Söndagens Scavenger-hunt

Upp tidigt trots att lördagen blev väldigt sen. Körde och plockade upp Lisa, och åkte inte till Annapolis, för att ge två av hennes vänner skjuts till metron. Mötte upp våran counselor och en brasilianska och vi alla tog tåget in till D.C. där skatt-jakten skulle vara.

Väl inne vid Washington Monument mötte vi upp flera cluster från Maryland, Virginia och D.C. Totalt kanske vi var 10 cluster där. Varje cluster blev ett lag, och i våran skatt-jakt hade vi 2½ timme på oss att svara på 20 frågor om President Obama, såsom:
vilken bibel han svors in på,
titeln på hans bok,
vad vice-presidenten heter,
vilket community college vice presidentens fru undervisar på,
vilken stat han var senator för
m.m.

Tur nog hade brasilianskan Priscilla sin iPhone med sig, så vi letade upp alla frågor där. Inte alls fusk om ni frågar mig, då det inte alls fanns någon regel om att man inte fick använda elektronisk utrustning.
Mer saker vi skulle göra var att gå och ta foton på oss själva framför vissa saker, såsom Vita Huset, Lincoln Memorial, the Capitol.
Och vi skulle även hitta ett flertal saker runt om, vi hade stora problem att hitta en speciell gratis-tidning. Men till slut hittade vi den.

Och vår grupp fick full pott gällande poäng, vilket resulterade i att vi kom på första plats, egentligen kom vi delad första plats, men de andra gav upp då vi skulle ha en utslagstävling om vilken grupp kunde hålla en badbolli luften så länge som möjligt, vilket verkade omöjligt, så mycket som det blåste..
Vi fick även bevittna ett frieri vid roten av Washington Monument, och vet ni, hon svarade ja!



 

   



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback