The Town

Kom precis hem ifrån mallet där jag såg The Town med Elin och Josefin.. Det är den senaste filmen med Ben Affleck, och jag gillade den väldigt mycket, värd att se.. Två andra filmer jag sett på senaste och också är värda att se är Easy A, och The Social Network.. så ta en titt på dem med!! :)

Tiden går snabbt nu..

Som sagt, tiden går snabbt nu. 46 dagar tills jag åker hem och mindre än en månad till den nya au pairen kommer.. I helgen ska jag väl försöka förbereda mig genom att köpa en till resväska och sedan gå igenom heeela min garderob, eventuellt kasta lite saker, och kolla om jag behöver köpa ytterligare en väska.. Hmm.. Annars ska jag troligen köra Svenja och hennes bror till flygplatsen för att han ska åka tillbaka till Tyskland efter sitt besök här. Och som tack för hjälpen så har jag bestämt att Svenja ska gå ut med mig och Elin imorgon.. Xoxo

Footballs-matchen ju!

Glömde ju skriva om matchen i lördags.. Navy låg under med 14-0 efter 2 quartrar, men kom upp och ledde med 21-14, andra laget gjorde oavgjort till 21-21, och med 1½ minut kvar av hela matchen så gjorde Navy en interception(tog bollen från andra laget), och gjorde en touch-down.. Så 28-21!!!! Woo-Hoo!!!


uppradning innan matchen..

stretcha..

Touch-down push-ups..

Jag, Emelie och Elin..

Go Navy!!!


Två riktigt bra dagar..

Igår åkte v ett gäng till IKEA. Det var jag, Debbie, Josefin, Emelie, Elin och Emma.. Härligt att få bara gå omkring och dessutom att sen få sätta sig i restaurangen och njuta av köttbullar med potatismos, gräddsås och lingonsylt. Där hade de också ett specialpris på chokladtårta, så vi alla handlade en varsin bit sådan, slutade dock med att vi alla fick ta med en doggy-bag.. När vi var klara gick vi till the Swedish food market som låg vid utgången, och där köpte jag gifflar, tunnbröd, kaviar, julmust och godissnören.. Mums!
   

   

IKEA vet hur man inreder.. ;)

Sen åkte jag, Elin och Emelie till en skobutik där jag hittade paret nedanför, nu ska jag bara gå in dem till på lördag då det blir utgång!

På kvällen åkte jag till Emelie för att komma ut ur huset en stund och för att äta middag där.. Väldigt god mangokyckling! Satt sen och kollade på Sune's sommar/jul-klipp på YouTube.. Åhhh sååå underbart!!!

Idag hade jag Emelie, Elin, Josefin och Debbie över till mig för att bada i vår jacuzzi, men vi tog även ett dopp i vattnet, tänka sig, bada i Atlanten i mitten på Oktober.. Sen åkte vi hem till Emelie för att baka äppellpaj och blåbärspaj med marsán-sås som jag även köpt på IKEA, sjukt gott!! Fick sedan hem lite rester från igår..
Tack Emelie!!!





Jag var ju bara tvungen! :D


Nytt inköp igår!! :)


GAMEDAY!!!!!

GO NAVY, BLUE AND GOLD!!


Lugnet före stormen..

Inte för att jag sett många bränder, men jag tror inte den här slutade så värst bra..

5 minuter innan tog jag denna bild..



Sen blev det denna bild..


Att mat kan få en att längta tillbaka till sommaren..

Var tvungen att köra 5 kilometer till Wendy's för att få en liten nostalgi-trip från när Sophie och jag var på västkusten..



Sallad med grillad kyckling, guacamole, pico de gallo, spicy tortilla-strips med avocado-ranch dressing..
Mmmmmmmmmm....


Panik

Saker börjar kännas konstigt nu.. 2 månader och 1 dag innan jag sätter mig på det där flyget hem, jag har redan fått bekräftelsen om vilken dag och tid som jag kommer hem, allt börjar då på något sätt bli så mycket svårare.. Jag är grymt exalterad på att få komma hem, men samtidigt känner jag inte för att lämna mitt liv här.. Åhh, ångest! Måste ta och handla upp mig på souvenirer. Och bestämma mig över packning.. Ugh!