Saturday

Har nu skickat ut de andra, städat undan det stökiga, och ska nu göra mig iordning för flickans dansföreställning. Så klockan tre kommer jag att lämna huset.

Ikväll skulle jag ha gått ut med Lisa och Freddie, men då de inte verkar alltför överlyckliga, så tänker jag gå ut med mamman istället, då kan ju inget gå fel, då jag alltid har roligt, då jag går ut med henne..

Men självklart kan ju ingen utekväll bli bättre än dem med Järngänget <3


Storm(förtjust)..

Denna tjejkväll var kanon. Vi drack drinkar, gjorde hemmagjorda ansiktsmasker och spelade spel plus Rockband..
Bilder kommer eventuellt upp ifall jag lyckas få några från de andra tjejerna. Nu är vi alla redo för att sova och ta morgondagen med storm.

På tal om storm så hade vi ett extremt oväder här idag, nära inpå tornado-varning även. mamman och jag åkte till gymmet, och när vi kom ut så var himmelen svart. Vi lyckas ta oss till skolan och plocka upp flickan, men där tog det stopp, det var sån kraftig vind, så vi kunde inte köra någonstans. Träden gav tilloch med vika och hade en vinkel på 90 grader. Det var som att någon drog ner en dragkedja på molnen, för på mindre än 3 sekunder så störtregnade det, även kom det hagel, blixtrar och åska som varade i minst 11 sekunder..
Vi fick stå på skolans parkering i en halvtimma, innan vädret gav med sig så att vi kunde åka därifrån..

Oj så kul!!!

Första gången.

Nu har jag precis kommit hem från min första runda i spritaffären.. Mycket underhållande, mindre än Systembolaget, men hade ett större utbud på starksprit... Ett litet plus får dem för de papperspåsar de stoppade flaskorna i, känns lite mer hemligt då, än i de smått genomskinande färgglada system-kassar..

Yay!


denna dag har jag varit produktiv..

Eller inte. Vaknade tidigt i morse och tog hand om barnen, och vi skyndade oss allihop, då pojken var tvungen att vara i skolan 7.15, då han skulle på utflykt till D.C. idag. Och efter jag lämnat flickan i skolan klockan 8, åkte jag hem.. Och somnade..

Vaknade för en timme sedan och inser att både mamman och pappan har försökt nå mig, ringer mamman, som inte svarar, så jag vet inte riktigt vad det var hon ville att jag skulle göra.
Jag är fortfarande riktigt trött, men ska nu pallra mig för att tvätta och städa.. Ska sedan ta mig en tur till alkohol-affären, eller vad man ska kalla det, Liquire-store.. Och handla lite proviant tills ikväll, då Isabell och Moni kommer över, senare kommer också Lisa joina oss.

Nej, måste sticka, tvätt och städning, här kommer jag!

Dagens Bravader och Ormattack

Jag vet inte ens vart jag ska börja, detta har varit en lång och hektisk dag. Då mamman och jag släppt av barnen i skolan så åkte vi till Dunkin' Donuts, och hade vårat viktigaste mål om dagen, dvs en kopp kaffe, OBS! Ingen donut!!!

Tog efter det en tur till gymmet, där mamman hade en session med hennes tränare, och jag hade konditionträning. Och då vi var klara åkte vi och fixade mammans naglar som gått sönder. Tillbaka sen till skolan och hämtade pojken och tog med honom till tandläkaren. När vi släppt av honom i skolan igen så åkte mamman och jag och åt lunch, en pizzaslice med en stor sallad till, yummie..

Tillbaka till skolan igen, då vi skulle hjälpa till med att servera alla ettor med sundae's, då de hade en
"bokmal-ceremoni", där var vi tills barnen slutade skolan, så vi plockade bara upp dem och åkte hem igen. När vi går genom garaget så lägger vi märke till en 1,5 meter lång orm, gömd under alla cyklar. Sprang för att hämta kameran, men på mindre än 2 sekunder, så har den slingrat sig iväg och upp i pappans bil(!!!!) Ihhhh, den har då hittat sig en ljuvlig plats under motorhuven. ÄCKLIGT!!!!

Var hemma en liten stund, tog en dusch, innan det var dags för mig att köra pojken till hans fotbollsträning. Då mamman och flickan skulle iväg för att ha repetition med flickans dans, så bestämde jag mig för att stanna kvar i bilen och läsa under tiden, men det gick ju inget bra, för jag somnade, och sov i 50 minuter på parkeringen, NICE!! Men jag var totalt stendöd, måste ha sett lustigt ut..

Kom i alla fall hem igen och pojken tog ett bad, sedan fixade jag middag åt honom. När mamman och flickan kom hem igen så vände mamman genom dörren igen, hon hade nämligen, tidigare under dagen, fått reda på att sin farmor dött, och var nu påväg till sin mamma och pappa för att ge sin pappa lite tröst..

Nu ligger jag i sängs, ska sova, då jag fortfarande är extremt trött..
Over and Out

Wacky Wednesday.

Har gått med huvudvärk hela dagen, men har samtidigt haft en väldigt bra dag. Freddie och jag träffades för en fika, och efter det träffade vi Lisa på 49 West Street och åt lunch.
Kom sedan hem och blev upphämtad av mamman, eller ja, mamman kom hem, sedan fick jag köra hennes bil med henne i passagerarsätet då hon var för trött för att köra, och vi åkte och hämtade barnen och drog sedan iväg till deras läkare för att få hälsointyg redo för deras camp de ska till i sommar.

När vi väl kom hem sen, var det sent, och middag och bad stod på tur. När barnen sen gått och lagt sig så satte jag mig och krossade Oreo's från två stora paket inför en liten "ceremoni" till flickans klass imorgon, de ska nämligen ha en sundae-buffé.. När jag satt och mosade som mest så ringde Isabell, och frågade ifall inte vi kunde ha fest hos mig på fredag, leka lite lekar och dricka lite drinkar. JAMEN, SJÄLVKLART!!!!

Nej nu ska jag knoppa! Ha de!

Sömn är underskattat

Det tog mig ytterligare två timmar innan jag lyckades somna igår. Extra kanon känns det, då flickan väcker mig mitt i natten för att hon inte kan sova, upp tidigt och göra luncher, väcka barn, låta mamman sova(då hon inte sovit något på 25 timmar)..

Köra barnen till skolan, och nu ska jag vika tvätt och stoppa undan. Klockan 11 ska jag träffa Freddie,och klockan 12 ska Lisa komma och göra oss sällskap, men jag är sååå extremt trött..

Ensam med 2 barn, och polisbesök..

Är hur trött som helst, var beredd att sova, då ringer mamman och berättar att polisen är påväg.
Mamman fick en känsla av att någon tittade på henne då hon bytte om och gjorde sig redo för jobbet. Och tydligen hade det stått en bil vid våran uppfart, mamman skyndade sig in i hennes bil och då började den bilen att köra iväg, FORT!!

Så mamman satte iväg och JAGADE den bilen, lyckades ta registreringsskylten, innan den bilen lyckades försvinna. Så hon ringde mig och berättade hela historien. Jag pratade med pojken som fortfarande var vaken, dock hade jag en väldigt mild variant av historien, så att han inte skulle bli rädd, och sen fick jag återberätta hela mammans historia för polisen, (Han var i mitten av 20-årsåldern, och såg bra ut BTW). Jag ringde dock mamman och hon fick prata med polisen för att verifiera sin berättelse, lämna vittnesuppgifter osv.

Nu ska de patrullera runt huset och köra runt i området hela natten, men jag måste erkänna att jag är rädd. så var det med den sömnen..

Det är det här som är nackdelarna med att vara känd, eller känd och känd.. Inte kändkänd, men känd. Det här är heller inte första gången polisen har varit här av denna anledning heller, polisen har säkert varit här minst 5 gånger de senaste året..

Kasst, Uselt, Dynga..

Ja, man kan väl kalla vädret som vi haft idag vad man vill, men bra har det garanterat inte varit. Till detta så har jag då haft en väldigt lugn dag. Efter det att mamman och jag släppt av barnen i skolan, så kom vi hem, mamman satte sig och jobbade i vardagsrummet, medan jag sprang omkring i cirklar och gjorde det lite mer husliga.

Då vi hämtat barnen igen så bar det hem, och pojken satte sig och gjorde sina läxor, och efter ett tag var det dags för honom att åka till fotbollsträningen. Vädret hade gjort ett litet uppehåll, men jag satt på beredskap att åka och hämta honom ifall det började regna igen. Pappan kom förbi och bestämde att han skulle åka till träningen och hjälpa till, så jag fick mig ytterligare en liten ledig stund, då mamman och flickan tog ett varsitt bad..

Vi är nu alla i säng, men snart ska mamman åka iväg för att jobba, jag har en facebook-date med Freddie, som jag även ska träffa imorgon. Och jag hoppas innerligt på att jag får en natts sömn utan svårigheter, har nämligen inte sovit så bra på senare tid..

God Natt Alla!!!!

Ja, pappa, du hade rätt om det tidigare inlägget, hur kom du på mig?

Uglydoll

Jag har fått min alldeles egna Uglydoll, dens namn är Peaco.
Mamman fick en stor kartong med goodie-bags i, varav en massa Uglydolls.
Och då flickan redan hade en Peaco, så fick jag den andra.


Judge Sotomayor

Utses av Obama till toppjobbet

Från Bronx fattigaste kvarter till USA:s högsta domstol.

Barack Obama nominerar Sonia Sotomayor till ny domare i landets högsta rättsinstans.

Hon blir den första latinamerikanen någonsin på stolen.

Barack Obama offentliggjorde sin nominering på tisdagen.

- Sonia Sotomayor är en inspirerande kvinna som jag tror kommer att göra ett bra jobb i högsta domstolen, sa presidenten.

En väldigt kul nyhet, något som också är roligt är att min värdmamma(som i grund och botten är åklagare) har talat inför denna kvinna, då hon jobbade i 2nd curcuit i New York.. Skoj!


en Mardröm

Måste, då jag ändå sitter här, berätta om en mardröm jag hade för några dagar sedan, den tog verkligen hårt på mig, och jag kan verkligen inte lista ut vad som menas med den, vilket kan vara svårt att tro när ni läser detta:

Jag var i samma situation i drömmen som jag är i verkligheten, Au Pair i USA, för samma familj, samma hus och allt var som det brukar. Skillnaden var att mina föräldrar överraskade mig med en resa tillbaka till Sverige, en resa som endast varade i 24 timmar, men oj, så exalterad jag var.
Dock så fick jag reda på, bara dagar innan min resa hem, att jag var tvungen att jobba, för att mamman skulle iväg på ett stort jobb.

Vad skulle jag göra nu? Svika mina föräldrar med att inte komma hem? Eller att svika mamman med att inte jobba, så att hon får bryta sina planer?

Självklart så fick jag inte reda på slutet, för jag vaknade upp ur min sömn.

Kan detta ha med att göra att jag vill stanna ytterligare ett år? Att hur jag än gör så kommer det bli konstigt? Att jag tänker mer på hur andra vill ha det än jag själv? jag har många gånger sagt vad jag vill. Men samtidigt kan jag inte helt hålla fast vid det, för jag är beroende av vad andra känner..

GAAAAAHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Memorial Day

Idag bar det av till södra Maryland, hem till mormor och morfar det vill säga, där jag mötte upp familjen. Idag var det Memorial Day, så våran familj och barnens farmor och farfar samlades för en måltid, med oss fanns även ett par som bodde på andra sidan gatan från mormor och morfar. (Jag tog mig iväg och köpte tulpaner till mormor på eget manér, duktigt va?)

Svullade mycket god mat, lekte en hel del och stora konversationer hölls. Mycket trevligt i mitt tycke..

Nu är vi hemma igen och jag är mer än redo att sova, har haft en underbar helg, och ska nu ladda upp för en ny vecka..

Over and Out!

Kvällskvisten

Martina: Jag hade faktiskt solskydd med mig denna gång, oj så min panna såg ut.. Började flagna som en galning, man vill ju inte att det ska hända igen..

Ja, det är ju lustigt hur allt kan vända. mamman sms'ade mig och sa att hon och barnen skulle stanna hos hennes föräldrar i Virginia över natten, då barnen är lediga ifrån skolan imorgon(pga Memorial Day), så jag var ledig ikväll också. Måste säga att det är så extremt tomt utan dem här hos mig..

Så jag tog kontakt med Freddie, som i sin tur var med Lisa, och vi tre träffades i hamnen i Annapolis, och Freddie och Lisa hade köpt med sig en stor fruktsallad som vi alla mumsade på. Trevligt, trevligt.. Efter ett tag var Lisa tvungen att åka hem, så då var det bara jag och Freddie kvar, vi gick upp och ned längs gatorna och bara tog det lugnt. Pratade och sjöng en väldigt bra dansk låt, Morten Filipsen - Du er ikke som de andre piger..


Nicole, Stranden, Acme & O'Briens

Sorry att jag inte skrivit på ett tag, har varken haft tid eller orkat.

  

I fredags fick jag ledigt på kvällen, så jag, Isi, Isabell, Moni och Lisa gick och åt på the Cheesecake Factory. Då vi var klara åkte vi och plockade upp Freddie som var tvungen att jobba sent, och därifrån åkte vi till flygplatsen för att plocka upp nicole, som är på besök från Texas, dit hon flyttade med sin värdfamilj i mitten på februari. tillbaka till Annapolis tog jag, Freddie och Lisa min bil ner down-town och satte oss på vårat stammis-café, och satt där tills de stängde klockan 1.

  
  

På lördagen sov jag ut ordentligt, men då jag vaknade så ringde de andra och undrade ifall jag ville följa med till stranden. Självklart ville jag det, bikinin och solglasögonen på, och så mötte jag upp de andra då de köpt vattenmelon, skvallertidningar och vattenflaskor. Spenderade 3 timmar på stranden innan det var dags att åka hem, la mig i badet, och hämtade sen upp Lisa, Freddie och Nicole, och vi åkte och åt sushi. Efter det satte vi oss på Starbucks och snackade lite. Halv 11 mötte vi de andra och gick till krogen Acme, men jag och Nicole som är de enda över 21, gick till O'Briens och skakade våra lurviga, då de har bättre musik och dansgolv. efter ett tag gick vi tillbaka till Acme och möttes av tristessen själv.. 
Klockan 2 på morgonen åkte vi till ett Diner i Annapolis för lite natta-mat, innan jag var tvungen att köra hem Lisa och Freddie.

 

Idag sov jag ut igen, och väntar på att familjen ska komma hem, då de varit borta hela helgen ute på äventyr..

Bilder från Blue Angels

Fat Albert, Pic-nic, och utsikten från där vi satt: Navy Akademin..
   
Flickan och jag hade det mysigt i gräset..
Hur häftigt som helst..

  

Framtida yrke?


Hur coolt är det inte att två av flygplanen flyger upp och ner??

Sångframträdande, Jeanne och Kubb.

Idag har varit en bra dag, och jag har inte kunnat göra något annat än att le. Tidigt imorse var jag i barnens skola då flickans årskurs hade ett sångframträdande, och de var så gulliga allihopa. Flickan och jag hade ögonkontakt jättmånga gånger, och vi båda började le jättestort varenda gång. Det var lite som att vi visste vad vi båda tänkte.. Lite samma känsla sisådär.

Då barnen var klara med sångerna, så fick vi gå till deras klassrum där vi fick titta på några av de projekt som de haft under våren.


När klockan var halv 10 bar jag iväg till Annapolis för att träffa Jeanne. Åh, vad kul det var att se henne. Men hur mycket jag än tycker om henne så får jag en kvävd känsla när jag är med henne. Men dagen gick som sagt bra, vi gick runt och pratade och sedan mötte vi hennes kusin, och vi tre gick och kollade i affärer. När det började närma sig lunch, så mötte vi upp med hennes mamma och styvpappa. lunchen gick även den bra, tills då jag får en snäsig kommentar från Jeannes mamma, ååååhhhhh, den fick mig att sjunka n aninge!!!!!!

Kom hem och mötte mamman och barnen hemma, vi satte oss alla och spelade nya sällskapsspel som är nyutkomna på marknaden, såsom nya Monopol City, där man köper sig ett kvarter och kan bygga allt från kontor-hyreshus-industri-soptipp-skyskrapor och stadium, och kan även hålla auktion.. Krångligt, men säkert jättekul om man är väl insatt..

Pojken åkte iväg på fotbollsträning, och flickan och jag tog med oss kubbspelet de fick i Hanukkah-present till hans träning och spelade lite under tiden.. Hon tyckte det var riktigt kul..
Kom hem, åt middag och är nu i säng, ska ta och läsa lite innan jag släcker lyset..

Over and Out!!

ps. Imorgon tänkte jag lägg aupp lite bilder från showen med Blue Angels.. Kom tillbaka då..


Dagen

Vilken underbar dag det var idag, plus 25 grader.. Dock så ska man bli så extremt irriterad, då man aldrig kan lära sig att inte bränna sig!! Armarna är röda(ena armen lite mer än den andra..), Pannan är knallröd, och eftersom jag hade solglasögon på mig, så är nästippen helt röd. Åh, så attraktiv jag blev på några timmar.. Tur att mamman odlar Aloe i köket, så det var bara att skära upp ett blad och gnida in mig i Aloe..

Om det roliga då, fick en liten sovmorgon, då barnen inte behövde någon lunch med sig, eftersom vi hämtade upp dem tidigare från skolan, körde barnen till skolan. Åkte hem och städade och strax därefter kom mamman hem med massa picnic-mat åt oss fyra. Åkte och hämtade barnen igen och åkte till ett gammalt älderboende, vars enda öppna dag för allmänheten är idag, då Navy-killarna tar studenten och Blue Angels har en flyg-show.

Härlig stund..


På vägen hem stannade vi och åt glass, och åkte sedan hem, flickan åkte till dansen medans jag var hemm aoch hjälpte pojken meds läxorna, och då han lyckades göra klart dem riktigt snabbt, så bestämde mamman att vi kunde gå ut och käka. Sushi blev det. Gott! Nu är alla helt slut, och jag ser fram emot morgondagen.


Ska först på ett sång-framträdande i barnens skola, och sedan åker jag down-town för att träffa Jeanne, ååhh så jag är exalterad. Längtar sååååååååå!!!!!! Har inte sett henne sedan augusti förra året.. Iiiiiihhh!!!!!

Nej, ju tidigare jag somnar, desto tidigare kommer morgondagen...


Blue Angels

Ska snart hoppa i säng, men väntar först på att sonen är klar för att gå och lägga sig han med. För en kvart sedan blev vi äntligen klara med läxorna, en timme efter ordinarie läggdags. Jag ska dock städa lite på nedervåningen innan jag får sova. Vi ska nämligen ha en ny visning imorgon, och jag vill inte stressa.

Imorgon får barnen även sluta tidigare, för att åka och titta på Blue Angels, Navy's och Army's jet-flygplan, som sk ha en liten flyguppvisning. Det var även det vi fick ett smakprov på idag, då jag var med Moni, Freddie och Isabell.
Ska bli kul att se, Jeanne kommer imorgon också!!!!!!! Jag hoppas på att få se henne, dessa dagar har barnen nämligen väldigt många skolaktiviteter och halvdagar, vilket gör det väldigt svårt för mig att hitta en tid för att umgås med henne.


Det här var en av de flygningar jag såg dem göra idag..

Nosy Neighbors

Hur underbart är det inte att få spendera en hel dag med sina vänner, sitta i hamnen och sola och titta på när Navy's strids-jetar flyger uppe i den klarblåa himlen.. Rätt så häftigt, kanske man skulle gå över till att bli kär i piloter istället för sjömän..
Synd att man inte kunde göra det dagarna i ända..

Idag har vi haft våran städhjälp här, och vi har också haft visning, imorgon har vi en till.. Dock tror jag på att det är våra nyfikna grannar som kommer hit och spanar.. Aja, vi får se.. 

Jag hade kul i alla fall..

Jag var som sagt iväg som volontär på barnens skola. Eftersom jag var där tidigt fick jag äran att välja station först, självklart valde jag stationen med vattenballongerna. Kanske jag gjorde de andra föräldrarna en tjänst, då de flesta såg ut att ha en pinne uppstoppad i ni-vet-var..
Jag ändrade om reglerna också, till barnens uppskattning, jag sa åt dem att ifall de hade en ballong som var hel, då deras tid var slut, så fick de kasta ballongen på mig.. Dock var det bara en grupp utav 32 som klarade den uppgiften, och blöt blev jag..

Jag hade jättekul, och barnen såg ut att ha roligt.. Flickan uppskattade att jag kom dit, och alla hennes kompisar samlades runt mig.. Och vi alla lekte runt, ibland önskar jag att jag var 7 igen..

Jahopp

Snacka om att saker och ting kan ändras snabbt då.. Mamman sitter på tåget till New York, då hennes producent ringer och säger att det blivit ändringar, och att hon inte behövs.. Jaja, då är det bara att hoppa av tåget och åka hem igen då..

Jag ska snart åka till barnens skola och vara volontär under deras lek-dag.. mamman hjälpte mig med tiderna, så halv 1 ska jag vara där..
Har varit och handlat, diskat, och flyttat tvätt, och sitter nu och äter körsbär.. Såg dem i affären när jag var där, och de har inte funnits i affären på 3 månader, så nu är jag glad att jag äntligen kan svulla i körsbär igen..

Nä, nu ska jag göra lite mer vettiga saker, såsom hänga på facebook!
Over and Out!

Breefing..

Sitter nu i sängen och skriver för fullt i min kalender, vilken kanonidé det var att köpa den, den är konstant full med saker som måste göras. Nu denna vecka har barnen Spirit Week i skolan, där de förbereder sig inför skolavslutningen om mindre än en månad.. Mamman packar väskan för att åk atill New York, då hon ska vara med i the Today Show imorgon bitti..

Barnens rum har jag redan städat, och har nu hela dagen för mig själv. Ville åka till skolan för att vara volontär, då flickan har massa aktiviteter, men pappan visste inte vilken tid det skulle vara(trots att han ska dit själv..), så jag är bara hemma idag, såvida han inte ringer mig.. Är riktigt frustrerad på honom just nu, han hade barnen över helgen, och pojken hade 2 VIKTIGA saker att göra, fick han dem gjorda? nej, så nu blir det extra mycket jobb för mig den här veckan, TACK!!!

Näpp, ska man hitta på något kul?

Slappardag.

Vaknade, somnade om, vaknade, somnade om, och vaknade sedan igen. Inte alltför intressant morgon. Moni ringde och sa att hon, Isabell och Isi var påväg till Applebee's för lunch, och undrade ifall jag ville hänga på. Det dem inte tänkte på var att det tar minst 30 minuter för mig att ta mig dit, och det skulle bli för lång väntan för dem, då de praktiskt taget redan var där.

Istället träffade jag Freddie, och vi åkte till en outlet, men jag hittade tyvärr inget. Efter det åkte vi ner till Annapolis för att äta sushi, och när vi kom ner dit så la vi märke till en parad som gick genom staden, vi var glada, då vi trodde att det var en Navy-parad.. Det var det såklart inte, utan en parad för Memorial Day, som är nästa vecka..
Åt oss mätta på sushi, och gick sedan och köpte 2 tröjor, en med trycket Naval Academy, och en med trycket Beat Army.


FedHouse

Jovisst fick jag dansa litegrann, blev till och med lite linedancing på slutet, oj så underbart.. När krogen stängde, så gick vi till det nattöppna pizzahaket innan vi åkte hem, ett perfekt avslut på en perfekt kväll..
Nu ska jag sova ett tag, ska försöka hitta på något med alla tjejerna imorgon, antingen bio, med filmen Fighting med Channing Tatum, eller så blir det Navy-Lacross, beroende på vädret..

God Natt

James Franco made my day!

Idag har jag inte gjort alltför mycket.
Då vi hade visning, åkte jag till Subway och satt där och läste min bok i 1 ½ timma, sen kom Lisa, och vi gorde ett besök i mataffären, sedan köpte vi kaffe på 7eleven, och åkte sedan hem till mig igen, plockade ut 3 sällskapsspel (spelade dock bara 1) och sedan satt vi vid datorn och tittade på filmen Annapolis med James Franco och Tyrese Gibson <3.

Nu sitter jag i väntan på att gå ut. Ska gå ut med mamman och hennes pojkvän, men han har nu somnat, så jag vet inte om mamman kommer att väcka honom, tusan, jag som så gärna skulle gå ut och dansa.. Hoppas på det bästa..




Fredag-kväll

Kom på att jag helt och hållet glömt att berätta om gårdagskvällen, hela eftermiddagen sov jag, jag märkte inte ens att mamman kom hem med barnen, packade deras väskor till pappan och sedan åkte.. Hur kunde jag ha missat det? Jag måste ha varit död.. (Haha, Aina, Du hade rätt!!!)

Halv 6 vaknade jag och kom på att jag hade ett cluster-möte klockan 7, tur att det var i närheten. Åkte och hämtade Lisa, och vi begav oss till bowlinghallen, där vi skulle hålla till. Spelade ett spel duckpin-bowling med de andra au pairerna som var där.. Duckpin-bowling, är då man spelar med små käglor, ungefär halva storleken som på vanliga käglor, och klotet man använder sig av är av samma storlek som handbollarna i handbollsskolan, man har därmed inga hål att stoppa fingrarna i, man håller klotet med hela handen..

Då vi var klara, åkte Lisa och jag ner till Annapolis, och satte oss på 49 West Coffee House, jag åt min första måltid för dagen. Vi satt även och tjuvlyssnade på Navy-killarna bredvid oss..

BRÅDSKA!!!

Skynda, stressa, skynda..

Någon kommer för att titta på huset om mindre än en timma!!! aaaahhhhrrrg...
STÄDA!!!!!

Bakis

Ha, hur packad var man på en skala i gårdagens inlägg.. Efter att jag och mamman droppat av barnen i skolan, åkte vi och gorde manikyr samt pedikyr. Nu ska vi åka och bota vår baksmälla med en salladswrap med kyckling i, och efter det blir det bikini-shopping förhoppningsvis..
Blir inget gym för mig idag.. Klarar det helt enkelt inte..

Over and Out!


Kanel-vin??

Har nog haft den trevligaste kvällen på länge.. ojojoj så skoj den var. Drack 4 flaskor vin med mamman och hennes vän Colette.. När Colette lämnat oss, hamnad evi dock i ett "vinkorks" de vinkorkar på varandra. Mamman droppade också ner lite strössel med kanelsmak i våra vinglas, det vare dock inte fy skam det inte.. Fast det beror kanske på hur många glas vin vi haft innan det..HAHA!!!
nej nu måste jag sova, ska upp om mindre än 5 timmar!!

Till Salu.

Ja, då var det bestämt. Från och med idag så är vårat hus till salu.. Kändes konstigt att åka bilen utanför huset och se
till-salu-skylten ute på vägen. Vart vi kommer ta vägen vet vi dock inte förrän huset blir sålt, om det blir sålt. Familjen hade ju faktiskt huset ute på marknaden i 1 ½ år innan de drog det tillbaka.

Jag själv känner mig lite splittad till om jag vill att huset ska säljas eller inte. Jag trivs så enormt, men samtidigt så är det lite av en börda att ha ett så stort hus, med inte alltför många människor i det. Och i längden blir det för dyrt att behålla för dem..

Tusan, jaja, hoppas bara vi får stanna kvar här över sommaren, så vi kan använda oss utav poolen..

torsdag afternoon..

Kom precis hem från att ha träffat Lisa och Freddie i Annapolis, vi träffades för att äta lunch och gick sedan ner i hamnen och gjorde ett besök på Starbucks.. Väldigt trevligt att skvallra och ha kul på varandras bekostnad, tur att ingen av oss tar illa upp..

Ska snart dock åka iväg igen för att hämta barnen i skolan, och ta pojken till ett tandläkarbesök. Så jag ska bara göra lite småsaker här hemma, och sedan dra igen..

Kul Info (som säkert inte är så roligt, förutom för mig själv..)

1)
Om 6 dagar kommer Jeanne hit till Annapolis!!!! Jeanne är en kompis från Buffalo, som kommer hit i 3 dagar för att hälsa på sin storebror, som är graduating från the Naval Academy.. Omg!! Bara SEX DAGAR!!!!!!! Jag har längtat efter det här i nu en månads tid... WOW!!!

2) Kan nu stolt berätta att jag haft koll på min kost de senaste dagarna, och jag känner numer inget sötsug.. Jag mår genast mycket bättre, föll lite smått för att äta glass igår, men flickan påminde mig om mitt löfte till mig själv.. Vad bra att jag får stöd från familjen.. Jag har nu gått ner ca 12 pounds(ungefär 5kg) sedan jag kom hit i December.. På något sätt kan jag inte se det själv, men det syns på vägen.. YAY!!!


Amerika är inte längre Amerika..

En uppdatering till det tidigare inlägget. Inte längre ett problem, mamman hade ett prat med pojken i bilen på väg hem från skolan. Och jag blev tårögd. Mamman höjde mig till skyarna, och beskrev mig på ett sätt som att jag är utomordentlig och gör mer saker(frivilligt) än de andra au pairer de haft, då jag både: har kul med barnen och tycker om dem, är en extra hand till mamman, hjälper till med läxor, lagar mat, tvättar, diskar och städar. Och att han ska vara otroligt tacksam att de har mig i sin familj.
Detta var nog det första positiva jag hört och varit med om under dagen, då jag annars kännt mig rätt så depp.. Har inte haft någon ork till något verkligen..

Efter att hon haft det snacket med pojken så vände allt, allt jag gjorde var kul, och sen var det dags för pojken att åka till hebreiskan, och flickan att åka till dansen, Och då det var en annan familj som körde till hebreiskan, så åkte jag och mamman till dansen. På vägen hem så la jag märke till en sak. Jag tittade på husen då vi körde genom området, och jag kom på mig själv, att jag inte längre får det här amerikanska intrycket på saker när jag är ute. Och detta är nog första gången under mina tre vistelser i USA, att jag inte reagerat på det.. Kändes ganska konstigt att komma på en sån sak..


Tanke-rensning..

Måste komma på andra tankar..
Vad gör man då? Jo, man begraver sig i ett berg av tvätt..

Morgonsoffan.

Kom precis hem ifrån gymmet där jag tog en klass med mycket styrketräning, var skönt att utsätta fläsket för lite hårdträning. Kommer eventuellt även åka dit klockan 2 för lite mer konditionsarbete.. Träningen var även ett bra sätt för mig att lugna ner mig lite, ta det lite lugnt. Denna morgon var knappt av det bästa slaget..
Oj så frustrerande det är, när en 11-åring står och argumenterar och tjaffsar emot vad man säger.. Saker blev halvdant gjorda, och jag känner mig förjävlig och allt jag gör känns som ett misslyckande. Har dock pratat med mamman om morgonen, och hon ska ha ett snack med pojken har hon lovat..

Bild från Florida

Bjuder på en bild som flickan tog på mig i Florida. Jag gillar..




Dagen.

Brunchen med Freddie var rolig som alltid.. Mycket snack om ingenting, åh vad härligt det är.. Vi satt och snackade i 1 ½ timme innan jag åkte för att träffa Christian. Och vi hade det minst lika trevligt med vår lunch.. Var verkligen kul..

Här kommer lite bilder från min, Lisa's och Freddie's tripp till the Great Falls..

  
   
   
   

Brunch-date, Lunch-date

Sitter nu hemma med städtanterna springande omkring mig, ska dock snart åka för att träffa Freddie för en tidig brunch. Vi kommer nog sitta på cafét där vi är stammisar, 49 West Street..
Klockan 12 ska jag däremot iväg för att träffa Christian för lunch, ska bli väldigt kul tycker jag.. Men vad ska jag hitta på tills jag måste åka?
Det finns ju inget att göra.. Jag vet! Jag uträttar små ärenden.. Såsom banken och tanka.. Skooooj!!!!

Vänskap

Martina!
Jag älskar dig!!! Vilken underbar vän du är!!!!!
Haha, btw, älskar inlägget du skrev.. Minnen från när man var 15 är alltid lika härliga..


ps. här får du tillbaka.. litegrann i alla fall...

HET!!!

Ibland känner jag mig riktigt vacker..


O'Briens, Efterfest och the Great Falls..

Jag tror detta är en av de bästa helger jag haft so far.. I lördags på förmiddagen gjorde jag inte alltför mycket, men då klockan blev fyra, så åkte jag och Lisa ner till Annapolis för att titta runt på gator vi inte riktigt utforskat tidigare. Trodde att Freddie skulle sluta jobba klockan 6, men när klockan var 10 över, så sms:ade hon och sa att hon var tvungen att jobba över, då hon fått en två timmars "rast" tidigare under dagen..

Klockan halv nio plockade vi upp henne och åkte in till Annapolis igen. Vi hade kommit på det excellenta idén om att äta middag inne på O'Briens, innan det blir till en nattklubb, för att sen stanna kvar, då Lisa och Freddie är under 21.. Planen gick galant, och vi dansade hela natten lång.
När vi var där, så säger Freddie att hon tror att två killar som var där var danskar, och efter mycket mod, går hon fram och frågar killarna, och javisst var de danskar, Freddie börjar hoppa av glädje, då hon aldrig träffat en dansk under sina 7 månader här i USA.. Vi alla slöt upp och pratade en lång stund, och när krogen väl stängde, följde Lisa, Freddie och jag med hem till Christian och Jakob. Och hade efterfest där tills fem på morgonen, då åkte vi hem till mig och sov fem timmar innan vi åkte till the Great Falls i Virginia.

the Great Falls var lite småtråkigt tycker jag endå.. Det var coolt att se vattenfallet, men jag blir lätt rastlös då jag inte kan göra så mycket själv.Kan i och för sig inte klaga på att det var 25 plusgrader eller mer idag.. Då vi spenderat ett tag där beslutade vi oss för att åka hem igen, och kom i världens längsta trafikstockning tror jag.. Det tog oss 20 minuter att åka emellan två avfarter på motorvägen, vilket vanligtvis tar 2 minuter.. När vi åkte hem, så tog vi och åkte in till down-town Annapolis, där vi åt sushi och tog en varsin glass..

Snacka om perfekt avslut på en perfekt helg..


[p.s. bilder från helgen kommer en annan dag... too tired now..]

Orlando, Florida

Dagarna i Florida var hur härliga som helst. Vi blev kvar ytterligare en dag, så totalt var vi där 3 dagar, och varje dag var det över 30 grader varmt.. Jätteskönt, med tanke på att det varit mulet och regn i Annapolis den senaste veckan..


Dag 1:
Vi gick alla upp tidigt på morgonen, och begav oss iväg till flygplatsen. Flygresan ner gick utan några som helst problem. Och vi kom ut från flygplatsen i Orlando och begav oss mot Disney's Magical Express, bussen som skulle ta oss till vårat hotell. När vi kom fram till hotellet, så trodde jag inte mina ögon, det var massivt, och alla som jobbade där såg ut som att de precis hoppat ut ur en Askungen-saga, med tanke på vad de var klädda i..
Snabbt begav vi oss till vårat rum, bytte om och stack och åt lunch, sen var det poolen som gällde, och vi spenderade stort sett hela eftermidagen där. Middagen åt vi en stor god buffé, och på kvällen satte vi oss på stranden och grillade s'mores(grillad mashmallow med en chokladbit mellan två kex) och tittade på filmen Råttatouille som de visade på storskärm. Hög mysfaktor på den kvällen.



Dag 2:
Huvudsaken till att vi åkte, var att mamman och flickan skulle döma i en EasyBake Oven Cook-off. Det var det som bidrog till att vi fick en gratissemester inkl. hotellboende, flygresa och inträde på Disney's alla parker. 
Tävlingen var arrangerad att vara på torsdagen, så medans mamman och flickan jobbade, så åkte jag och pojken till några av de olika parkerna. Först på tur var Animal Kingdom, där vi kunde hitta ett flertal djur, men vi åkte också berg-och-dalbanan Expedission Everest, vilket jag tror är en av de bästa berg-och-dalbanor jag någonsin åkt, det enda som saknades var en loop. På Animal Kingdom åkte vi också en vatten-attraktion, där man kan säga att vi blev dyngsura.
Pojken ville väldigt gärna se några andra parker också. Så vi åkte till Epcot, pojken såg dock inte det roliga i denna park, så vi satte oss och åt lunch och sedan åkte till Disney's Hollywood Studios, vilket jag tror skulle vart kanon, ifall vi haft mer tid på oss..
Tillbaka till hotellet, beredd att åka hem, men får reda på att mamman förlängt vår semester med ytterligare en dag, så att flickan också skulle få möjligheten att gå till en park, så vi åkte till the Magic Kingdom, den mest klassiska parken. Och vi hade det jättebra där verkligen.



Dag 3:
Uppe med tuppen så att vi skulle få några extra timmar i solen och poolen. Och när klockan var 11 var det dags att lämna hotellet. På flygplatsen fick vi vänta i 2 ½ timme, men vi spenderade tiden i alla de affärer som finns på Orlando Flygplats. Flickan som precis börjat lära sig tiden bortsett från digitala siffror, fick en klocka med visare, pojken fick ett spänne till sitt skärp och jag fick en öl, väldigt fair deal, tycker jag. Speciellt också då våran flygvärd ger blir smått kär i mamman och ger henne och mig fri alkohol, i form av två flaskor Jack Daniels istället för en. Kan man önska sig något
bättre???? 



När vi kom hem, så packade vi barnens väskor igen och deras pappa kom och plockade upp dem, jag tog en fika med Lisa, Väldigt br aavslut på tre underbara dagar..

Jag har en fråga...

Florida var helt otroligt, jag uppdaterar mer om det imorgon, då jag även kommer bjuda på lite bilder.. Men jag kom på en fråga som jag inte kan svara på själv..

Om du åker i en hiss som går uppåt, och sedan bestämmer du dig för att hoppa.
Är det du som faller ner och landar i hissen, eller är det hissen som fångar upp dig??

Helt ärligt.. Hur är det?

Summering

College:
Idag avslutade jag vårens kurser på Anne Arundel Community College. Måste säga att jag kommer att sakna dansen något så fruktansvärt. Har varit med på varje lektion, och har kommit samt gått med ett leende på läpparna.. Min lärare sa åt mig att adda honom som vän på facebook, och det tror jag minsann att jag ska göra.. Fick idag också ha mitt solo som avslutnings-projekt, gick riktigt bra tycker jag.. Vart lite skakigt, men vad tusan, det bjuder jag på!!

Hemmet:
Har suttit hela kvällen med sonen som haft läxor, jag blir dock grymt frustrerad då det tar evigheter för honom att starta, och då något annat hela tiden kommer upp, så avbryter han det han gör, utan anledning.. Har idag också försökt packa, men blir aldrig riktigt nöjd med vad jag ska ta med mig till Florida, nu eventuellt så kommer vi att stanna ytterligare en dag, beroende på kostnaden för att förlänga flygbiljetten. Mamman åkte iväg ikväll för att jobba i Philadelphia, men kommer hem tidigt imorgon igen, vi ska allihopa upp tidigt, och måste åka hemifrån klockan 6 på morgonen.. Kul att åka iväg så tidigt med yngre barn.. hmmm....

Gymmet:
Var enormt ofokuserad idag, gick i moderat tempo på löpbandet, och hade säkert en sju raster under den timmen jag var där. Blev ju ännu mer taggad då man känner lukten av popcorn. Men nej, idag har jag hållit min kost på spänn, och inga onyttigheter har slinkit ner..

Nej, nu ska jag se till att sonen kommer ut ur duschen, så vi kan fortsätta läxorna.. Sen soooooova, då jag ska upp fem imorgon bitti!
God Natt

ps, inget kommer att hända här på bloggen de närmsta dagarna.. Återkommer sent på torsdag, eller någongång på fredag... Det vet jag inte förrän imorgon..


Det är synd om mig..

...NOT!!



Tidigt på onsdag morgon åker vi till Orlando, Florida. Mamman ska jobba och kommer ha hjälp av flickan. Under tiden så kommer jag och pojken att gå runt och bara ha det roligt. Vi har kollat väderleksrapporten, och vi kommer att ha strålande solsken med över 30 grader varmt. Bilden oven är det lyxhotell vi kommer att bo på, och är placerat innanför gränsen av vad som är DisneyWorld. Synd bara att vi är där 24 timmar..

Men oj så lycklig jag är!!!!!

Confessions of a foodaholic..

Denna helg har det blivit alldeles för mycket mat av den onyttiga sorten.
Det har till och med gått så pass, att jag och mamman har kommit överens om att vi ska hålla oss helt borta från sötsaker hela nästa vecka, sen ska vi även skriva en mat-journal och träna hårt..
För att då bunkra upp, så har vi idag ätit: Pancakes, French Toast, Doughnut, Sandwiches, Ice Cream Cake, Popcorn, Chinese Food och Ice Cream.. Usch så äckligt när jag ser detta..

Nej, nu ska en ny vecka och ett nytt liv påbörjas..



Tusan.

Nu blir jag rejält frustrerad.. Hade mina två lediga veckor i sommar glasklart planerade, men sen får man för många bollar i luften och vet varken ut eller in.. Att det ska vara så svårt.. Vad jag än bestämmer mig för, så kommer någon bli upprörd, jag själv kommer bli ledsen hur jag än gör detta, men frågan är, vem av de andra är viktigast?

Hade Lisa över nu på kvällen, och vi pratade och tittade på filmen Legally Blonde som gick på tv.. Vi kom fram till lite planer inför nästa helg, då vi ska på utflykt. Men vi pratade också om olika resmål som är viktiga för oss att se. Samt så pratade vi om nya löften vi har för oss själva, ja, det hela var en trevlig stund..

Potatis..

Idag ska jag äta potatis till middag för första gången på fem månader.. Gud, så gott!!!

Sen ikväll så ska jag jobba, mamman ska nämligen ut, men inte kommer jag sitta och häcka.. Jag bjöd nämligen över Lisa och Freddie.. Lisa kommer garanterat, men ännu har jag inte hört något från Freddie.. Menmen.. nej nu är det dags för att titta på Kentucky Derby.. Sen middag...

Over and Out

Fredag Kväll

Hade riktigt trevligt ikväll faktiskt.. Vi blev sex stycken, fem från Sverige och en från Danmark, först blev det som sagt sushi på restaurangen Nano, sen gick vi ner till hamnen och åt glass, satt och bara snackade. Några av Malins vänner från U.S Naval Academy kom förbi och snackade ett bra tag, så vi hade det väldigt trevligt..

Mammans pojkväns vänner ville sen att jag skulle komma förbi FedHouse och festa med dem, då de har en svensk kompis som är på besök, men jag kände att jag inte ville umgås med dem.. De är inte riktigt min umgängeskrets att umgås med 30-åriga, rent ut sagt, skitstövlar.. Så istället åkte jag bara hem för att ta det lugnt. Ligger nu i sängen och är mer än redo att somna in för natten..

Puss och Kram tills vidare..

skandinavisk/japansk afton

Då var man badad, utvilad och klr inför kvällen. Det är bara sminket som behövs.. ska bli så kul att komma ut.. Gjorde precis planer om att träffa Freddie innan, och bara hänga..
Nej, måste dra.. Barnen kommer hem från skolan nu..
Over and Out!

5



Det är idag exakt fem månader sedan jag satte mig på ett plan från Sverige till lilla landet lagom.. Det känns konstigt att tiden går så fort.. Känns verkligen inte som fem månader..

En annan sak som har med siffran fem att göra är att vi åker till Orlando, Florida om fem dagar..
DisneyWorld, Sea World och Musse, here I come..

Vagga (vård av gammal..)

Idag har jag suttit barnvakt åt barnens gammelmormor, gör det även nu, men jag kände att jag behövde ett break, så jag ska nu hoppa i badet och ta det lugnt.. Förbereda mig själv inför kvällen, då jag ska äta sushi med ett gäng skandinavier, eventuellt blir det även utgång efter det..

Nej, badet väntar.. Lugn stund för mig själv..Yay!!