bloggtorka..

Alldeles for dalig uppdatering nu.. Men vad har hant? Jag har jobbat om dagarna, da jag inte jobbat har jag legat pa stranden da vadret har varit bra. Helgen den 10:e var jag pa International Ball pa Naval Academy, och det var sa fint med alla tjejer i klanningar och killar i uniform, men dock hade de ingen alkohol detta ar, sa efter inte alltfor land stund gick vi till Dock Street och fortsatte parta dar..

Den 14:e fyllde min pojke 12 ar, sa vi firade honom, och den 17:e hade han ett fotbollsparty med fotbollsspelaren Denison Cabral, som spelar for Baltimore Blast, som ocksa ar van med mamman..

Och denna vecka har jag fatt mycket ledig tid pa kvallarna, da mamman akte till LA i torsdags, och jag fatt jobba sjalv, och ska jobba till tisdag morgon.. Sa mandag akte jag och drack kaffe med Sophie, och vi planerade var resa till Vastkusten i Augusti. Tisdag gick vi ut till puben Armadillo's, och traffade nagra kompisar dar. Och i onsdags akte vi downtown och sag en liten del av matchen mellan Capitals-Montreal, skon seger for Caps..

Helgen har jag haft ledigt, da barnen varit med pappan, sa i fredags gick Sophie och jag ut, och skulle vid 2-tiden folja med en kompis till Academin, men blev helt plotsligt inlasta, och hade ingen aning om hur vi skulle ta oss ut. Traffade en kille som sa att han kunde folja oss till den enda oppna grinden och fick aven en liten tour mitt i natten. Traffade sen en annan kompis som sa att han kunde kora oss ut. NICE!

Igar akte vi och tittade pa en lacrosse match som Navy hade, och efter akte Sophie, jag och Jenny och at sushi. Sen akte vi till mallet, kopte lite nya klader, och akte hem till mig, spelade spel och begav oss sen ner downtown.. Harlig utekvall, forutom att mina fingrar fastnade i Sophie's fonster pa bilen haha..

Ska val forsoka uppdatera snart igen, kande bara att detta inlagg blev for langt..

xoxox


Glädjerus..

Jag är så glad just nu! Speciellt då det är över 30 grader celsius ute. På morgonen mötte jag upp Sophie, Svenja och Anti downtown på City Dock Café. Efter en stund tog jag och Sophie och körde hem till Svenja där vi lämnade våra bilar och vi tre cyklade till en strand och solade under dagen. Det var underbart att sitta på en cykel igen, jag har inte suttit på en cykel sedan sommaren '08.

Självklart lyckades jag bränna mig litegrann på ryggen, menmen, det kommer gå över till morgondagen.

Det enda jag inte är glad över är att skärmen på min dator har gått sönder typ, så jag kan knappt se vad jag gör.. Jag sitter nu med sänglampan och lyser så att jag har något hum över vad jag gör.. Får nog ta mig i kragen snart och försöka fixa det på något sätt. Men åhh, jag som så gärna vill spara mina pengar nu!

All I Do Is Win

DJ Khaled ft. Ludacris, Rick Ross, Snoop & T-Pain


Emo'sarnas nationaldag?

Skär-torsdagen??


Just me and my girl..

Since the boy is having his Spring Break, he is now following mommy to work. First today, they went to QVC which is in Philadelphia, and then they went to NYC to be on the TODAY show tomorrow morning before they come home.. This leaves me at home with the girl, and I enjoy it. It's so easy..

And tomorrow she only has half-day of school, so I will have to come up with something fun to do when I pck her up..
Well, now I'm gonna head to bed.. Talk to y'all later!

xoxox