Kul att jag finns med på mtv.se....

Scrollade igenom Mirre's blogg(en utav tjejerna som jag åkte till USA som au pair med), och vad hittar jag om inte en bild på mig själv längst ner på detta inlägg..

Det var ju kul! http://blog.mtv.se/mirre/2010/12/08/svaren-2/

Kan vi inte bara skjuta på allt?

Eller ställa tillbaka klockan.. Nu är det bara 4 dagar tills jag sätter mig på ett flyg, och imorgon kommer hela släkten på "hej då-middag.." men jag vill inte. Jag är inte redo att åka härifrån, jag är inte redo att lämna familjen, lämna mina vänner, och speciellt är jag inte redo att ta itu med allt där hemma.. Jag vill att det ska bli den 1 December 2008 igen, då jag gav mig iväg hit.. Så många bättre egenskaper jag tagit åt mig då jag varit här, så många nya vänner jag har fått, några som kommer vara de bästa för livet, så mycket stöd man fått från dem.. :) vad kommer lixom hända sen? Jag vill inte behöva ta reda på hur mitt "nya" liv kommer bli, jag vill veta nu!

Nu är verkligen samlingen komplett!! :)

Kolla in Sophie's blogg för vår LMFAO-video, den från San Diego som jag inte lyckades lägga upp.. Sooophiesliv.tumblr.com :) och snart kanske vi kan göra någon ny låt, då vi redan har tre videos med denna låt.. Bara en tanke.. :)

Översvämning.. Igen..


Plus att jag fick doppa fötterna Downtown Annapolis.. Yay!!