Vabba

Okej, morgondagen hade jag tänkt uträtta många ärenden, men sonen i familjen har bara blivit värre, så mamman och jag kom gemensamt överrens om att han inte kommer gå till skolan imorgon. Men jag ska ändå försöka flika in ett eller två på vägen hem, då vi skjutsat flickan till skolan.

Imorgon kväll kommer även barnens farföräldrar och tar över efter mig. Vet dock inte hur det kommer gå, då dem aldrig tagit hand om barnen ensamma en längre stund. Det är därför barnen vill bo här hemma, för att dem vill ha mig i närheten. Men jag kommer eventuellt åka till Annapolis Mall,då jag blivit avbytt på fredag, och kommer att åka till D.C på lördag, så jag kommer inte vara här endå..
Jag vill däremot vara hemma, för just nu har jag kommit så pass nära barnen att jag blir orolig då jag inte kan vaka över dem. Pojken och pappan skulle ikväll gå ut med källsorteringen och soporna, då pojken kom in, då hade pappan lämnat honom ensam ute i mörkret och försvunnit runt huset, vilket pojken har haft oändliga samtal med honom att han inte vill att han gör så. Så jag gick ut med pojken och stod utanför tills alla sopor var ute på gatan, pappan kom och sa åt mig att gå in igen, men jag vägrade. Jag vill inte att pojken ska känna sig rädd och lämnad. Detta är en av de anledningar varför barnen inte vill åka och hälsa på pappan varannan helg. Att han inte lyssnar på dem, och att han lämnar dem ensamma, då de båda är rädda av sig.
Men jag kommer att lämna mina kontaktuppgifter hemma, så det bara är att ringa ifall dem behöver hjälp.

Nej nu måste jag sova.. Måste spara krafter till imorgon, då jag kommer jobba praktiskt taget hela dagen.. Fick även ett uppmuntrande samtal från mamman som sa att hon hälsat på en vän som bor på en enormt gård i Malibu, med sjöutsikt, och dem hade sett valar simma förbi, då hon kom att tänka på att vi skulle kunnat följa med henne, då det är över helgen.. Hoppsan Kerstin vilken otur man har..
Och förresten har Daniel och jag en väldigt intressant konversation på facebook angående mjölk, måste tyvärr avsluta den - typiskt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback