Mammans jobb

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftoday.msnbc.msn.com%2Fid%2F26184891%2Fvp%2F34172334%2334172334&h=64ab1f992e3b97dc0d9c407457662a7e

Nu har äntligen en link kommit ut från när jag tog med barnen upp till New York så att de kunde vara modeller då mamman jobbade.
Förhoppningsvis kan ni hemma i Sverige se detta också..


Idag går mitt visum ut, blir jag illegal då?

Intressant start på dagen. Jag hade helt bestämt mig för att inte förlora humöret mot pojken, och jag lyckades, men flickan däremot.. Och allt började med att jag inte tänkte fixa hennes hår efter att hon varit otrevlig mot mig.. Oj hoppsan så vi kunde skrika och bete oss..
Vi fick i alla fall ett långt samtal i bilen på väg till skolan. Efter att jag släppt av henne åkte jag till gymmet, men då jag inte hade någon rock på min iPod, så blev det bara 45 minuter på gymmet.. Jag behöver musik med beat för att kunna gymma..

Nu ska jag ringa barnens papa, så att vi kan åka och äntligen och få tillbaka avgasröret på min lilla Honda, för mammans mormor har skrivit över bilen jag kört de senaste månaderna till mammans moster som kommer och hämtar bilen senare denna vecka..

Over and Out

Hell Week.

Japp, nu drar det igång igen. Mamman ska ut på 5-städers-tour. Plus att när hon inte har den touren, så jobbar hon i Philly vaje dag.
Hell Week började idag. Upp klockan 6 (på en söndag?!?!?!?!) för att köra flickan till hennes inomhus-fotboll. De hade deras första match för säsongen, och dem vann med 8-0.

I eftermiddag åker mamman till Detroit och sedan reser runt i landet till på onsdag då hon kommer hem för en dansuppvisning flickan har. Sedan på onsdag kväll reser hon ut igen..

Men nu är det bara 3 veckor kvar på hysteriskt jobbande. Sedan åker vi äntligen till Florida, som jag längtar!!

Hur skulle mina vänner kunna parta utan mig?

Sov till och från natten till fredag. Vaknade på ett strålande humör. För jag skulle gå ut och festa med Elaine, vid 2-tiden textade hon mig och sa att hon inte mådde så bra och att hon inte kunde gå ut. Humöret sjönk lite, men jag tänkte inte sitta själv hemma, så jag ringde till Isi, och vi bestämde oss för att gå ut och äta med Verena. Hibachi blev det, och som jag saknat det. Så gott!!

Efter det gick vi runt i lite affärer, och jag gjorde min shopping med 12 par strumpor, LYCKA! Runt 10 åkte vi till City Dock Café för att träffa Pia. Vi satte oss där med varsn kaffe och spelade Alfapet. Isi och jag var ett lag och vi vann. När City Dock skulle stänga åkte vi till Double T Diner, mumsade på pommes till 1.30am.

Verena bestämde sig då för att åka hem, men jag, Isi och Pia kände oss inte redo för det än. Så vi satte oss i min bil för att bara cruisa runt i hamnen. Just då kom jag att tänka på att barerna just skulle stänga. Så jag parkerade bilen och tvingade med mig de andra i kylan. Vi hann inte ens gå runt rondellen i hamnen innan vi stötte på 3 killar som bjöd med oss på efterfest. Kanon, efterfest utan att ens ha festat alls.

Halv 6 kom jag hem och somnade på en gång. Dock vaknade jag klockan 8 igen. Jättekul!
Det var planerat att jag skulle jobba på kvällen, men jag fick ett text av mamman som sa att hon skulle åka till jobbet på morgonen, så hon gav mig kvällen ledigt. Då tog jag och åkte för att träffa Pia. Och därefter åkte vi till City Dock igen och spelade Alfapet igen med Verena och Svenja som vi träffade där. Pia och jag vann denna gång.


Thanksgiving

Jag tror att jag var mer stoppad än vad kalkonen vi åt var. Mycket, mycket, mycket mat..

Turkey Day(Torsdag) började med att jag körde barnen till Philadelphia, där vi träffade mamman på hennes hotell, där tittade vi på Macy's Thanksgiving Parade på TV, och när mormor, morfar och gammelmormor kom, så åkte vi till mammans studio, där hon gav oss en liten tour, en bättre tour en den jag fick då jag var där för några veckor sedan.
Där stöte vi även på killen som uppfann Slanket, det är typ samma sak som en Snuggie, seriöst, jag vet inte ens skillnaden, men det är tydligen två helt olika saker.
Efter vår tour, så åkte vi till ett lyxigt hotell och åt buffé. Matkoma naturligtvis.

Sen var det dags att stoppa in barnen i bilen och åka 2½ timme söderut igen för att möta upp med pappan och hans familj. Mer god mat, och ännu värre matkoma. Kände efter ett tag att jag började bli alltför trött, fyllde magen med kaffe(vet inte riktigt varför, då det var de-caf.. Kanske var för trött för att bry mig) för att sedan köra 1 timma hem igen. Satte på en film, och somnade in.

Det var en bra dag i alla fall. En mycket trevlig första Thanksgiving..

Så gör vi ett nytt försök..

Om mindre än en timma ska jag hämta upp barnen hos deras pappa för att åka till West Chester, Pennylvania för att äta Thanksgiving-lunch med mamman. Men jag har inte lyckats ta mig ur sängen än.. Det är för kallt i mitt rum, och sängen är varm och underbar.. Jag vill inte lämna den!




No one kicks it like Zlatan..

Har spelat låten Who's Da Man några gånger på senaste. Och jag har själv nynnat på raderna I love you, Ich liebe dich, Zlatan Ibrahimovic.. Och idag har flickan själv gått och börjat sjunga No one kicks it like Zlatan med sin egen melodi, och det är nog först nu jag inser hur mycket av det man gör som påverkar barnen man tar hand om.. Haha, ganska så sött..

Så kom helgrapporten!

Fredag:
Så jag, Ashley och Sophie skulle ju ut på middag med Douglas, Mike och Rob.
Fint sena (40 minuter) kom vi tjejer äntligen dit. Träffade Mike(som de andra hade parat ihop mig med), som inte hade NÅGOT hår på huvudet.. Och då menar jag INGET, inte ens ögonbryn. Han hade fått allt hår bortrakat som en "märkning" av att han blivit antagen till att få träna till att bli en Navy SEAL.
Kanske är en bra ursäkt till att inte ha några ögonbryn då kanske.
Han visade mig bilder av hur han såg ut med hår, vilket var betydligt bättre än utan, men samtidigt så är han inte min typ.
Då vi var klara åkte vi alla hem till mig för att förfesta, killarna var väldigt fashinerade av alla leksaker i mitt hem, och började på en gång spela Wii och leka med mörker-glasögonen. Men förfesten gick snabbt över till att bli efterfest. För vi startade väldigt sent, så vi alla var trötta och däckade tidigt..



Lördag:

Då alla åkt tog jag och Sophie och slappade ett tag innan vi åkte downtown för att äta lunch på Chick & Ruth Delly. Vi tog också och satte oss på City Dock Café för att dricka lite te. Ner dit kom också Isi, Moni, Pia, och två tjejer till. Men vi sågs inte alltför länge, för Sophie var tvungen att jobba, och jag var tvungen att städa lite hemma. När jag kom hem städade jag inte slltför mycket, jag tog en tupplur istället..
Vid 10 kom Sophie hem till mig, lämnade lite saker och sedan åkte vi downtown för att gå ut med Elaine. Vi började på FedHouse, men gick efter en kort stund över till Dock Street. Där träffade vi vår kompis Mike (en annan än fredagen, det finns väldigt många Mike här). Och när stället stängde tog vi 4 och åkte hem till mig för efterfest.. Kom i säng runt halv 5.
När jag vaknade på söndagen låg de andra fortfarande och sov. Så jag passade på att tvätta tvätt, diska och städa lite smått. Och efter de andra åkt hem så tog jag och slappade innan familjen kom hem.. Kanonhelg..
När kommer nästa?





Vi kom ju inte så långt..

Efter att ha haft pojken bråkandes och skrikandes åt mig så orkade jag inte mer.. Jag vände om bilen och åkte hem igen efter en halvtimmes körande.. Jag är ju inte glad direkt.. Plus att jag fick snabbt packa ordning lunch åt flickan som jag var tvungen att köra till skolan..

Ingen lycklig dag direkt..

Uppe innan tuppen..

Varit vaken sen 4.43, har duschat och ska nu packa. kvart över 6 ska jag väcka barnen, och vi ska försöka lämna huset så tidigt som möjligt.. Ska bli intressant att ta sig till PA, då jag tror att eluttaget för GPS'n inte funkar i bilen. Blir till att anteckna för hand.. Kul..

Over and Out

Variation

Jahopp, då blev det en road-trip. Kul med variation i vardagen.. Denna gång blir det jag och barnen som ska köra till mamman i West Chester, Pennsylvania. Cirka 2½ timme härifrån.
Hon är ju ute och jobbar varje dag, så för att kunna få tillfälle till att se barnen, så kommer nu vi åka till henne, flickan får helt enkelt ta ledigt sista dagen innan Thanksgiving.

Vi åker upp tidigt imorgon för att spendera en stund med mamman innan hon måste jobba igen, när hon väl jobbar, så kommer vi nog gå på bio, bada i hotellets pool m.m. Och när mamman är klar med jobbet tar vi och går ut på middag innan läggdags.. Sen åker vi hem tidigt på onsdag igen, för då ska barnen till pappan tills på torsdag, för på torsdag åker vi nog upp till West Chester igen med mormor och morfar för att fira Thanksgiving med mamman, och sedan hem igen.. Efter det har jag ingen aning alls om vad som händer..

Jag kan faktiskt kasta en football, om bara inte vinden skulle förstöra allt!!

(kommer att skriva om helgen ikväll, kanske kommer det lite bilder också..)

Denna har pojken ledigt från skolan, detta på grund av att det är Thanksgiving på torsdag. Flickan går i skolan idag och imorgon, men är därefter ledig resten av veckan.
Pojken och jag har då idag varit ute i en park där vi bor och kastat lite football. Var väldigt skoj, trots att det var väldigt kallt och regnade. Kom nu hem för vi var blöta och kalla, har ätit lunch och jag har gått med på att låta honom spela Wii, medans jag tvättar och städar lite.. Det är konstigt, jag är alltid på städhumör på måndagar, trots att städhjälpen kommer på tisdagar.. Kanske för att huset då börjat bli som stökigast..

Over and Out

Kalas

Utgång med Sophie!!! Wooohoooo!!!


I samma rum som Twilight-gänget..

Precis. Inklusive Robert Pattinson. Dock hade jag ingen aning om detta förrän igår, då pojken och mamman pratade om det.. Jag förstår inte, för det var ett väldigt litet greenroom vi satt i.. Jag såg i och för sig en person komma in med ett litet entourage, men jag kollade ju inte noga.. Det var ju inte John Mayer liksom..

Amerikaner är galna!

Såg igår en reklamsnutt på tv.

Reklamen var för smörgåspålägget Nutella.

Dem annonserade att det var ett av de mest nyttiga påläggen.

VA?!?!?!?!

Inte konstigt att medelmänniskan har storlek 44 i kläder här i USA..

Jag själv är bara glad att jag nu måste knäppa skärpet längre in på bältet.. Kanske för att jag håller mig borta fån Nutella!!!!!

Vad har jag gett mig in i?

Sophie har skaffat en blind-date till mig ikväll. Hon, Ashley och jag ska gå ut med tre Navy-killar, gulp.. Några som dem träffade i onsdags.. Middag ute, förfest hos mig, och sedan utgång. Har vi trevligt så blir det även efterfest hemma hos mig..

Ska nu ta och städa, för att sedan ta ett bad innan jag måste åka för att hämta flickan som har halvdag idag.. Näe, måste gå nu om jag ska hinna... Stort hus.. Lite tid..

xoxox


Stressigt lyxliv..

Jag var sååå nära, sååå nära *visar ett litet avstånd mellan tummen och pekfingret* att träffa musikern John Mayer. Han var på NBC bara minutrar före vi kom. Men tydligen är han och hans entourage hur otrevliga som helst, så det kanske var bäst att inte träffa honom, då vi hade barnen med oss.

Menmen, nu hoppar jag framåt i tiden.
Jag plockade upp barnen och åkte till tågstationen, skaffade våra biljetter och steg på tåget. Efter att ha drämt till med väskorna jag bar, så hittade vi äntligen plats. Barnen gjorde deras läxor och sedan satte de igång att spela olika spel de hade med sig. 20 över 7 kom vi äntligen fram och vi träffade mamman som kommit till Penn Station för att möta upp oss..
Åkte till vårat lyxhotell som NBC hade stoppat in oss i. Lämnade våra saker och gick sedan ut och åt sushi. Mycket gott, sedan hemgång, och vi alla däckade mer eller mindre.

Upp i morse för att duscha och göra oss i ordning för dagen. Gcik ner till frukostbuffén och halv 11 kom en bil för att hämta upp oss och köra oss till studion. Slussades in i greenroom och mamman blev sminkad och alla barn som skulle vara med gjordes iordning. Fick följa med och stå bakom kamerorna, och jag säger då det, att allt utrymme ser så mycket större ut på tv..

När vi var klara, sattes vi i en ny bil som körde oss till Brooklyn, där filmningen för NBC's hemsida skulle vara. Och stället vi steg inpå var en.. bar?
Mamman hade sina planer om hur allt skulle gå till, och hade till och med planer att jag skulle vara med i filmningen, men när vi väl kom dit så hade producenten redan andra planer. Hon ville att värden för filmningen skulle göra allt.. Men jag är okej, jag var ju inställd på det från början..

Tillbaka till Penn Station för att ta tåget hem igen. Fick ta itu med flickan som grät som en galning sör att hon  redan saknade mamman. När vi kom hem var det bara att hoppa i säng direkt.. Jag ser inte fram emot att vakna 5:35 imorgon bitti. Jag vill sova i flera dagar nu..

(Bilder kommer läggas upp, så fort jag fört över dem till datorn)

Nu drar jag!

Nu drar jag till Äpplet! Ska först bara hämta barnen i deras skolor, och sen drar vi! Kommer komma dit strax efter 8 ikväll, och då ska vi ta en taxi till hotellet för att möta upp mamman, och sedan blir det ut för att äta middag.
Jag tror att jag har packat på ett väldigt galet och inconvinient sätt, men jag kom inte på något bättra. Det blir till att bära många väskor för min del, då jag tror det kommer bli bökigt för barnen att hjälpa till..

Imorgon har vi ju som sagt några inspelningar som ska göras. Men sedan runt 5-tiden tar barnen och jag tåget tillbaka, och kommer hem runt 9 ungefär. och sedan blir det läggdags för att sedan ska det äntligen bli FREDAG!!!!
Party för hela slanten tycker jag.. Vad tycker du, Sophie???

Näe, nu ska jag ta för att fixa med det sista innan jag måste dra..

Ha De!!

xoxox


Straight A's

När jag åkte för att hämta pojken så fick jag vänta en liten stund innan barnen kom ut, då de fyller skolbussarna först, innan alla andra barn får komma ut. Och när jag får se pojken så kommer han springande mot bilen med ett leende på läpparna(Har aldrig hänt förut). Han berättade att han har fått alla MVG i alla ämnen(Vilket alrig har hänt förut). Glada som vi var åkte vi och handlade en Slurpee, isdrink från 7eleven.

Åkte sedan för att hämta flickan och komma hem. Läxor gjordes och jag tog och lagade amerikanska köttbullar och stekte på kött till burritos. Jag tvättade stora mängder tvätt, och jag såg till att barnen åt mat. Sedan gick vi upp på övervåningen och packade för NYC, och barnen tog ett varsitt bad.

Nu har de båda lagt sig. Jag skulle behöva städa mitt rum, men jag är för trött för att göra något, jag kan göra det imorgon. Det viktiga är att barnens rum och resten av huset är rent, mitt rum kan jag städa i efterhand..

Näe, nu ska jag sova! Ha De!
Over and Out
xoxox

Klappat och klart..

Tågbiljetterna är köpta, imorgon åker jag och barnen till New York City för att träffa mamman. Sååå glaaad!!!

Annars så hade jag idag min sista college-klass för året. Och när jag var klar där, åkte jag för att träffa Pia, Svenja, Sophie, Ashley och en till tjej jag inte kommer ihåg namnet på, på City Dock Café. Dock blev jag inte kvar alltför länge, för jag skulle åka till affären för att inhandla lite mat, och sen ville jag stanna och hitta en tröja. Mamman har nämligen nämnt att de kanske vill ha min hjälp på torsdag, då hon ska spela in två inslag som kommer sändas här i USA. Ett som kommer sändas fredagen efter Thanksgiving på tv-kanalen NBC, och ett som kommer läggas ut på internet på NBC's hemsida.. Jag hoppas stenhårt på att få vara med, men har självklart inställningarna på att bara få stå i skymundan bakom kamerorna. Jag är glad av att bara få vara där..

Så jag hittade mig en blå tröja, då jag inte får använda vare sig svarta eller vita kläder. Hittade också en annan topp som blev min..

Nu ska jag ta och hoppa i badet innan det blir dags att hämta barnen..
Over and Out.
xoxox

November? Verkligen?

Mitten på november, och temperaturen idag har varit över 20 grader.
Hur underbart är inte detta?


NYC

Ja just ja. Glömde ju säga att jag och barnen ska på onsdag åka till New York City för att möta upp mamman, som jobbar där hela nästa vecka.
Och på torsdag har hon arrangerat så att barnen ska vara modeller för the TODAY Show NBC då hon ska ha ett segment med dem som kommer sändas Black Friday, dagen efter Thanksgiving. Hur coolt kommer inte det bli att få träffa programledare och producenter för en av USA's största tv-show?
Och sedan när vi är klara på torsdagen så åker jag och barnen hem igen. Hur najs är inte det? Snabbt, men härligt..

Kommer att bo på ett hotell precis bredvid Central Park. Jag längtar så. Kanske är dumt av mig att skriva detta dock, för då jag gjort det tidigare, så har det inte blivit av.. Men denna gång kunde jag inte vänta med att berätta.. Bara tågbiljetter som saknas, vilket jag tror mamman sa att hon skulle fixa idag.. Jag vill, jag vill, jag vill..

Jag såg tomten i torsdags!

Kom på att jag glömt skriva lite roliga saker här på bloggen, så här kommer en snabb uppdatering.

Torsdags var heller ingen bra dag för mig, men efter att ha fått pratat och gråtit ut hos mamman, Sophie och Isi, så mådde jag mycket bättre. Jag och Sophie fikade på City Dock, där jag fick se den fösta jultomten för året, och sen åkte vi hem till henne för att äta lunch med Isi.

I fredags gick jag som tidigare sagt ut med Tove, och vi träffade två av hennes vänner och vi alla gick till Pusser's, men det var inte direkt mitt typ av ställe. Så kvällen blev relativt tidig.

Igår kom barnen hem vid två-tiden, och jag tog och körde dem till mormor och morfar där mamman väntade för att vi skulle fira mormorn som fyllt år, och vi gick till en thai-restaurang och efter det gick vi till Ben&Jerry's, men då jag var FÖR mätt, så tittade jag bara på medans de andra mumsade i sig av glassen.
På kvällen när jag kom hem, så bytte jag snabbt om och sminkade mig, för jag skulle ut med Sophie. Vi träffades vid City Dock, där Svenja och Pia satt, senare kom även Moni och Isi med två andra Au Pairer, och vi pratade en lång stund innan jag och Sophie drog vidare till FedHouse. Där träffade vi en kille som vi började prata med, och han undrade senare om vi ville följa med till Dock Street, och det ville vi. Väl på Dock Street träffade vi också våra football-killar och vi alla partade till stälet stängde.
Jag skulle köra hem Sophie, och när vi var påväg mot bilen stötte jag på Johnny, mammans ex-pojkväns kompis, som precis kommit tillbaka från Irak där dan varit soldat i ett år. Det var kul att se att han kommit hem helskinnad.

Idag har jag gått upp för att göra irdning barnen för söndagsskolan, pappan kom och hämtade dem, och jag sitter nu i mina mjukisar och väntar på att Pia ska ringa mig för att ses för en lunch. Jajustja, mamman har också satt upp en ny tv hon köpt, en 47" flatscreen. Va tusan! Tjejer kan!!!

Men en sammanfattning, denna helg har varit kanon verkligen, och jag kan inte vänta till nästa helg, då pappan ska ha barnen igen..

Räddaren i nöden..

ÄNTLIGEN har jag en ledig helg, eller ja, mamman har gett mig ledigt då jag jobbat så mycket. Barnen är hos pappan ikväll, för det är egentligen hans helg, men imorgon kommer de tillbaka för att han ska på ett bröllop. Familjen och jag åker då för att fira mormor som hade sin födelsedag igår. När vi kommer hem ska jag ut med Sophie för att fira hennes 21-årsdag på riktigt. Dock nu kan vi inte längre använda oss av vårat partytrick. :(

Ikväll var det tänkt att jag skulle gå ut med mamman, men hennes "på-och-av-pojkvän" har haft en operation på huvudet, så hon har åkt till honom för att hjälpa honom. Så jag blev sittandes helt själv hemma, mina kompisar är antingen bortresta, jobbar eller svarar inte när jag skriver till dem, så jag blev sittandes på facebook och pratade med Brad. Men sen fick jag svar från Tove, en svensk tjej som kom hit inte alltför länge sedan, som jag inte ens har träffat än. Men hon var på att gå ut, så det tackar jag för. Nu gör jag mig iordning för att träffa henne downtown klockan 10. Jag taggar till..

Over and Out!

Nej

En jävla obra dag idag.
Orkar inte ens ta upp det, de involverade vet, det räcker..

Loss and return of night-night..

I februari förlorade vi night-night, flickans snuttefilt, som hon haft sedan hon föddes. Och vi alla blev förtvivlade, men lyckades på ersätta night-night så gott som möjligt. Men det har aldrig varit detsamma.
Men nu hände det. Jag hittade night-night inkörd bakom mitt handfat(jag tror städerskorna var boven i dramat). Och jag fick genast väcka upp flickan. HELA familjen blev jätteglada, och jag vet inte hur många gånger flickan har pussat på mig och sagt ordet tack..

Annars så har jag spenderat dagen med Sophie, Moni och Moni's lilla pojke som hon tar hand om. Vi alla fikade och åt lunch, och firade Sophie då hon idag fyller 21. Jag tycker det är lite sorgligt, för nu kan vi inte ha kul åt att vi kan komma in på barer genom att lura vakterna om att födelsedatumet på svenska körkort är skrivna baklänges.
Min födelsedagspresent blev i alla fall en flaska Absolut Vodka. Viktigt att ha liksom..

Nej, nu ska jag sova.
Over and Out

Philly, but not really..

Så tidigt på lördag blev det till att gå upp för att bege oss mot West Chester, Pennsylvania. Mamman hade jobb hela helgen, och jag och barnen fick äntligen, efter 11 månader och en vecka, följa med. Resan till hemshoppings-kanalen QVC som hon regelbundet jobbar för, tog ca 2 timmar. Och när vi kom dit så fick vi våra namnskyltar som vi var tvungna att bära för att få gå igenom byggnaden, och mamman visade oss till greenroom, där vi kunde titta på tv-skärmar på vad som hände i studion(fick nämligen inte gå in i studion). Och hon visade oss också datorer, som sköter statistik över hur många sålda produkter de har, men också hur många dollar de säljer för i minuten. Något så otroliga summor verkligen, men vad förväntar man sig, när det är flera miljoner tiittare.

När mamman var klar med sin första produkt, så tog hon med oss till vårat hotell och vi checkade in, och sen gick vi och åt pizza på ett ställe som låg intill. Mamman tog sedan och droppade av oss vid hotellet, för att åka och jobba ytterligare några timmar. Barnen och jag tog då och hoppade ner i hotellets pool och simmade runt, jag satt dock bara i bubbelpoolen. Efter någon timma gick vi tillbaka till rummet, barnen tittade på filmen Monsters vs Aliens. När dem gjorde det, så passade jag på att sova en timma.
Lagom till när filmen tog slut, kom mamman tillbaka, och vi gick ner och satte oss i bubbelpoolen igen, men denna gång bara för en kort stund, för vi skulle ut på middag. Och vi gick till en mysig restaurang där vi åt sushi. Sedn tillbaka till hotellet och gjorde oss redo för sängdags, då mamman var tvungen att gå och jobba igen runt 4-tiden på morgonen. Vi satte på filmen Night at the Museum 2, och mamman och jag somnade in medan barnen tittade klart på den filmen.



(Lite slitna efter helgen)



På morgonen när jag och barnen vaknade var mamman redan iväg och jobbade, så vi tog bara och gorde oss iordning för att möta upp henne för frukost, och vi åt en STOR buffé.. MUMS!!!

Upp för att städa vårt bombnedslag till rum, och sedan åkte vi hem. På vägen var vi tvungna att stanna, då mamman skulle bli intervjuad för en radiokanal i DC-området. Men sedan fortsatte färden. Kom hem, och pojken hade fotbollsträning, när han var klar åkte vi alla och handlade mat, sedan åkte vi hem, packade upp maten, för att sedan hoppa in i bilen för att möta mormor och morfar för middag på vår vietnamesiska restaurang. Hem och läggdags.




Idag har jag inte gjort något speciellt, eller, jag har skypt med Lisa och Freddie. Och det var så kul att göra ett konferenssamtal med dem. Jag saknar dem så!


Prep

Väskan är packad och jag ligger nu i sängen för att invänta John Blund. Kanske ska ta och börja läsa boken som mamma och pappa skickade till mig, fast jag inser nu att det börjar bli ansträngt att läsa lång svensk text. Hmm..

Imorgon bitti blir det till att gå upp tidigt, för att hoppa in i bilen och åka med familjen till Philadelphia, där mamman ska jobba över helgen. Jag är lika exalterad som ett barn på julafton. 

Men i och med att jag ska åka dit, så kommer det inte bli någon uppdatering förrän på söndag. Ni får helt enkelt vänta till dess.

xoxox 

November?

Var tidigare på City Dock Café med Svenja och Sophie, min typiska tisdag och torsdags-syssla, då vi träffas där de två dagarna för att dricka kaffe och prata. Extra skönt är det, då men ka sitta ute med bara ett linne på sig och solen skiner.  Mysigt som tusan..

Mamman åkte idag också till New Jersey för en Satellite Media Tour, där hon blir intervjuad av 30+ tv-kanaler på mindre än 6 timmar. Så idag och imorgon är jag då ensam med barnen. Inga stressiga kvällsaktiviteter att gå på, så allt bådar gott.
Och tidigt lördag morgon åker vi ju också till Philadelphia för att spendera helgen där medans mamman jobbar.

Som Petter säger: "det går bra nu, kompis, det går bra nu."


Lugn stund..



Badet är tappat, vinet är upphällt, nu dyker jag i!!!


Bilder och text från Halloween.

Sorry för bristen på bilder. Jag fokuserade nämligen på att hålla min drink..

Fredagen:
Planen var att gå på en hemmafest, men jag och Sophie kände mer för att gå ut downtown Annapolis: Väl där satt vi på City Dock Café, och efter ett litet tag kom Navy-Mike och gjorde oss sällskap. Även karaktärerna från Sesame Street gjorde oss sällskap!



Sen blev det dags att gå vidare, vi gick då till baren McGarvey's med sällskap av Marin-Mike denna gång. Kort besök innan det blev hemgång.

Lördag:

Tog mig en välbehövlig sovmorgon. Och då jag vaknade vid 10 så gjorde jag mig iordning till the American Dream(Captain America's dotter) i ett väldigt långsamt tempo. Strax innan 3 kom Sophie och lämnade bilen hemma hos mig, och vi åkte tillsammans ner till Annapolis för att titta på Navy's football-game. Kom precis då de började spela, och vi slöt upp med Svenja, Moni och Isi.


  
Svenja, Isi och Moni.
Krabba, Ängel och Djävul.

 
Sophie och Sofie.
Pirat och American Dream.

Efter bara 1 och ½ quarter var jag tvungen att lämna tjejerna för att åka hem och gå Trick or Treat med flickan och hennes bästa kompis. Pojken gick med sina kompisar och ville inte alls umgås med oss. Vanligt bland 11-åriga pojkar? Jag bytte om till min andra outfit för kvällen, Marge Simpson, bara för att flickan så gärna ville att jag skulla ha på min blåa peruk.
Så här såg jag ut då!

Dock när jag var ute och gick så var jag nära på att göra samma Playboy-debut som Marge själv, då tygstucket jag hade som klänning konstant höll på att falla av, men jag ville ju att det skulle vara trovärdigt.

Efter 2 timmar åkte jag hem igen, bytte om och mötte upp Sophie och några marin-killar, och vi alla tog och åkte till Baltimore och ett ställe som heter Powerplant, där det är som en stor utebar, men som är omringat av flera små nattklubbar/barer. Vi hade tur som lyckades övertyga två vakter och en polis om att Sophie är 21(trots att hon inte är det), men då jag sköt in och gav dem mitt körkort och sa att jag var född 2 Maj, så var det inga större problem. Här tog också fotograferingen slut. Lyckades bara ta en bild på mig och Sophie tillsammans.


Hade riktigt kul. Och har nu bestämt mig för att Halloween är den bästa högtiden någonsin, det var så kul att se vad alla klädde ut sig till, och kreativiteten vissa hade. Och så kommer jag bli så extremt bortskämd när jag kommer hem till Sverige igen, i alla fall då det gäller med att gå ut med killar, för här i USA så är det killarna som betalar, hela min lördag blev betalad för, drinkar, inträde och shots. Snacka om att man är lycklig!

Söndag:

Söndagen spenderade jag med en lunch downtown med Maddy som kom och hälsade på. Dock blev lunchen kort, då metron hon satt på var försenad med en timma, och jag var tvungen att åka hem då barnen kom hem från pappan.  Men detta har jag ju redan skrivit om, så det behövs inte tas upp igen.


Jaja..

Jag vet, jag lovade en berättelse från Halloween, men jag har helt enkelt inte orkat, men jag lovar, det kommer komma förr eller senare, för jag vill verkligen dela med mig..

Idag har varit en sisådär dag. Pojken gjorde trubbel imorse, som många andra dagar. Men nu tänker jag inte ta något mer av detta, så jag pratade med mamman, som tog tag i allt då han kom hem ifrån skolan. Och då första fösvarsmekanismen är att skylla ifrån sig, så fick han det att låta som att allt var mitt fel, men mamman var på min sida, vilket jag är glad för. Nu hoppas jag bara på bättring, då denna höst kommer bli allt annat än lugn.

Men en kul sak, är att vi på lördag kommer få en liten mini-semester. Eller, mamman ska jobba, och kommer ta oss med sig till Philadelphia. Jag är jätte-exalterad, då jag nu varit här i 11 månader och inte fått följa med till hennes jobb, men nu blir det äntligen av. Så tidigt på lördag åker vi upp då hon har 3 eller 4 shower, men sedan blir det middag och bo på hotell, för att hon har 1 eller 2 shower på söndagen, och sedan åker vi hem.


Igår fick jag beskedet..

Vi ses om 13 månader!!!!


Första November=11 Månader



Insåg precis att jag varit här i nu 11 månader exakt. Dagen har jag spenderat med Maddy, och det var så kul att träffa henne igen. Vi åkte downtown för lunch och sedan letade vi souvenirer till henne då hon åker hem nästa tisdag. På kvällen gick jag, mamman och barnen till en vietnamesisk restaurang tillsammans med mormor, morfar, gammelmormor, farmor och farfar. Riktigt trevligt.
Överhörde också gammelmormor, som frågade morfar vem jag var, och det värmde något så extremt då han sa att jag var en del av familjen, ett barnbarn till dem. Gjorde mig något så otroligt glad!

(Imorgon kommer jag att skriva ner om min Halloween, och också lägga upp lite bilder.)
(Men nu ska jag sova!)