla fall suttit på GulaSidorna, för att kunna identifiera numrena, och två namn har kommit upp, men jag har INGEN som helst aning om vilka de är..

Urgh, jag kan väl skylla på det ifall jag ser kass ut idag.. Ska iväg till en pool i Annapolis med familjen idag. Relaxa.

Ha De!
xoxoxo

And Miami it is..

Jag fick en sån extrem lust att åka till Florida för en tredje gång, så nu har jag pratat med mamman, som tyckte att jag skulle passa på att resa medans barnen var borta, så nu har jag också pratat med Freddie, och vi ska åka till Miami en vecka.
Denna sommar kommer att vara kanonpackad för min del:

* 28 Juli åker barnen till camp.
* 29 Juli åker jag till Camp Onyahsa, NY för att träffa alla mina kompisar.
* Kommer hem igen den 2 Augusti.
* Den 5 Augusti beger jag mig till Las Vegas.
* Mellan den 6-8 Augusti är jag iväg på forsränning i Colorado River, Grand Canyon.
* Stannar kvar 2 nätter i Las Vegas till den 10 Augusti.
* Landar hemma i Baltmore den 11 Augusti.
* 15 Augusti åker jag och Freddie till Miami.
* Kommer hem igen den 22 Augusti.
* 23 Augusti kommer barnen hem igen.


Wow, men nu gäller det att leva på nudlar, så att jag kan spara ihop mina pengar till Miami..

Nu är allt klart!!!

Allt är nu betalat och klart inför min resa till Las Vegas och Grand Canyon!! Såååå överlycklig så det finns inte..

Och, Freddie frågade mig om inte jag hade lust att åka en vecka till Miami med henne också, då mina barn forfarande är på camp, ska nog försöka mig med det också, ska prata med mamman, men det kan väl inte vara något problem med det, och ikväll ska jag då prata med Freddie.. Yay!!!!


Lycka

Att ligga hela dagen vid poolen och samtidigt jobba, är inte helt fel..
Hade mycket saker som skulle gjorts, men som inte blev av. Men vad gör det?

Over and Out!


underbart

Vad underbart att bli väckt klockan 7 på morgonen..

Idag den 1 Juli..


Har nu varit här i sju månader. Känns helt otroligt verkligen, att redan varit borta så länge.
Bara 17 månader kvar nu..

Planer som gick i kras..

Blev lite irriterad på pappan tidigt i morse. Han hade ändrat sina planer om nästa vecka då han ska ha barnen, utan att prata med vare sig mig eller mamman, så istället för att ha dem 10 dagar i rad, så kommer han komma tillbaka med barnen efter tre dagar, för att sedan hämta upp den igen efter tre dagar för att sen vara borta i en vecka. I och med detta, så är inte barnen närvarande på mammans födelsedag och det betyder också att jag skulle behöva skynda mig hem från Ocean City, för att vara hemma då barnen kommer tillbaka. Planer som gick i kras..

Men det löste sig, för att för en timma sedan så ringde Lisa, och sa att hon och Freddie hade kommit på andra tankar angående vår trip dit. För det är nämligen Isi's sista helg i staterna, så de ville vara med henne, trots att vi inte är ALLTFÖR nära vänner. Så de ska då spendera 4:e Juli i DC. Jag vill ju inte det. Jag har lite teorin om att de bara vill se allt som händer, för att de inte riktigt är hajj på festiviteterna som tillhör 4:e Juli, men jag som firat denna dag förut, vill göra som alla amerikaner, och bara festa järnet.. Planer som gick i kras...

Nu vet jag varken in eller ut om vad jag vill göra. Känner mig inte alls glad över detta..