Wonderful Memorial Weekend

Fredag:
Mamman åkte tidigt på morgonen till Rhode Island för att hälsa på sin bror, så jag fick ta hand om barnen, köra dem till skolan för att sedan säda huset och plocka upp flickan tidigt då hon hade halvdag och fick sluta tidigt.. Vi kom hem och relaxade innan vi hämtade pojken, och vi alla kom hem och packade deras kläder för helgen då de  skulle till pappan, och sen gick vi ut på tomten och lekte tills pappan kom och plockade upp dem..
Därefter åkte jag hem till Sophie som skulle bo hos mig denna helg, och vi bakade våra egna pizzor som i åt innan vi åkte hem till mig och gjorde oss iordning för en hemmafest här i Severna Park. Hemmafesten bestod mestadels bara av 15-20 åringar, så vi kände oss väldigt gamla där :) och åkte efter att tag hem till mig för att sova..

Lördag:
En härlig sovmorgon fick vi till innan vi gick ut och la oss på verandan och solade. Men det blev inte alltför länge innan vi blev hungriga och gjorde oss iordning för middag på Applebee's och en ny hemmafest i Crownsville. Denna fest vart lite bättre, då alla som var där var lite äldre, och ett plus vart det för deras fullt utrustade bar på bottenvåningen..

Söndag:
Åkte till Ocean City, ca 3 timmar ifrån Annapolis ute vid atlanten. Mötte upp med Ingrid och vi åkte och la oss på stranden med en Navy-kille Anthony, och hans två kompisar. Vi låg hela dagen där, innan det var dags att åka och göra oss iordning för middag, först ville jag åka därifrån ganska tidigt, men tyckte det skulle vara nicemed lite mat i magen först. Ingrid, Sophie och jag gick till ett ställe, men Sophie och jag kom inte in, då vi inte hade våra pass med oss, utan bara våra svenska körkort. Så vi åkte till ett annat ställe där vi åt. Hemresan började inte först klockan 10, och det var svårt att köra hem då jag var alldeles för trött för att hålla ögonen öppna, så när vi stannade för att tanka, så handlade jag upp mig på godis för att kunna sockra upp mig.. Kom hem vid 1-tiden och jag slockna direkt. Men OC var jättehärligt!! Lite som Miami, men inte direkt.. Jag vill definitivt åka tillbaka, fast då vill jag stanna längre, åtminstone en natt, och jag vill ha passet med mig..

Måndag:
Sova in idag igen, och då det är Memorial Weekend, så är barnen lediga från skolan idag. Pappan kommer hem med dem igen runt 5-tiden, och mamman kommer hem runt 8 ikväll.. Så tills barnen kommer hem ska jag städa och slappa..

:D

Kegstand!

Min första kegstand.. Stå på händer(självklart med hjälp av två killar som håller i ens ben) över en keg med öl, och bara svepa så mycket som möjligt av den öl som sprutas in i din mun.. 20 sekunder klarade jag av.. Godkänt tycker jag, då detta var min första gång..

Pyssel..

Sitter och dekorerar en Absolut Vodka-flaska med svenska flaggan och text på. Imorrn så har nämligen jag och Sophie blivit inbjudna på ett graduation-party för några killar på Navy Academy, så vi ville hitta på något "personligt.. Kommer nog bli kanon! Fast, vi har ju blivit inbjudna på två partyn, så vi åker nog från den ena till den andra imorgon kväll..

Annars kommer dagen bli bra. Mamman är i NYC för att vara med på the TODAY show, så jag är ensam med barnen, och vi har blivit inbjudna till några vänner för att titta på Blue Angels (hitta ett inlägg från förra årets uppvisning i kategorin Maj 2009), så jag ska ta med dem dit.. Solen kommer skina, så jag är glad!

Näpp, back to decorating and straightening my hair!

xoxo

Pray for you


Husbyte

Nu:
skogstomt



Snart:
vattentomt



199 dagar

är det kvar på mitt Au-Pair år.. Vet inte exakt vad jag tycker om det..

30 dagar

Japp, nu har vi 30 dagar på att tömma huset, och ge oss iväg.. Idag skrivs nämligen ppprena för husförsäljningen på, så nu ska här flyttas.. Vart? Det är jag inte hundra på än. Huset vi vill ha, kan vi inte flytta in i förrän Augusti, så då måste vi hitta ett temporärt tills dess,. Jaja, det kommer gå kanon ändå.. :)

xoxox

En önskan ska bli uppfylld!

På söndag åker nämligen jag, Jenny och Emelie iväg och ska hoppa fallskärm.. Något som jag velat göra i över ett år ska nu komma till verket.. SÅ glad!!! woho..

Lite pics..

Vackert väder, träningsmatch i football, lacrosse-match, utgång, valborg och formation på Akademin i en salig blandning..










För vi gillar LMFAO


Orginalet



Kopian..



Svårt att avgöra vilken som är bäst? haha


Sofie saknar redan Sophie..

Ja, och hon har ju inte ens varit borta en dag än.. I morse åkte nämligen hon och Ashley till Miami för att åka på kryssning till Bahamas, sjukt avis.
Och Svenja har åkt hem till Tyskland för att spendera 6 dagar och fira sin brors konfirmation, oj så tomt det kommer kännas. kanske tur att man jobbar under helgen dårå.. Sen nästa vecka blir det mycket att syssla med, då vi ska jobba med våra slutprojekt med dansen på colleget. Kanske en bra vecka att känna sig lite själv då, för då får jag jobba lite mer på koreografin till jazzen..

What do you call those?

Haha, det här har jag och Sophie suttit och roat oss med de senaste dagarna..
Vilken klassiker!