Vegas-resan... del 3

Söndag:
Vaknade upp vid 9, var lite smått rädd av att gå och göra stan själv, och ute vid poolen är det alldeles för varmt. Så jag blev mest bara sittandes på rummet och tog det lugnt. Tog ett långt bad igen, och gjorde mig i ordning till att faktiskt gå ut och vandra till hotellet Treasure Island, där jag skulle se Cirque du Soleil-föreställningen Mystére. Men innan dess hade jag tänkt åka upp till taket på Stratosphere där jag bodde, och åka de attraktioner som fanns där. Fast som jag gör mig i ordning, så kommer jag på att jag inte har reserverings-numret till showen, så snabbt ner till datorn i lobbyn och loggar in på mejlen, och tur var det, för jag hade i minnet att showen började 10.30, det skulle den då inte göra, utan 9:30. Så det blev till att skynda i mig mat från Donken, innan jag påbörjade vandringen.
Showen var något av det coolaste jag sett, helt otroligt att man kan utföra de konster som de akrobaterna kunde göra. Efter en 2 timmars show satte jag iväg till hotellet igen, nu skulle jag ta mig tusan åka de attraktionerna, och jag hade tur att jag kom när jag kom, för enorma köer, gjorde att jag hade tid att precis åka med den sista turen innan de stängde.
Självklart var jag inte klar än, utan jag tog och satte mig i baren nere i casinot och började prata med en kille som kommit dit med sin pappa som present på hans 21-årsdag, som var denna dag. Han var dock inte alltför lätt att hålla en konversation med, och jag blev ganska lättad att han gick då han gick. Och helt plötsligt dyker an annan kille upp, Dan, en kille som jag sett sittandes med sina kompisar på andra änden av baren, och vi började prata, och prata, och prata. Helt plötsligt var klockan efter 5, då vi faktiskt beslöt att call it for the night. Vi täckte dock det mesta. Hans bror är tydligen en ganska stor komiker i England, där han kommer ifrån, och Jonas, han skrattade då jag sa att du jobbat i Torquay, och han hoppades verkligen att du fått komma ut och se lite mer än bara den hålan..

Måndag:
Vaknade klockan 9 då städerskorna kom in genom dörren, och tur var det väl att de kom då, för då kunde jag gå upp och packa ihop min väska så att jag kunde checka ut vid 11. Och ner till Starbucks för frukost innan jag skulle vandra ner till ett shopping-center down the strip. Och där stötte jag även på Dan igen. Och vi bara fortsatte prata.
Efter en stund beslutade jag mig faktiskt för att inte bara sitta, utan jag började gå neråt. Väl vid shopping-centrat ser jag det häftigaste shopping-center någonsin. Då hotellet köpcentrat låg vid, heter the Venetian, och hela shopping-centrat var en hel avbild av Venedig, med kanaler, gondoler, broar, hus och taket var målat som himlen, ja, detta var ett inomhus-center.
Efter att ha köpt två parfymer till mamman, och en till mig, så satte jag mig på "huvudtorget" och tog ett glas vitt vin. Började prata med bartendern som sen började bjuda mig på oliver och färsk parmesan att äta till. mycket gott.
Klockan 5 gick jag till restaurangen TAO, där mamman rekommenderat mig om middag, och då jag var själv, så satte jag mig i baren, tur det, för där hade jag 4 sket-snygga bartenders som jag höll ett extra öga på, och alla servade mig. Jag la en liten extra dricks till dem.. Dumt, då jag knappt har några pengar. Men vad tusan!!
Gick tillbaka till mitt hotell, hämtade ut min väska och väntade på shuttlen som skulle ta mig tillbaka till flygplatsen för min resa hem.

En kanonresa, och jag vill verkligen göra denna resa igen! Fast då med sällskap och mer pengar i plånboken. Mamman har sagt att hon vill ha sin 40-årsdag firandes här, så jag får nog sätta mig och åka dit då..

Nej, måste gå nu, ska åka och hämta Freddie, hon ska sova här inatt, då vi tidigt imorgon flyger till Miami.. WOW längtar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback